Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123alena123 to ak si tehu a mas uz pozitivny test tak je uplne nirmalne ze skace teplota aj ja som to tak mala 🙂
@mirus11 @kika123kika možno sa len bojím sklamania 😕
@luckynko44 Ja si tiez vravim,ze po tomto mesiaci si dam s meranim pokoj na nejaku dobu. Citim sa viac v strese,ked meriam. U teba moze byt dnesna teplota aj spankom ovplyvnena.
@mirus11 ja by si myslim,ze predtym si mala ovu dobre zaznacenu. Podla mna si mala 22DC. Ale jeden den hore-dolu. Hlavne,ze manzel stihol dojst.
@majka_3 Ty teda krasne stupas hore. Som zvedava ako pojdes dalej. Ale zatial to vyzera velmi velmi nadejne ☺
@123alena123 Na tvojom mieste by som testla. Ved ten pokles je len minimalny oproti vcerajsku.
@luckynko44 asi tak 🤣 ale som si večer hovorila že buď pôjde zas dolu alebo veľmi vystúpi lebo mi bolo strašne divne, celu noc som sa prehadzovala 😂 ale predtucha že pôjde dolu nesklamala
@domig1 uplne presne rovnako..od druhej som sa hadzala v posteli ako svahnuta 🤣🙈 hadam sa mi aj bludy s teplotami zdali a potom sup 36.84 🤣 priserneee
@nina004 jooj moja myslis? Ja uz som trosku rezignovala 🙄☺ ..opustam sa
@luckynko44 ale no, žiadne rezignovanie 🙂 zajtra bude nový deň a bude dobre, uvidíš ❤ Ja si aj tak stále poviem, že to najcennejšie čo mám je manžel..a toho som asi fakt vyhrala v lotérii. Skús sa na to pozrieť aj z toho uhla. Vravím si stále dookola, že tá honba za dieťaťom mi nesmie pokaziť vzťah 🍀🍀
@ettella amen!!!! ❤❤❤❤krasne si to napisala...dakujem 😘
@123alena123 no moja ako testik? Už sme zvedavé 😀
@luckynko44 neboj moja, ja som o pár dní za tebou, bruchoa raz pobolieva, včera pobolievali prsia, tak asi toľko. A graf dnes takto, ani bohovi sa ani jeden mesiac dostať sa cez teplotu vyzsiu ako 36.7
@luckynko44 Na tych prvych dvoch fotkach nevidim ciatku,ale na tej poslednej fotke sa mi zda,ze sa crta ciarocka 🍀🍀🍀
@domig1 pekne ti zas stupol graf 🙂
@domig1 pekne stupanie! Drzim prstyyy 👐
@nina004
@luckynko44 Joj dievčatá, ste zlate, ale už to zaznacujem s chladnou hlavou, iba čo som muža zobudila tým pípaním 😄
@luckynko44 niečo sa mi tam marí, uvidis o pár dni 🙂
@domig1 alebo aj neuvidim 😁😁😁 nizku mam teplotu nepaci sa mi to 😂
@domig1 no chudacik muzicek malicky ☺☺ snad to zvlada s tebou a teplomerom 😅
@luckynko44 ale zatiaľ meriam len druhý mesiac, tak snáď to pípanie čoskoro ukončíme 😀 kedy máš NEdostať ms? 🙂
@domig1 zvykne siiii 😂🍸 zajtra draha zajtra 😁
Servuste Ženy, tak žiaĺ včera ma môj ma žel zamestnal natoľko (kedže do 17:00 pracujeme popritom aj staviame domček), že ma zobral na dom pomôcť, vracali sme sa domov o 21:00, tak som nestihla žiadnu lekáreň už, ale už ma mrle žrali lebo už to vŕŕŕta v hlave ale chcem sa testovať tak aby to nevidel rozumiete 😂 potom sme sa aj do konfliktu dostali lebo som ho ťahala domov, on bol nervózny že kam sa ponáhlam no celé zle. Jediné čo som doma ráno mala ovulačný test (niekde som sa dočítala že to teoriticky môže ukázať) tak som zrobila aspoň ten a hadajte co, ovulačny test biely 😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ takže už snád budem mať dnes od muža pokoj, keďže príde domov neskôr tak v kľude môžem íst do lekárne plus prikladám graf, teplota taká istá ako včera
@123alena123 toto bude podla mna tehu ako lusk 🙏🏽🙏🏽 A ovu test nemusi mat kazdy pozitivny 🙂 mne az po meskani nejako 5dni som mala pozitivny ovu test 🙂

@123alena123 ved zajtra ráno môže ísť opet hore ja by som už dávno testla