Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
No Ženy, ako Vás tu tak čítam, pozerám grafy, tak ten to apríl bol asi u viacerých z nás pobláznený 😂🤦♀️
@123alena123 jopp..blaznivy april ..jednoznacne 😁
@majka_3 noo faajn...hlavne bezbolestne 😉🙂
@luckynko44 noo ved toto je to moje, vždy bez bolesti a nie to co som mala dva dni do zadu... Moja a ty co už kolky dc si?
@majka_3 taak pekne sa uz dame do kludu a ideme nato..ja hlasim 9dc 😁 8 dni do ovu vraj...nechcela som uz ani merat...ale tak som si nato zvykla uz ze som si povedala ze urobime pokus meranie hore aj dole 😁 a pokusim sa uz nato tak chorobne nesustredit...
@luckynko44 @ettella j a som prave pred inositolom mala ovu az 18-19den ale LF mi ostava rovnaka, 10-11 dni max. Stale sa mi to vidi malo. A presne som rano rozmyslala, ze si idam tento mesiac posledny meraci. ak to nevyjde, potom sa budem riadit len hlienom. aspon mesiac :D
@kalmak moj doktor vravi ze lf 10 dni by problem byt nemal 😊 ze je to okej treba plodit 😂 mily ze...inak babule zaplatila som si online kurz hormonalnej jogy...a je vam to skvelee..citim sa lepsie a nieco pre seba robim okrem toho ze ma to bavi 😁 vrelo odporucam
@luckynko44 chorobné nesustredit a meriat aj hore aj dole 🤣🤣🤣🤣 jaaj moja... Ty si ako ja... Poviem si ze kašlem nato, a naobjednávam zas vitamínov 🤦♀️ale teraz fakt kašlem nato... Len meriam a doužívam co mam... Objednám maximálne ovu testy...
@majka_3 😂😂😂 ale merat budem len tak aby mi ovu vyznacilo,nejdem ani testovat...a potom nato kaslem 🙌 ..necham to na jogu 😋
Ja som si dned povedala,ze si dam od merania pokoj tento mesiac. Ale uz teraz sa mi zda,ze to nevydrzim 😂 No teraz som uz bola dost navnadena,ze to vyslo a dost ma to rano sklamalo. Povedala som si,ze sa teraz skusim sustredit na domcek,ktory dostavujeme a babo budem zas riesit po nastahovani,snad uz v septembri. Budem brat vitaminy a cvicit jogu,aby som pre seba nieco robila a skusim hodit dolu aspon 5kg nech mam hlavu zapratanu niecim inym. Povedala som si,ze ked nam to do 30-ky nevyjde,tak potom skusime IVF. Tak mame pred sebou este rok plny plodenia 🙂.
Inak som nasla na nete,ze vitex je dobre brat cely mesiac aspon dva-tri mesiace. A aby si telo nezvyklo,tak si dat pauzu trebars pocas MS na 4-5dni. Upravi tak hladinu hormonov (estrogen,progesteron,prolaktin) Alebo od ovu po MS pokial je problem so zltym telieskom. Ale nakolko zvysuje progesteron,tak ked sa zistia //,tak ho vysadit postupne,aby nedoslo k nahlemu poklesu hormonov a k potratu,teda pokial sa berie bez prestavky.
@0507
@ettella
@luckynko44 tak to sa teším, som zvedavá 😊🍀🍀🍀
ahojte dievčatá 🙂 otvaram temu o bazalnej teplote. Už 4 roky sa snažíme o babo a vyskúšala som uz skoro všetko... zacala som si tento mesiac merať bazalnu teplotu. Len nie som si ista, či u mňa nastala ovulacia a presne v ktorom dni... lebo som si uz toľko článkov prečítala... ale nevyznám sa v tom... vedeli by ste mi niektorá pomoct? Dakujem 🙂
@giuli dakujem za odpoved 🙂 no ja mám dosť dlhý cyklus... Mám PCOS... tú najnižšiu teplotu som mala až v 31 dni cyklu. Teraz mám pocit, že už príde MS. čo sa týka hlienu, tak to vyzeralo, že po tej teplote 35,19 som mala ovu. A áno, meriam si v ústach pod jazykom každý deň o 5:50.
@hanah24 ono ,aby bola ovul ....tak graf musi mat min.3l2 fazy...predovul.,kt.je nizsia a poovul.,ktora je min o 0,3 ⁰C vyssia ako predovul....mne zatial pridu tie teploty neustalene....
Pri PCO je v podstate pritomny hluen pocas celeho cyklu...tiez mi bol diagnostikovany....
Neskusala si brat inisitol?...
@domig1 prisiel 😉 ... dufam ze kazdy cent zato bude stat 😊🙏
@luckynko44 to dúfam 🙂))
@gabinka03 vyzerá to veľmi dobre.. 😊😊 Tuším, keď sú teploty po ovulacii 18 dní stále vysoké, je to tehu.. Tak uvidíš ako ďalšie dni. Ale škoda, že nemáš test 😊

@kalmak ostavam na femibione,cecku,zinku,pridala som macu,pijem aloe,vitex nasadim od ovulky a skusim tieto zazracne cipky 😂 inozitol ako taky nechcem ani vidiet..len mi posunul ovu o tri dni
..chcem majove babo 😁👐❤