icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

123alena123
6. máj 2020

Dievcata, snad uz tento maj budeme vsetky spokojné 🙂 Ja som 14 DC, tak si ešte musime počkať 🙂

luckynko44
6. máj 2020

@abigaile joj ani nepis..ale tak musime mat daku tu uchylku 😁 ...ked prestanes zacnes sa bat ze si pre to neurobila maximum..no taka dvojsecna zbran 🙈 ...neboooj pride 😉 urcitee...

luckynko44
6. máj 2020

@123alena123 budemeee 🙏🙂 tak sa pridavas k nam majovym 😊

luckynko44
6. máj 2020

@domig1 chcela som ti odfotit predchadzajuce mesiace ako to silnelo mne ale zial konik nechce prijat moje foto..ide burka asi alebo co 😁 ...myslim ze pri takejto ciarke to moze byt aj zajtra ale aj o dva dni,to je relativne ked LH koleruje pocas dna ako sa mu zachce...chce to stastie a zrucnost zachytit peak

ettella
6. máj 2020

@123alena123 ja by som sa tak tešila keby nám to vyšlo, máj je krásny mesiac 😝

majka_3
6. máj 2020

Dievčatá všimla som si ze každý cyklus okolo 7-8dc mam ružový hlien..co to môže spôsobovať... Malo nejakého hormónu? Tento mesiac mam clostyl a minulý mesiac som nemala a tiež som to mala... Aj keď mam úplne iné pred ovulačne teploty... Teraz mam vyššie kvôli clostylu.. Vie mi niekto poradiť? 😊

marinecka95
6. máj 2020

@majka_3 ahoj, mne sa to deje asi 2x do mesiaca - najskôr v období ovulácie ale len jednorázovo. Potom asi týždeň po ovu. Môže za to ževraj nižšia hladina progesterónu.

domig1
6. máj 2020

@luckynko44 diky za odpoved 🙂 veď zajtra skúsim ten čapík, tak uvidíme 🙂 a znova testnem

luckynko44
6. máj 2020

@domig1 drziiim palceky !👶

123alena123
6. máj 2020

@luckynko44
@ettella jasnačka, citim ze máj bude pre nás úspešný dievčatá😊

butterfly333
6. máj 2020

@shellynda aj ja dnes 6dc tak zasa sme v tom spolu👍

0507
6. máj 2020

@domig1
@luckynko44 baby, tak aj ja som si kupila capiky 🙂. Ak som dobre citala, maju sa vkladat obden minimalne 6 hodin pred stykom? Cize si ho mozem vlozit na obed s tym, ze vecer bude styk?

luckynko44
6. máj 2020

@0507 tam ide len o to aby sa cipok roztopil..na to podla mna staci aj hodina..a ucinok pretrvava az po vklad noveho..cize 6 dni vkuse😊

butterfly333
6. máj 2020

@0507 a na čo to je dobré?

domig1
6. máj 2020

@0507 otázne je či za toľko hodín celý nevytečie :D ale tak ja to skúsim tak podľa návodu 🙂 možno to ma aj iný význam ako len čas na roztopenie, to by stačilo fakt ako píše @luckynko44 krátky čas 🙂 asi je dobre naplánovať si to na podvečer ničnerobenia :D

luckynko44
6. máj 2020

@domig1 vkladat urcite vecer nech obali vystelku maternice a nevytecie vsetok von...ak vsak je par pohlavne aktivny kazdy druhy den s tym ze styk vychadza aj na ovulku tak je nemozne to naplanovat vkladat na den nic nerobenia😁

majka_3
6. máj 2020

Baby, dajte foto čím sa dopujete 😀 nech si nepripadám divno 🤦‍♀️🤣

domig1
6. máj 2020

https://www.sanatoriumhelios.sk/myoovunelle_a_p...
@butterfly333 Je toho plny internet, ale v skratke takto 🙂

luckynko44
6. máj 2020

@majka_3 tak podme nech je srandaaa 😊

luckynko44
6. máj 2020

@majka_3 drahy ma toho viac nechcelo sa mi to vytahovat 😁 ....arginin,maca,tribulus,vitamin E,zinok,vitamin C,aloe,selen

ereska
6. máj 2020

Vitamín C, D, E, inositol.,vitex, kyselina listová a pupalkovy olej

majka_3
6. máj 2020

@luckynko44 toto ja mam s mužom 😀 ľavá strana je jeho plus Cčko mame spoločne. Takže sme dobre na tom😀🤣🤣🤣Vies ta mužská podpora... Načo to kupuješ, už len kvôli tomu sa to nepodarí 🤦‍♀️

luckynko44
6. máj 2020

@majka_3 aj som si myslela😉😊 ja asi zijem so zenou 😁 on to papa dobrovolne , vraj nic neprekona ten pocit ked si je isty ze ma najrychlejsie a nejsuper spermie 😅😉a kvoli nim by jedol hocico

majka_3
6. máj 2020

@luckynko44 tak toto ma dostalo, mam chuť to dat prečítať tomu môjmu 🤣🤣🤣🤣nech sa spamätá 🥴🤣

luckynko44
6. máj 2020

@majka_3 😘 ak by to pomohlo 🙏 dam ti to aj v tlacenej verzii...moj drahy je v tomto skvely 😊 a moc ma podporuje,je jediny co dokaze so mnou zit a pozerat sa na mna ked pride cervena..a to som fakt protivna 🤣🤣🤣

butterfly333
6. máj 2020

@domig1 a aj to tu už niektorej pomohlo?

kakatulik
6. máj 2020

Babeny, ten ovunel neobali vystelku maternice. Ved si ho vkladate do posvy, nie do maternice....ma za ulohu znizit kysle PH pri krcku a tym zvysit zivotnost spermii.Preto tie hodiny pred. A tou viskozitou im ulahcuje pohyb.Len no nechcem tvrdit ze vytecie,ale nohaviky teda poznaci riadne.....

domig1
6. máj 2020

@butterfly333 to neviem

domig1
6. máj 2020

@kakatulik 👍😊