icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
27. apr 2020

@shellynda aj máš nejaké príznaky či to len tak zo zvedavosti si robila testiky?

majka_3
27. apr 2020

@mirus11 mirus ako že nieje súdené? Osudu ukáž tu správnu cestu 😊♥️

shellynda
27. apr 2020

@butterfly333 nemám žiadne príznaky, len mne takto na 9dpo vždy ukázal 👻, tak zo zvedavosti a nedočkavosti som skúsila, ale tak ešte nemám nič vyhraté zatiaľ, len musím veriť 🙏

shellynda
27. apr 2020

@kika123kika ďakujem 😘

butterfly333
27. apr 2020

@shellynda ahaa lebo ja ani testy nekupujem vždy viem ze ms príde dnes som 11dpo 1.5 čakám ms a viem ze príde.

zuzik5891
27. apr 2020

@shellynda úplne ťa chápem moja ...myslím že obava tu bude vždy ,ale pozitívne myslenie by malo tú obavu prevýšiť ❤...

tinka_c
27. apr 2020

Ahojte 🙂 potrebovala by som poradit ci mam ovulku este ocakavat alebo je to anovulak, minuly mesiac som mala ovu na 23dc a teploty po ovu mavam 36,75 a viac...posielam fotku aj ovu testov aj grafu

giuli
27. apr 2020

@tinka_c najpozit.test mi pride ten na 22dc ,aj graf mi pride ,ze 22dc bola ovulacia....je tam mierne zvysenie a niekedy ,hlavne na začiatku po ovulacii niekomu stupnu teploty pomaly . .som ten priklad....mudrejsia budes v nasledujuce dni ,ake sa ukazu teploty....malo by to pomaly stupat hore

tinka_c
27. apr 2020

@giuli posledny som si robila teraz pred chvilou tak snad ovu este len bude 🙂

domig1
27. apr 2020

@tinka_c mne tam nepríde veľký teplotný rozdiel medzi jednotlivými dňami, podľa mňa ovu ešte len príde..

giuli
27. apr 2020

@tinka_c uvidis,ako to bude s teplotami...niekwdy si telo s nami zahráva...

tinka_c
27. apr 2020

@domig1
@giuli
Dakujem baby 🙂 asi sa mi len posunula 🙂 len som sa zlakla ze vobec nebude

miskamilka
27. apr 2020

Ahojte, mozno mi poradite - odkedy si sledujem ovulaciu (cca rok), dlzka lutealne fazy bola 12 dni.
Posledne 2 mesiace sa mi vsak predlzila na 14 dni. Mate skusenosti, preco to je tak a ci je to ok? (Ovulaciu mam celkom bolestivu, takze viem kedy je.) Dakujem

kika123kika
28. apr 2020

@miskamilka ahoj bud rada 🙂 podla mna je to dobre mat 14dnovu lf 🙂 ja som mavala 13dnovu a po porode sa to skratilo na 11dnovu. Ale nastastie sa zadarilo otehu 🙂 cize nezufaj vajicko ma vacsi priestor na uhniezdenie 🍀✊🏼

majka_3
28. apr 2020

Dobre ránko dievčatá... Ja som čakala ms včera pokles a dnes 14dpo... Nerozumiem... Môže byť IP na 13dpo?nieje to neskoro, či radšej si nemám namyslat....

majka_3
28. apr 2020

@bejka90 ahoj pozri môj graf.... Takto nejak si to mala? Test až na Kolky deň vyšiel?

mirus11
28. apr 2020

Hlásim 1DC

mirus11
28. apr 2020

@majka_3 super si šla hore, uvidíš ze test ti to ukáže, že som mala pravdu. A neskúšala si testnut? Ja som už veľmi klesla na duchu, už sa mi veru nechce ani merať, nič. Už 3 cykly po sebe sme sa trafili presne na ovulku a prd s toho. Už som deprimovana s toho

majka_3
28. apr 2020

@mirus11 moja je mi ľúto ze hlasis 1dc ale ono to raz vide, uvidíš 🍀🤞 ideme si za svojim cieľom ♥️
Test som neskúšala, snažím sa ešte zaspať... Mam aj migrénu, mozno preto mam väčšiu teplotu... Ale až takú..no uvidíme... Určite skúsim keď vstanem

mirus11
28. apr 2020

@majka_3 vieš čo, ja už nemám asi silu ani chuť zasa ďalší mesiac meraním začínať, už ma to prestava baviť mňa je už nechuť do všetkého. A ešte keď ti niekto múdri povie, že ako nemôžeš zostať tehu, že u nej hodí muž len trenky dolu a už je tehotná, tak mi je až zle. 😞😩

nina004
28. apr 2020

Dievcata,moja teplota je na tom stale rovnako. Dnes som uz cakala pokles. A sice nie je tak vysoka ako mavam obvykle,ale skusila som testnut a mne sa zda,ze tam nejaky pidi duch je. Ale ja uz vidim duchov asi vsade 😑 A ani neviem ci som to stihla pozriet v limite. Prv tam nic nebolo a ked som sa potom pozrela,tak sa mi zda ,ze tam cosi je.

kika123kika
28. apr 2020

@nina004 je tam ta ciarka 🥰 silno drzim palce aby silnela ✊🏼🍀

kika123kika
28. apr 2020

@majka_3 tvoj graf vypada zaujimavo 😲 nech je na testiku kraasna ciarka 🥰🙏🏽🙏🏽

majka_3
28. apr 2020

@mirus11 noo moja, podľa mňa základ je mať dlhšiu lf co sa ti podarilo... Ze podľa mňa nevesaj hlavu 🍀 naozaj... Ja budem tiež nešťastná keď ms príde....ako asi každá... Ale Vzdy ta veta... Nový cyklus nová nádej 😊 vitex ti pekne pomohol predĺžiť lf neboj ďalší cyklus už to bude //

majka_3
28. apr 2020

@kika123kika myslíš ze už by sa mohlo niečo ukázať? Ak by išlo o IP

nina004
28. apr 2020

@mirus11 Kazdy mesiac,ked to nedopadne // ,tak sme z toho zufale. Ale podla mna sa kazda z nas skor ci neskor tych svojich // ciarok docka. A urcite ziadna z nas nebude brat dietatko ako samozrejmost ,ale ako dar. ☺ Mozno ten dalsi mesiac bude ten tvoj, hlavne sa skus na to pozriet pozitivne,inak ti psychika nedovoli otehotniet.

@majka_3 Ty mas tento mesiac riadne skakajuci graf 🙂 Skus test. Mohol by ukazat cosi 🙂

butterfly333
28. apr 2020

@majka_3 niesi dnes 13dpo?podľa grafu

majka_3
28. apr 2020

@nina004 anooo je tam niečo, ale ja už mama test neberiem do úvahy... Tento mesiac ma sklamal viac než dosť... Skus inú značku, ak bude dušik je to TAM ♥️🤞

nina004
28. apr 2020

@kika123kika kiezby 🙂 Az mi slzicky vysli ,ked som toho ducha videla. Ale ja uz som par takych duchov mala a nikdy nic z toho 😕

kika123kika
28. apr 2020

@majka_3 podla mna tak neskoro ip? Neviem a nieje ani prioritou mat ip ja som tiez nemala 🙂 a pozri aky to divny graf total nechapacky z tohto by ani expert nezistil ze je tehu 🤦🏼‍♀️🙏🏽😂