Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika krasna fotecka gratulujem 😊
@kika123kika to je nádherné zlatíčko 😘😘😘
@evita2176
@weweronka
@butterfly333
Velmi pelne dakujem dievcata ❤️❤️
@kika123kika krasa, uzivaj si tehu 💗
@martinade dakujem velice pekne 🥰
@kika123kika kraaaasne mimi ❤️ uvidíš, že to bude úplne úžasné bábo, za "odmenu", po Tom všetkom....
@abigaile dakujem si zlata ❤️ Verim ze mas pravdu 🙂
@kika123kika nadherne!! Gratulujem💕
@taily30 dakujem velmi pekne ❤️
@kika123kika gratulujem, krásna fotka 🙂 držkajte sa 🙂...prajem Vám, aby všetko dopadlo len a len najlepšie 🙂
@evi38 dakujeme ❤️❤️
@kika123kika bože môj 😍😍😍😍...chrobáčik malinký ❤❤❤❤...koľký tt. si dnes moja?...konečne sa ti uľavilo...užívaj tehulkovanie🍀😘
@zuzik5891 dakujem ❤️ Dnes 9+3 🥰🥰 ty kedy ides k dr? 🙂 a dakujem 🥰
@kika123kika idem budúci týždeň vo štvrtok...budem 8+6tt. ...tvoj gynekológ má 3D ultrazvuk?...úplne som unesená z tvojej fotky 😍😍😍😍😍...
@zuzik5891 ano ma aj 3D ultrazvuk 🙂 a ani som zan nic neplatila 🙂 som sa aj cudovala nakolko to stoji nejakych 50€ ale asi z minulehk tehu sa uz boji a viac si sava na nas pozor 🙂 a dakujem 🙂 v decembrovkach si pytala baba viac foto tak som dala do komentu 🥰 no tak budes mat aj ty peknu fotecku uz 🙂 a k niekomu chces ist na nejake 3D?
@kika123kika no ja by som kľudne dala koľko by si zapýtal 😍...ale je super že ťa tak pekne kontroluje...idem hneď kuk do decembroviek ❤❤❤
@zuzik5891 no veru 🙂 o dva tyzdne opat mam zobrat cd 🙂 tak som zvedava 🙂 a potom 1.juna smer dr Grochal 🙏🏽🙈🥰
@kika123kika počuj...a ku Grochalovi ťa poslal tvoj gynekológ?...to je myslím prvotrimestrálny ultrazvuk?
@zuzik5891 nie 🙂 to ja idem sama 🙂 ja ked som cakala tie dvojky tak si nejako nevsimol moj Dr ten syndrom TTTS (transfuzny syndrom dvojiciek) tak chcem ist pre istotu 🙂 ako nedavam mu vsetku vinu hej lebo tu na sk to vie len fakt velky odbornik 🙂 ale pre istotu 🙂 chcela som ist na nifty no nepojdem pojdem na vsetky 3 velke screeningy ku Grochalovi 🙂 u neho som bola aj vtedy a je to fakt velky Dr s velkym srdcom 🙂 cize za mna by mala kazda tehulka skusit aspon ten velky 2tr. screening je to zazitok a robi nadherne fotky ❤️ Ja mam krasnu spomienku na moje dve princezne mam krasne fotky ich tvariciek ❤️❤️
@kika123kika tak to áno...❤...máš môj obdiv😘❤...a Grochala si si vybrala ty či ti ho niekto odporučil?...lebo aspoň tu na MK som o ňom čítala len samé dobré veci 😍...
@zuzik5891 to volo tak ze tak isto som velmi vela o nom citala tak som mu hned zavolala ze aky mame problem atd a o dva dni som mohla aj ist k nemu 🙂 cize takto sama pomocou MK a internetu 🙂
Dievčatá. Potrebujem radu... Včera som mala pozitívny test ovu som mala myslím ze večer. Ako aj minulý cyklus v deň pozitívneho som mala večer ovu. Každé ráno meriam o 7:30-7:40 ako sa podarí. Dnes som od 6:55 hore ale nemerala som hneď, čakala som aspoň na 7:20 a teplota smiešna predovulacna... Neverím ze nebola ovu... Tie bolesti poznám... Myslíte že fakt neprebehla alebo taky malý časový rozdiel je divný... Alebo odchádza teplomer? Čakala som už vyššiu teplotu... Ach jaj
@majka_3 fiha to je zaujimave...myslela by som ze budes mat vyssiu..teoreticky je mozne ze ovu este neprebehla ze prebehne najblizsie hodinu,ktovie,telo je zaujimave..ja dnes tiez teplota ako pre ms 🙈
@luckynko44 moja ale tie bolesti poznám, síce je pravda ze mne nikdy nevystreli po ovu teplota, len sa štvera. Uvidíme zajtra.... 😊
Ukáž graf
@majka_3 aha tak potom sa zacala stvarat pomalicky..je mi jasne ze poznas uz tie bolesti 😉 hore vyssie som pridala graf 👐
@luckynko44 môže byť IP nie ms. Uvidíš zajtra, verím ze bude raketa hore 😉🤞
@majka_3 co ti ja viem ci 4dpo nie je moc skoro na IP 😁 mozno len daky hormonalny vykyv..ale kiez by to bolo ip,bozinku co by som zato dala 🙏 inak tesne pred budikom som mala priserny sen ze si neviem odmerat teplotu a zacala som spinit uplne odveci skoro a nieco s testami ze mi nikdy nevyjdu pozitivne...no otras,nvm preco som s tym pracovala nezvyknem s tym mat sny..fuj ..inak som spala dobre 😁
@luckynko44 zaujímavý sen 😀 hororový 😀ja som pozrela predošlý graf keď som brala clostyl a to asi preto mam nižšiu teraz lebo pri clostyle pri užívaní som mala vyššiu 😀 ved chápeš nie 🤣 🤣 🤣

@kika123kika gratulujem 😍😍🍀🍀🍀🙏🙏🥰🥰🥰