Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ellise08 fuh tazko povedat...mala si aj ovu priznaky alebo yo nechavas na apku? Mne sa zda podla trplot ovu na 17dc ale pri tychto tatranskych skokoch by bolo dobre odsledovat aj priznaky...no musim uznat ze takyto graf mat tak skacem 1,50 😉 drzim prsty len tak dalej 👐👶
@ellise08 ja sa tiež prikláňam k 17dc 😊 daj vedieť, keď budeš robiť test ako si dopadla 😊😊
@giuli krásny graf 😊😊 teplota ide pekne hore. Len tak ďalej 😊
@mirus11 bodaj by si mala pravdu 🥰🥰🥰 dnes som mala dosť MS, vždy cca 2 dni pred MS mi teplota poklesne no zatiaľ stále hore a nemám absolútne žiadne príznaky, že by mala prísť 🙈
@giuli merala som hneď 7DC 6DC mi skončila MS, vždy meriam od 7DC, test som zatiaľ neskusala, nechcem byť sklamaná no občas mi je veľmi ťažko ako keby na žalúdku hlavne večer a ráno mám nevoľnosti no nikdy to nedošlo až k zvracaniu inak sa cítim super, poobede trosku únava
@luckynko44 práveže sledujem aj hlien počas Mys a mám pocit ze tento mesiac ani nebol 🙈🙈🙈 styk sme mali 7,9,11,13,15 a 18DC veľmi by som chcela, aby to vyšlo
@ellise08 neboj zlatko..poistene mas vsetky mozne aj nemozne datumy ako vidim 😉 hrozne moc ti to prajeme..hlavne teraz relaxuj a uvidis vsetko bude v poriadku 😊
@ellise08 😘😘 to si pis ze das vediet,cakame nato..a tfuj tfuj! Sup najdi rozkvitnutu ceresnu a pobozkaj mileho ☺
@ellise08 hmm, škoda,že nemáš zaznačené teploty ešte predtým, ale ja by som kľudne povedala podľa teploty ,že bola ovulka aj niekedy ten 9ty deň...aj keď teda podľa hlienu skor ten 12ty, keď sa to všetko pospájať. Ale celkovo, teploty máš krásne, v podstate trojfázový graf...skúšala si už test?🙂
Ja dnes hlásim 1DC😔, tak a ide sa znova 😊
@shellynda mooja to ma mrzi...ale sme v tom spolu 😉
@shellynda moja aj ja 1dc. No to má netrápi. Trápi ma že mi prišli zle výsledky z reprodukčnej imuno medrol nepomohol cytokyni stále vysoké som beznadejny prípad. Neviem prečo sú stále tie cytokyni vysoké kde je ten zápal. Môže byť problém mám osteochondrozu štvrté štádium mám v kolene umelú chrupavku a v nohe štyri titanove šroby môže to spôsobovať zápal??
@butterfly333 mrzia ma tie výsledky, verím ale že sa určite aj ty dockas bambuľky😘
@bona69 dúfam že sa stane zázrak. No zatiaľ na ket nepôjdem aj keď dr ho odporúča no mám chodiť na tie infúzie intralipidy no najprv musia klesnúť cytokyni nechcem riskovať zbytočne.
Baby, taka teoreticka otazka...ako velmi mozu kolisat teploty v tehotenstve?

@gabinka03 strasne ti drzim palce! Krasny graf 😊🙏👶