icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
24. apr 2020

@mirus11 noo moja nič, beloba... Aj som to mohla čakať 😒 tak sa pridávam k babám že máj je náš, to mam národky tak taky "malý" darček by som prijala 😀
A ty akooo 😊 dufam že lepšie ako ja...

luckynko44
24. apr 2020

@majka_3 dobre ranko...tak este si len 10dpo..ak mavas dlhsiu lf fazu tak nic nie je stratene este 🙂

majka_3
24. apr 2020

@luckynko44 hej 15dpo dostávam ms tak ešte mam nejaké tie dni... Aj keď jasne ze už neverím 😀 blbé testy... Už spravím až na 14dpo 🤞

mirus11
24. apr 2020

@majka_3 no moja u mňa tiež 0 bodov, test biely, zajtra poprípade sobotu čakám ms. Ja mam LF max. 10 dní, tak sobota to istí.

luckynko44
24. apr 2020

@majka_3 drzim ti placeee 😉 hihi snad vydrzis..co by som dala za 14dnovu lf..moja 10dnova..bojim sa ze je to malo 🙈 idem buduci tyzden na sono kvoli tomu 6dnovemu spineniu tak som zvedava,snad je vsetko ok..drzte mi prsty 🙂

0507
24. apr 2020

Tak ziadne IP vcera ☹

mirus11
24. apr 2020

@0507 jej ty si ako ja 8dpo,drzim palce aby si šla už len tým správnym smerom hore.

mirus11
24. apr 2020

@luckynko44 Lucka ja mam tiež LF max. 10 dní, minulý mesiac to bolo len 9.a to je už veľmi málo nato.

0507
24. apr 2020

@mirus11 drzme si palce navzajom 🙂

luckynko44
24. apr 2020

@mirus11 asi to spomeniem doktorovi buduci tyzden som zvedava ci mi k tomu nieco povie 😂

shellynda
24. apr 2020

@mirus11
@majka_3 ešte stále máte šancu 😊, MS ešte neprišla a bude super, keď ani nepríde 🙏

majka_3
24. apr 2020

@shellynda zlata 😊 dufam že tebe to vide ♥️🌸

mirus11
24. apr 2020

@shellynda moja a ty ako? U mňa v to nedufam.

shellynda
24. apr 2020

... tak ja zatiaľ takto, no nič mi neostáva, len čakať a dúfať 🙏😃...

deean
24. apr 2020

Ahojte, meriam BT prvy cyklus, som 14dc, mavam priemer 28 dnove cykly. Bola podla grafu ovulacia? 😳🤔 dakujem🥰

deean
24. apr 2020

Este doplnim - v pondelok 10 dc a dnes 14 dc som merala o hodinu a pol skor, lebo som isla k doktorovi 🤷🏻‍♀️

mirus11
24. apr 2020

@deean ovulácia ešte nebola, možno že dnes prebehne, uvidíte podľa ďalších teplot.

deean
24. apr 2020

@mirus11 ale prave dnes rano mi gynekolog na folikulometrii povedal, ze pravy folikul uz praskol 🤷🏻‍♀️ V pondelok mal 13 mm

julianka007
24. apr 2020

@deean áno. Vyzerá to na ovulaciu dnes v noci. Teplota pekne klesla a zajtra by mala byť už vyššia poovulacna. A keď budeš mať 3 vyššie teploty, tak ti vyznačí na 14DC ovulku. A navyše keď to máš aj potvrdené doktorom, tak nieje čo riešiť. Ja som to tiež tak mávala, že keď som mala v noci ovulaciu, tak ráno bola teplota ešte nízko.

deean
24. apr 2020

@julianka007 no super, tak teraz rychlo sexovat? Stihli sme v pondelok a v stredu, predtym tiez cez vikend, idealne by bolo hned teraz asi, ci staci navecer?🤔

mirus11
24. apr 2020

@deean ved hej, ak praskol, tak zajtra ráno by mala ísť už teplota hore, preto som napísala, že uvidíte podľa ďalších teplot.

kakatulik
24. apr 2020

@deean hned teraz😉

nina004
24. apr 2020

Ahojte,ja dnes takto. Graf sa sice drzi hore,ale u mna zvykne teplota klesnut max den pred MS. Od vcera ma uz miestami poriadne boli brucho,v praci som sa musela ist skontrolovat ci MS nedorazila skor. Dufam,ze vydrzim aspon do pondelka. Nerada bh som,aby sa LF skratila.

@mirus11 nie je na test este skoro?

nina004
24. apr 2020
mirus11
24. apr 2020

@nina004 ale je, ale keď sa samé ženy poznáme, že sme veľmi trpezlive😀😂

julianka007
24. apr 2020

@deean ja by som skočila na chlapa hneď... 😂 Pre istotu

deean
24. apr 2020

@julianka007
@kakatulik ach rano sme nestihli, musela som ist po mesiaci do prace, teraz sa mu nechce, ach tazko s tymi chlapmi :( hadam ho zlomim este do vecera, normalne ratam kolko hodin asi moze este to vajko zit :( hadam tie stredajsie spermie este ziju :D

kakatulik
24. apr 2020

@deean noooo,ak bola ovulka v noci,tak neviem neviem....pise sa, ze vajko prezije 12-24hod, ale spermose potrebuju tiez nejaky ten cas na prepravu....myslim ale,ze zo stredy to plne stacilo. Povedala by so,ze priam idelane.

deean
24. apr 2020

@kakatulik dakujem, dufajme 🍀🍀 nakoniec sme to dali okolo 18.00 😅 gyn mi vzdy hovori ze aj vajko prezije 2 dni, ale vsade pisu 12-24 🤷🏻‍♀️ Nuz hadam hovori zo skusenosti, a tych teda ma na mraky. Uz by nam to konecne mohlo vyjst, po takmer 2 rokoch 🙈🧚🏼‍♂️

kakatulik
24. apr 2020

@deean ja si myslím, že to nikto poriadne nevie že čo a kedy, čiže poistené. Teraz dúfať a čakať. ☺️