icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

gabinka03
3. máj 2020

No už sa asi ms rozbieha mam už taký krvavý slabý výtok asi už kašlem na to už má to nebaví každý mesiac dúfať....

ellise08
3. máj 2020

áno, máme známeho gynekológa, takže všetky všetky vyšetrenia sú v pohode dokonca ukážkové, dokonca aj BMI mame obaja perfektne

ellise08
3. máj 2020

@gabinka03 vitaj v klube, ja mám pocit, že už sa z toho hlienu, merania BT, testov a všetkého dostanem nie do pôrodnice ale na psychiatriu :/

martinade
3. máj 2020

@ikonica nebrala si nahodou kapsule motherlove more milk plus? Ak ano, mas este a nechceš ich nahodou posunúť/predať?

ikonica
3. máj 2020

@martinade vybrala som vsetky a potom som kupila uz samotnu senovku, benedikt a moringu od swansonu... A potom som sa na to vyprdla a uz asi 2 mesiace nic neberiem a pekne kojim... Zajtra zacinam s prikrmami...

martinade
3. máj 2020

@ikonica diky, na hlavnej stranke je zastaveny predaj...
A ako sa mate? 🙂

gabinka03
3. máj 2020

@ellise08 a ako dlho sa snažíte?? Mi 5 rokov doteraz sme to nechávali na prírodu lebo furt dačo do toho prišlo a vo februári sme mali svadbu tak po nej sme to chceli začať riešiť ze načase po toľkých rokoch a prišla ta hnusná korona tak nám porušili vyšetrenia

ellise08
3. máj 2020

@gabinka03 tak to ty si neskutočne silná žena, ja by som už skolabovala 🙈 my 3 mesiace a pri každej ms plačem

ikonica
3. máj 2020

@martinade dobre dobre, malinka rastie, pribera, blaboce, pomalicky sa skusa davat na styri... No a zajtra ochutna prvy raz nieco ine ako mliecko tak som zvedava... Polrok ubehol ako nic... Nebyt tej hnusnej korony, mohol byt aj krajsi... Ale aj tak som vdacna za kazdy den s malinkou ci s coronou ci bez nej.. Pozeram, ze vy sa tiez cochvila dogulate do ciela 🤗🍀

ikonica
3. máj 2020

@martinade inac ja som raz objednala tie kapsule aj na brendon.sk... Obcas maju akciu...

martinade
3. máj 2020

@ikonica tak daj vediet ako bude reagovat na dokrm 😊
No gulame sa, 15.5. zacinam 8 mesiac. Tak som zvedava ako to bude v case korony ten porod, no zrusili pripravu 😬
Dakujem, kuknem brendon.sk

ikonica
3. máj 2020

@martinade tak nejak uz len odrodis.... Viem, ze sa mi hovori, ked uz to mam za sebou a bez corony... Ale zeny rodili aj v horsich podmienkach... Ja som to vobec nemala ako som si predstavovala, ale podstatne je, ze sme tu obe zive a zdrave a to ostatne okolo porodu je uz jedno...

martinade
3. máj 2020

@ikonica uvidime, este mam 2 mesiace

gabinka03
3. máj 2020

@ellise08 presne viem co prežíva to isté som ja zažívala keď sme sa s bývalým mužom snažili o syna ktorý sa nám nakoniec podaril po siedmych mesiacoch.... Teraz síce neplacem ale som veľmi sklamaná a môj terajší manžel veľmi túži po svojom dieťatku aj keď môjho syna vychováva od jeho 3 rokov a majú vzťah ako otec a syn krásny no chce aj svoju krv

rosalie1411
3. máj 2020

@ellise08 7 mesiacov. A vy? 🙂

ellise08
3. máj 2020

@rosalie1411 3 mesiace

julianka007
3. máj 2020

@martinade ja som sa tiež toho bála, že zrušia prípravu, ale našťastie nám termín nezrušili, len nám to odprednašali a všetko vysvetlili online. Celkom fajn, aspoň sme sa tam nemuseli každý tyzden dopratať.

martinade
3. máj 2020

@julianka007 m9znoze maju nieco podobne, musim sa spytat.

bla111
4. máj 2020

tak asi nič z toho. minulý mesiac som mala LT 11 dní, teraz to vychádza na 14 ...

gabinka03
4. máj 2020

Ja hlásim 1 dc...

bona69
4. máj 2020

@bla111 a test? Veď si stále vysoko

bla111
4. máj 2020

@bona69 nemala som. dnes idem do lekárne, ale stále mám pocity na príchod MS. dnes som čakala už oveľa nižšiu teplotu.

majka_3
4. máj 2020

@naty1987 no tak fajn, jasne aspoň že telo funguje ako ma 😊
Nové? Nič.. Klasika... Meriam, dopujem sa a nič sa nedeje 😊 aleee aspoň takéto bábätká čakám 😊

luckynko44
4. máj 2020

@majka_3 juuj krasne ❤😁

tinka_c
4. máj 2020

Ahojte, tak pisem sem zas po par dnoch, dnes mi teplota vyskocila hore (konecne) ale vcera som zacala trosku spinit krv, dnes mi to ale pride ze tej krvi je celkom dost a pride mi to ako ms, ale krce v brusku nemam ako zvyknem mavat cez ms, je normalne to krvacanie pocas ovu? este sa mi to pred tym nikdy nestalo, ovu test mi vysiel pozitvny na 29dc tak by to aj ovu mala byt, ale zmiatlo ma to krvacanie

bona69
4. máj 2020

@bla111 mňa tiež bolelo brucho ako na ms a stále som chodila kontrolovať ale ms už nedošla, držím palce

evi38
4. máj 2020

@martinade Matka ešte som pokope 😀 ty ako? Minuly týždeň poradňa, bola som 35+1, ale zodpovedá 33+4, teraz už mám chodiť do poradne do nemocnice, dnes som sa neodvolala, uvidím zajtra 🙂 termín mám 24.5., tak uvidíme... ale už všetko posadené, ešte aj jazierko sme spravili 🙂

bla111
4. máj 2020

@bona69 asi tam mam ducha? 🤔

mirus11
4. máj 2020

@bla111 no niečo sa tam risuje. Držím palce

bla111
4. máj 2020

@mirus11 dakujem, rano mudrejsie nez vecer 😉