Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kalmak presne by sme boli nielen tu spolu ale aj v decembrovkach 😂😂
Kocky dobre ránko.. ako to je s posunom času?meria sa po starom či sa tam pripocitava 0,1?
@tufik07 fuuha to ja neviem este min rok mi to niekto vysvetloval :D ale ja som zabudla na cas a normalne merala obidva dni v tom istom case 🤦🏼♀️
Dobre ránko
u mňa to určite žiadne tehu nebude bt klesla a dnes ráno už ms špinenie alebo možno aj ms to bude uvidím cez deň.... a testy to je hádam na knihu ....skúšala viac značiek ale mama testy dnes rovnake ako včera no testy dr.max , top test a čínsky buď je tam pidi duch no skôr sú negatívne tak som skúsila mama test namočiť do vody ale bol negativny tak falošné ciarky asi nerobí 🤔 nerozumiem že u nich mám ciarky dve u iných nič
@naty1987 moja ešte nie je nič stratené, veď si klesla len minimálne, a nie ako ja keď mám mať ms, že pafnej rapidne
A testy ti nie zakaždým ukážu každý deň silnejšiu čiarku, skus ešte test ut zajtra a potom pozrieš obden ako je to s testami. Viem je to ťažké, ale čím viac testov urobíš, tým budeš nervoznejsia. Tak moja kľud, bude všetko ôk.
Žienky ahojte... viem že stresujem a panikárim, ale otázočka... dnes je 6 DPT 5dňová blastocysta. Test negatívny. Myslíte, že je ešte šanca?

Ahojky pridávam sa k vám nakoľko som snazilka už niekoľko rokov... Tento mesiac si prvý krát meriam BT a aj ovulacne testy som si robila a ovu vyšla presne aj z testu aj z BT na ten ist
ý deň a mala som to potvrdene aj bolesťami... Myslite si ze ak mi zajtra teplota stupne mohlo by ísť o IP??