Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 dobre ranko...tak este si len 10dpo..ak mavas dlhsiu lf fazu tak nic nie je stratene este 🙂
@luckynko44 hej 15dpo dostávam ms tak ešte mam nejaké tie dni... Aj keď jasne ze už neverím 😀 blbé testy... Už spravím až na 14dpo 🤞
@majka_3 drzim ti placeee 😉 hihi snad vydrzis..co by som dala za 14dnovu lf..moja 10dnova..bojim sa ze je to malo 🙈 idem buduci tyzden na sono kvoli tomu 6dnovemu spineniu tak som zvedava,snad je vsetko ok..drzte mi prsty 🙂
@luckynko44 Lucka ja mam tiež LF max. 10 dní, minulý mesiac to bolo len 9.a to je už veľmi málo nato.
@mirus11 asi to spomeniem doktorovi buduci tyzden som zvedava ci mi k tomu nieco povie 😂
Este doplnim - v pondelok 10 dc a dnes 14 dc som merala o hodinu a pol skor, lebo som isla k doktorovi 🤷🏻♀️
@deean áno. Vyzerá to na ovulaciu dnes v noci. Teplota pekne klesla a zajtra by mala byť už vyššia poovulacna. A keď budeš mať 3 vyššie teploty, tak ti vyznačí na 14DC ovulku. A navyše keď to máš aj potvrdené doktorom, tak nieje čo riešiť. Ja som to tiež tak mávala, že keď som mala v noci ovulaciu, tak ráno bola teplota ešte nízko.
@julianka007 no super, tak teraz rychlo sexovat? Stihli sme v pondelok a v stredu, predtym tiez cez vikend, idealne by bolo hned teraz asi, ci staci navecer?🤔
Ahojte,ja dnes takto. Graf sa sice drzi hore,ale u mna zvykne teplota klesnut max den pred MS. Od vcera ma uz miestami poriadne boli brucho,v praci som sa musela ist skontrolovat ci MS nedorazila skor. Dufam,ze vydrzim aspon do pondelka. Nerada bh som,aby sa LF skratila.
@mirus11 nie je na test este skoro?
@julianka007
@kakatulik ach rano sme nestihli, musela som ist po mesiaci do prace, teraz sa mu nechce, ach tazko s tymi chlapmi :( hadam ho zlomim este do vecera, normalne ratam kolko hodin asi moze este to vajko zit :( hadam tie stredajsie spermie este ziju :D

@mirus11 noo moja nič, beloba... Aj som to mohla čakať 😒 tak sa pridávam k babám že máj je náš, to mam národky tak taky "malý" darček by som prijala 😀
A ty akooo 😊 dufam že lepšie ako ja...