Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
áno, máme známeho gynekológa, takže všetky všetky vyšetrenia sú v pohode dokonca ukážkové, dokonca aj BMI mame obaja perfektne
@martinade dobre dobre, malinka rastie, pribera, blaboce, pomalicky sa skusa davat na styri... No a zajtra ochutna prvy raz nieco ine ako mliecko tak som zvedava... Polrok ubehol ako nic... Nebyt tej hnusnej korony, mohol byt aj krajsi... Ale aj tak som vdacna za kazdy den s malinkou ci s coronou ci bez nej.. Pozeram, ze vy sa tiez cochvila dogulate do ciela 🤗🍀
@martinade tak nejak uz len odrodis.... Viem, ze sa mi hovori, ked uz to mam za sebou a bez corony... Ale zeny rodili aj v horsich podmienkach... Ja som to vobec nemala ako som si predstavovala, ale podstatne je, ze sme tu obe zive a zdrave a to ostatne okolo porodu je uz jedno...
@ellise08 presne viem co prežíva to isté som ja zažívala keď sme sa s bývalým mužom snažili o syna ktorý sa nám nakoniec podaril po siedmych mesiacoch.... Teraz síce neplacem ale som veľmi sklamaná a môj terajší manžel veľmi túži po svojom dieťatku aj keď môjho syna vychováva od jeho 3 rokov a majú vzťah ako otec a syn krásny no chce aj svoju krv
@ellise08 7 mesiacov. A vy? 🙂
@rosalie1411 3 mesiace
@martinade ja som sa tiež toho bála, že zrušia prípravu, ale našťastie nám termín nezrušili, len nám to odprednašali a všetko vysvetlili online. Celkom fajn, aspoň sme sa tam nemuseli každý tyzden dopratať.
@julianka007 m9znoze maju nieco podobne, musim sa spytat.
Ja hlásim 1 dc...
@majka_3 juuj krasne ❤😁
Ahojte, tak pisem sem zas po par dnoch, dnes mi teplota vyskocila hore (konecne) ale vcera som zacala trosku spinit krv, dnes mi to ale pride ze tej krvi je celkom dost a pride mi to ako ms, ale krce v brusku nemam ako zvyknem mavat cez ms, je normalne to krvacanie pocas ovu? este sa mi to pred tym nikdy nestalo, ovu test mi vysiel pozitvny na 29dc tak by to aj ovu mala byt, ale zmiatlo ma to krvacanie

No už sa asi ms rozbieha mam už taký krvavý slabý výtok asi už kašlem na to už má to nebaví každý mesiac dúfať....