icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
1. apr 2020

@naty1987 ou to mi je luto pritom taky pekny dusik to bol 😔😔

shellynda
1. apr 2020

@naty1987 veď tam boli duchovia a dokonca aj silneli, nerozumiem tomu😔

giuli
1. apr 2020

@naty1987 ideme dalej zlatko...
@kika123kika krasny ovu test,zajtra budu 2 pekne tehu ciarky...
Ja som zacala merat....vxera mi volali zcendokrin.a potvrdili termin na štvrtok a dnes opat,ze ho rusia...vraj maju od poistovne prikazane brat iba akútne stavy......tak som objednala opat myoinositol so selenom a limia mi poradila Kelp..jod z rias....

naty1987
1. apr 2020

@kika123kika
@shellynda
@giuli babulky berem to športovo bol to len začiatok a ako vidno testovať skôr je vážne hlúpe aj keď náročné je čakanie ja už kašlem na to nechcem to už riešiť chcem vypnúť a mať kľud uvidím či prestanem merať lebo to ma baví aspoň viem aký mám cyklus no uvidím ale tema druhé už neriešim idem sa tešiť s pekného dňa zo syna a čo bude uvidím 👌😁😀😀😀

majka_3
1. apr 2020

@olivia_0309 a ako si to všetko užívala?

kika123kika
1. apr 2020

@giuli dakujem dufam ze mas pravdu 🙂

kika123kika
1. apr 2020

@giuli fuha zrusili? A nedali ani nahradny alebo asi ani oni nevedia ze kedy mozu prijimat ludi co? Tak potom sa nam tu pochval s grafikom ❤️🥰

kika123kika
1. apr 2020

@naty1987 super sa k tomu stavias moja a uvidis ono to pride ked bude chciet prist 🍀❤️

giuli
1. apr 2020

@kika123kika ziadny nedali,nevedia ani oni....termin do druhej endok.ambulancie ,do NR som nezrušila,ten mam na 16.a 17.6....mozno ten sa podari a skorej ako u nas...uvidim

kika123kika
1. apr 2020

@giuli tak silno drzim palce aby si sa tam dostala 🙏🏽🙏🏽

mirus11
1. apr 2020

@naty1987 joj zlatko to ma mrzí, ja teraz som vypla tak, že už len zmeriam ráno teplotu a to je všetko, už ani ovu testy neriešim, nič(mimochodom dnes mi prišli ovu testy z Číny o ktorých som ani netušila), ale hneď som ich odložila a hotovo, tým to pre mňa skončilo. Už netestujem len meriam. A už vôbec nič neuzivam, ale asi tu kyselinu listovú necham

olivia_0309
1. apr 2020

@majka_3 z materskej kašičky tu jednu malú lyžičku čo je v baleni 2x denne (ráno/večer), vitex ráno nalačno, olej yam som si vtierala buď na vnútorné stehná alebo oblasť vaječníkov také dve malé kvapky večer po odcvičení jógy. Jógu som cvičila vždy večer 6x do týždňa no a Parlodel som brávala večer v posteli tesne pred spaním aby mi nebolo z neho zle. Ale ja som toho brala oveľa viac😉 to je na dlhšie

majka_3
1. apr 2020

@olivia_0309 juuj 😊 no dosť... A ten vitex teda rádiš hneď po ms ci po ovu.
Kašičku až po ms hej?

zuzik5891
1. apr 2020

@butterfly333 ahoj moja...môžem otázočku?...ty si picháš Igampliu...ako sa po nej cítiš?...Ja som unavená...bolí ma hlava...horí mi tvár a pritom mi je zima...som malátna...ja som fakticky odpísaná celý deň...dnes mi ju pichli ráno okolo ôsmej a až teraz sa začínam cítiť ok...nikde sa neviem dočítať ako to majú iné baby a o tebe viem že to berieš...🍀

kika123kika
2. apr 2020

Tak baby odhodlala som sa ho spravit ❤️❤️🙏🏽 Nechcite vediet ako mi busilo srdce nakolko som mala neustale v sebe ze mam slabe testy 🤦🏼‍♀️🙈 ale ukazalo to dobre tak som stastna 🤰🏼❤️🍀

ikonica
2. apr 2020

@kika123kika drzim prsty ;)

luckynko44
2. apr 2020

@kika123kika gratulujem a velmi sa s tebou tesim 😍!

nina004
2. apr 2020

@kika123kika Tak to je nadherny vysledok 🙂 Prajem nech je cele tehu plne pohodicky a aby si o par mesiacov v rukach drzala stastne, zdrave babatko 🙂 💜

kika123kika
2. apr 2020

@ikonica
@luckynko44
@nina004 dakujem van baby ❤️❤️ A drzim van palceee ✊🏼✊🏼🙏🏽🍀

giuli
2. apr 2020

@kika123kika som velmi radaaa...parada,gratulujem zo ♥️

kika123kika
2. apr 2020

@giuli dakujem moja ❤️❤️

mirus11
2. apr 2020

@kika123kika jej gratulujem, super výsledok, len tak dalej

monu66
2. apr 2020

@kika123kika gratulujem a prajem pohodove tehulkovanie 🙂

kika123kika
2. apr 2020

@mirus11
@monu66 dakujem ❤️❤️

mimka91
2. apr 2020

@naty1987 jeeej super pekne Ti silneju 🙂 drzim silno palceky, aby bolo vsetko v poriadku

mimka91
2. apr 2020

@kika123kika jeeej gratulujem 🙂 a prajem veeela zdravicka, aby ty aj babatko ste boli v poriadku 🙂

kika123kika
2. apr 2020

@mimka91 dakujem 🤰🏼❤️

mimka91
2. apr 2020

@kika123kika ja sa tak velmi tesim, ked sa tu babam dari a pribudnu im 2 ciarocky 🙂

kika123kika
2. apr 2020

@mimka91 moooja ❤️ Aj ja sa vzdy tesim pretoze tak isto ako premna je to aj pre inu zazrak a krasny pocit ❤️ Prajem to kazdej zene ktora si to zasluzi 🥰❤️

shellynda
2. apr 2020

@kika123kika gratulujééém 😘