Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika juuuj tesim sa s tebou 😘😘😘, krasna ciarka 😍

@ladysmurf dakujem ❤️❤️ Len je mi to divne s dvojkami som mala test tmavsi na 25kovom 😂 musim si zvyknut ze toto bude jedno 🙂 teda asi 🙂 noekedy 2heho mi maju prist mama testy som vedela objednat tak ro uz dufam bude oproti prvemu mama testu z 9dpo silna caaara 😂😂✊🏼🙏🏽
@kika123kika Krasne tmavne. Juuuj ako sa tesim. Len aby ste obaja boli zdravy 🙂
@nina004 dakujem ❤️❤️ Verime tomu 🙂 tu vidno lepsie 🙂
@kika123kika Krasne ju je vidiet na to,ze si 12DPO. ✊✊
@nina004 fakt neviem preco mne sa uda slaba 🙈
@kika123kika Mozno si bola predtym zvyknuta na silnejsie. Ale uvidis ,ze za par dni tam budes mat hotove dialnice :D
@kika123kika krasa....nemala som pochyb,zeby nesilnela....🤗🤗🤗🤗✊✊✊✊
@nina004 dakujem no mozno ano 🙂
@giuli dakujem moja ❤️❤️ Dakujem ze ste mi oporou ste super 🍀✊🏼❤️
@ettella ja drzim s vami holky! 😊 moja ciarka pominula s bolestivym krvacanim..ideme dalej 😊 vysadeny inositol,materska kasicka...ostava femibion,alchemilka a nasadzujem nam obom s mm maca tbl tak som zvedava ako..aa zacala som doma cvickat hormonalnu jogu 😂 vcerajsi pokus bol zaujimavy....tesim sa spolu s ladies a ich krasnych ciarociek!! 💕Nech ste zdrave a vsetko bude v poriadku 😍😘
@kika123kika krásny testík...veľa...preveľa šťastia a bezproblémové tehulkovanie prajem 🙏🍀❤
@kika123kika super moja gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička nech všetko dobre dopadne 🤰😘😘😘😘
@butterfly333
@zuzik5891 dakujem babusky ❤️❤️
Dobre ránko ja dnes takto bt klesla testy sú 11-12dpo
@naty1987 vyzerá že je silnejšia držím palčeky
@naty1987 Pekne zosilnela 🙂 len nech to takto pokracuje kazdy den. Mozno ti ta teplota bude teraz takto skakat ako u @kika123kika.
Zlaté ste baby 😀 zvedavá som čo ms 1.4.by mala prísť

@ettella Ja beriem inotisol, teraz zacinam treti mesiac spolu s vitaminami fertility blend a hormonalnou jogou. A za dlhe roky sa mi podarilo prvykrat skratit cyklus na 30-35 dni a lf zostala stale rovnaka 11dni (dufam,ze to staci). Inak som mavala cyklus aj 45--50dni. Tak asi posobi na kazdu babu inak. Ale ja mam slabe PCO. Citala som aj o materskej kasicke. Ale ja uz som toho tolko citala,ze neviem ,co skor brat 🙂