icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

croxley2013
13. máj 2020

@luckynko44 ahoj. Chceš sa zasmiať? Pozri na môj graf. Skoro ma vystrelo keď som zmerala teplotu. Myslela som si, že bude nižšia lebo som bola o pol piatej sa napiť a potom som už nemohla spať. Tak ale takyto pokles som nečakala.

luckynko44
13. máj 2020

@majka_3 ale ano chapem 😁 som zvedava zajtra 😊

luckynko44
13. máj 2020

@croxley2013 juuu 😁😁😁😁 esteze sedim...odpadavam to akoze my dve sa kopirujeme 😅 pocuvaj pri tebe to ale moze byt ip na 5dpo 👐 ..ale pobavilo ma to fakt..bola daka zvlastna noc,noc bosoriek 🤣🤣

croxley2013
13. máj 2020

@luckynko44 myslím, že je to zavčasu na ip. Hej je to fakt sranda, ze tie grafy mame ako cez kopirak 😁😁 Tak dúfam, že zajtra sa teplota vysvihne hore 👍👍

luckynko44
13. máj 2020

@croxley2013 no musi sa vysvihnut aby ma nesvihlo 😁🙏

ettella
13. máj 2020

Baby ja čakám na zajtra ako na spasenie, či klesne či nie 🙈

luckynko44
13. máj 2020

@ettella juuj drzim.palceee!!! Budem na teba mysliet 😊

kakatulik
13. máj 2020

@majka_3 ak bola ovulka večer, telo ešte nemuselo zaznamenať vzostup teploty.....je to normálne.

majka_3
13. máj 2020

@kakatulik ďakujem 😊
@ettella no mojaaa aký grafik 😉 toto niečo bude 🍀😉
@mirus11 a ty ako moja pokračuješ, čakáš na muža stále? 😊

123alena123
13. máj 2020

Dievčatá ja dnes totál zúfalo....

ettella
13. máj 2020

@123alena123 prečo zúfalo? kedy zvykneš mať ovu? Testuješ s ovu testami?

123alena123
13. máj 2020

@ettella ovu testy uz vobec nesledujem lebo stale je tk rkvnake obcas malinko tmavsie, inokedy bledsie, ovulaciu mavam tak cca 15 den DC, ale je pravda ze raz som mala na 26DC tak ved uz len cakat budem 😂

mirus11
13. máj 2020

@majka_3 moja ja čakám, u mňa je ešte aj tak skoro na ovulku.

giuli
13. máj 2020

@majka_3 ak bol poz.test vecer,uplne v pohode dnes mohla klesnut teplota a zajtra moze vystrelit hore ,alebo sa pozvolna zdvihat✊

majka_3
13. máj 2020

@giuli včera doobeda bol pozitívny... Myslím ze clostyl pomohol aby ovu bola skôr.... 😊 A neviem ci nie aj na oboch stranách.. Keďže včera som mala bolesti na pravej strane a dnes na ľavej...Neviem aká je šanca.. No doteraz vždy ovu bola bolava len jedna strana.
Dnes som tiež mala celkom silný test...

ettella
13. máj 2020

@123alena123 tak ešte výdrž pár dní 🙂 možno ťa to dostihne do toho 26ho dňa 😛 a snáď nebude anovulačný cyklus

majka_3
13. máj 2020

Máj lásky čas ♥️ dúfam ze to platí aj pre nás 😀 //

ettella
13. máj 2020

@majka_3 och moje krásne 🥰🥰🥰 by som ich mala namiesto telky 🙂

kika123kika
13. máj 2020

@majka_3 ooo tie su rozkosne 🥰🥰🥰

mirus11
13. máj 2020

@majka_3 moja tak možno ovulka bude až v nasledujúci deň, uvidíš podľa zajtrajšej teploty

giuli
13. máj 2020

@majka_3 pri clostile kludne mozes ovulovat z oboch vajecnikov,aj v neziad.ucinkoch je viacplodove tehotenstvo....no pri nas snazilkach by bol tento nežiaduci ucinok vlastne stastim...drzim palce

majka_3
13. máj 2020

@mirus11 určite bola včera.... Tie bolesti to už poznám za tie mesiace odsledované... Vždy okolo ovu mam bolesti toho vaječníku ktorý ovuluje.. Teraz to bolo jasné že pravý ale aj lavy sa dosť zapájal... No nejak som tu ľavú stranu neriešila... Ale dnes ráno keď som sa zobudila cítila som zas podbruško a cez obed ľavý vaječník... Včera pravý ako keby spuchnuty a dnes ľavý... A od vtedy mam kľud... Nič ma neboli... Všetko s bolestami trvalo 3hodiny aj jedna strana aj druhá. No to je jedno hlavne aby aspoň jedno bolo oplodnene 😀
@giuli jaj tak taky nežiaduci účinok by som brala 😊♥️ ďakujem moja 😊🍀

abigaile
13. máj 2020

Baby, s tou klesajucou teplotou....pozerala som grafy a vacsina zien ma 3-5 den pokles teploty....je to zmenou hormonov 🙂

@majka_3 Teplota stupa az dalsi den, dokonca aj 2 dni po ovulacii, takze sa nemas vobec coho bat 🙂

Tak u mna to vyzera, ze ja som tu ovulku vobec nemala...aj ked ff si povedal, ze mi ju necha vyznacenu. Stale si citim maternicu a krcek je stale hore zo 11-13 dni :D
zajtra si idem po ovulacne testy uz, lebo ma picne :D :D :D

abigaile
13. máj 2020

Inak rozoberali ste tu divnu noc a divne zive sny....ani ja som tuto noc moc nenaspala a predvcerom sa mi snivalo, ze som si nasla pozitivny tehu test😀 tak sa necham prekvapit 😍

luckynko44
13. máj 2020

@abigaile noo zato ja som ani za svet tie ciarky nemohla mat 🙄 a to otrasne spinenie 😁😁 no cele divne..naozaj cudna noc 😊 ...a ten pokles jasne moze byt prudka zmena hormonov,no este som to nezazila tak som mala pocit ze sa chcem.podelit o to s vami 😋

luckynko44
14. máj 2020

@croxley2013 dobre ranko 😊 tak ja som sa vratila,chvalapanu! 🙏 cakam na tvoj 😍

croxley2013
14. máj 2020

@luckynko44 super si vstúpla.ja som tiež vstúpla ale nie až tak ako ty.

luckynko44
14. máj 2020

@croxley2013 no parada! Tak ideme hore pre anjelika 😉😘 ...kuk graf co meriam zo spodu tam je to vyssie 😁 ale zatial sa kopiruju da sa ppvedat

majka_3
14. máj 2020

@mirus11
@giuli
@luckynko44
Baby... moja raketa 😊 🚀 ja sa vždy štveram pomaličky hore... Toto som vážne nečakala... Je tento cyklus úplne iný 🙏 som zvedavá co prinesie 🤰 😀😊
Lucka hovorím to bude IP 😊🍀🤞

mirus11
14. máj 2020

@majka_3 super, ja som šla trochu dolu, ale u mňa to ovu nebude ani cez víkend, testy totálne slabé, tento cyklus je akýsi pomaly