icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

gabinka03
31. mar 2020

Ahojky pridávam sa k vám nakoľko som snazilka už niekoľko rokov... Tento mesiac si prvý krát meriam BT a aj ovulacne testy som si robila a ovu vyšla presne aj z testu aj z BT na ten ist
ý deň a mala som to potvrdene aj bolesťami... Myslite si ze ak mi zajtra teplota stupne mohlo by ísť o IP??

kika123kika
31. mar 2020

@kalmak presne by sme boli nielen tu spolu ale aj v decembrovkach 😂😂

giuli
31. mar 2020

@gabinka03 ano moze sa jednat o ip...no ip nemusi nastat u kazdej ,nie je pravidlom....zajtra by mohla stupnut hore..drzim ✊

tufik07
1. apr 2020

Kocky dobre ránko.. ako to je s posunom času?meria sa po starom či sa tam pripocitava 0,1?

kika123kika
1. apr 2020

@tufik07 fuuha to ja neviem este min rok mi to niekto vysvetloval :D ale ja som zabudla na cas a normalne merala obidva dni v tom istom case 🤦🏼‍♀️

gabinka03
1. apr 2020

Dnes som vyskočila 🙂

nina004
1. apr 2020

@gabinka03 tak zeby to predsalen bolo ip? 🙂

gabinka03
1. apr 2020

@nina004 joooj dúfam fakt sa snažíme už veeeelmi dlho

shellynda
1. apr 2020

@gabinka03 vyzerá to super 😃držím palce, aby to vyšlo🙏🍀

gabinka03
1. apr 2020

@shellynda bože toto čakanie je strašne... Stále na niečo čakáme najskôr na ovulaciu a potom na MS alebo TT je to na zblaznenie 🙂

giuli
1. apr 2020

@shellynda ako moja dnes??

naty1987
1. apr 2020

Dobre ránko
u mňa to určite žiadne tehu nebude bt klesla a dnes ráno už ms špinenie alebo možno aj ms to bude uvidím cez deň.... a testy to je hádam na knihu ....skúšala viac značiek ale mama testy dnes rovnake ako včera no testy dr.max , top test a čínsky buď je tam pidi duch no skôr sú negatívne tak som skúsila mama test namočiť do vody ale bol negativny tak falošné ciarky asi nerobí 🤔 nerozumiem že u nich mám ciarky dve u iných nič

naty1987
1. apr 2020
mirus11
1. apr 2020

@naty1987 moja ešte nie je nič stratené, veď si klesla len minimálne, a nie ako ja keď mám mať ms, že pafnej rapidne
A testy ti nie zakaždým ukážu každý deň silnejšiu čiarku, skus ešte test ut zajtra a potom pozrieš obden ako je to s testami. Viem je to ťažké, ale čím viac testov urobíš, tým budeš nervoznejsia. Tak moja kľud, bude všetko ôk.

shellynda
1. apr 2020

@giuli ahojky 😍robila som teraz ráno test 👻tam síce je, ale mne sa zdá, že asi slabší 😔. Teplota pekná 37,tak už len čakať, ako to dopadne. Vôbec som nečakala, že by sa takto rýchlo mohlo podariť znova, ale keď vidím tie testy, tak mi to dalo veľkú nádej 🙏júúúj keby to vyšlo

giuli
1. apr 2020

@naty1987 to mi bude luto,ak dorazi ms,uvidis ,ci sa to rozbehne..teplota je zat8al nad c8arou🤗

shellynda
1. apr 2020

@gabinka03 presne tak, dookola to isté, čakať na ovu, meranie, sledovanie príznakov, testovanie a keď príde MS, tak zas veľké sklamanie, smútok a ide sa znova😔

giuli
1. apr 2020

@shellynda teplota tomu nasvedcuje,ze by tam mohlo byt daco...mne hned klesla teplota na druhy den po prvom krvacani rano .....super zatial..hod test✊🤗

naty1987
1. apr 2020

@mirus11
@giuli uvidím či to bolo len špinenie či čo ale čo tie testy 😟🤔🤔🤔🤔 ved na iných ciarka neniiii len na mamatestoch no asi sa na to vykašlem dnes uvidím čo bude mamatesty doma mám spravím určite aj zajtra a ostatné dni a potom ak mi bude meškať skúsim digi

naty1987
1. apr 2020

@shellynda ukáž testik držím palce moja

shellynda
1. apr 2020

@naty1987 ešte to nevzdávaj moja, duch tam je, to je dobré znamenie a MS nedorazila. Sííílno držím palce, aby ani nedorazila🙏

shellynda
1. apr 2020
nina004
1. apr 2020

@gabinka03 tak dufam,ze toto bude vas vytazny mesiac 🙂

naty1987
1. apr 2020

@shellynda aj ty to máš zaujímavé 😍🙈 no ciarka tam je uvidíš ďalšie dni silno nám držím.palce aby to tam bolo a všetko bolo ok

naty1987
1. apr 2020

@shellynda duchov mám a falošný asi nie sú keďže vo vode namočeny test bol čistý biely bude to zaujímavé čo ti poviem 😁

nina004
1. apr 2020

@naty1987
@shellynda
Baby mate to teda zaujimave. Pevne verim,ze ani u jednej MS nepride. Na zaciatku tehu moze tepkota trosku skackat a aj testy sa sfarbuju postupne. Tak snad to tak bude aj u vas dvoch

naty1987
1. apr 2020

@nina004 si zlatá dakujem uz si robim srandu ze moje telo reaguje len na mama testy 🤣😁 chce to čas

shellynda
1. apr 2020

@nina004
@naty1987 veru to je riadne zaujímavé😃 a silno dúfam, že MS nám už nepríde a tý naši 👻👻nám budú len silnieť 🙏😍

gabinka03
1. apr 2020

@shellynda no a u mňa to už trvá 5 rokov

beatinka
1. apr 2020

Žienky ahojte... viem že stresujem a panikárim, ale otázočka... dnes je 6 DPT 5dňová blastocysta. Test negatívny. Myslíte, že je ešte šanca?