Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 a deti vieš akú majú krvnú skupinu? No ak nie akú máš ty tak jedine po mužovi...
@majka_3 to viem aku majú no tie mám z prvého manželstva no S terajším manželom deti nemáme preto neviem jeho skupinu.
@tufik07 drzim silno paste aby neprisla ❤️🙏🏽
@ikonica @kika123kika @nina004 ďakujem kocky..ešte som neskusala a asi ani nechcem nech sa nesklamem 🙂 si počkám ešte pár dni..
@tufik07 cakame tvoj testik 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
@kika123kika ešte nechcem lebo mne teplota klesne vždy v deň ms
@tufik07 heej aj ja to tak mam ze klesne bt a hned ms 🙂
@kika123kika rozhodne sa zajtra..Aj keď si prajem aby to už konečne vyšlo 🙂
@shellynda ja som na tom presne tak isto moja
@butterfly333
@shellynda ste sa dohodli na tych grafoch👍
@olivia_0309 ahoj
Dnes som mala prvú lyžičku kašičky, poviem ti... Je to to najhoršie čo som kedy jedla 🤣 že som si ja kúpila 100g balenie 🤷♀️😣🤣 to bol nápad...
Dúfam ze to bude aspoň stať zato 😀
Ako pokračuj ty? Kolky dc si?
@giuli
@butterfly333 júúúj, no veru máme to rovnaké 😔... Hrozný pád, už len čakať na MS nám ostáva a ide sa znova
@shellynda ja už ju asi dnes dostanem už špinim no čo už.
@shellynda to bol ale paaad možno sa niečo dialo ale nakoniec nič s toho
Uvidíš dočkás sa mojko
Baby ja sa idem pochváliť mojou normálnou ms ako vážne jupiii konečne to neni len špinenie ale pekne sa čistim brutálne mám bolesti ako pred kyretom aj krize hrozne boleli dnešné ráno bolo strašne ale už je celkom lepšie moc ma toto teší 😀

@zuzik5891 no začala som 24mg na dva týždne potom 20mg na dva týždne teraz 16mg na dva týždne a dlhodobo 12mg.