Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 😘 si zlataaa...zelam si aby to tak bolo ❤ ....raketovy vzlet,krasa! Takze si ides s nami pre anjelika 👐 ...tesim..to su take prijemne starty do dna taketo pozitivne spravy
@domig1 s nami do nebicka 😉😋 sup sup na tempe nezaleziii
@mirus11 draha toto je uplne magicke ako sa stale s muzom zosuladis 😊 paci sa mi to..aspon nedepkarcis ze presiel mesiac bez sance 👶
@ettella aku dlhu mas lf fazu...este nevesaj hlavu 🙂 drzim prsty nech sa vrati zajtra horeee
@luckynko44 11 dní 🙊
@ettella pevne verim ze pojdes zajtra hore 😊🙏
@luckynko44 veru hej
@aleskandra áno, je to preto že bolo neskôr merané. Keď zmeriaš skoro, bude šípka nadol 🙂
@luckynko44 škoda, že sa to nedá nejak predvídať 😀 mám za sebou zatiaľ len tri grafy, ale každý po ovule začína úplne inak 😀
@domig1 ani nepis..moj terajsi je na mile od zvycajnych 😁😁 vestecka gula sa nekonaa
@luckynko44 no ja neviem, ak to už teraz nevyjde, tak neviem kedy 🙄 džúsy, alchemilka, myoovunelle, inofolic, folandrol 😀 len celkom rozmýšľam, či bola isto ovulacia, či keby nebola napriek pozitívnemu ovulacnemu testu, tak by mi teplota nestúpla? 🤷♀️
Dievčatá, mám otázočku ktorá pouzivate Fertility Friendly, pouzivate tam aj funkciu INTERPRETATION a dalej PREGBANCY MONITOR?
@domig1 nestupla by ti tak..anovulacne grafy su take hakybaky..nie ako tvoj..a ano uz to urcite vyjde 😁 toez sa nelievam dzusom,som uz z polky ananas potom co som bola z polky grep 😁
Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 bola som tu uz pred 3 rokmi, ked sme sa snazili o dcerku 🙂 dnes mam 1dc, rozhodli sme sa, ze doprajeme dcerke surodenca. Prvy cyklus nevysiel, takze idem na meranie bt 🙂
@majka_3 len duphaston moja...lebo to je tuez progesteron....a vitex je uz potom zbytocny.a ani by sa nemal brat ,ak uz nejaky progesteron nasadeny je.. duphaston nasad hned ako budes mat oznacenu ovul....no pri tom vyskoku uz ho mozes nasadit zajtra uplne v pohode...urcite sa ti teplota bude drzat hore😉😉😉✊
Ahojte baby. Dnes sa mi stala veeeelmi zvláštna vec. Mám predovulacne teploty do 36,4-36,5 maximálne a je jedno čímsi meriam o 5 alebo o 11. Včera som mala 36,3 dnes som sa zobudila o 7 a mala som 36.2 spala som ďalej len som zavrela okno a zobudila sa o 9 a teplota 36,7... myslite, že mohla prebehnúť ovulaciu medzi tou 7-9? 😁 lebo mi to príde ako nonsens...som zvedavá aká bude zajtra ráno 😁
@ellie0510 nie ,ta teplota je vyssia, pretoze si ju mw8rala neskor....aj ked pises ,ze sa ti nemeni.....ale bazalna a aj telesna teplota stupa,klesa....takze predpokladam,ze ked zajtra rano odmerias,kedy merias obvykle ,budes mat teplotu predovulacnu,pokial necakas dnes ovulaciu....
Baby, tak som sa zasobila ovu testami😁 ako to funguje? Kedy merať, koľko predtým nepiť?
Urobila som hneď jeden, ako som prišla domov z mesta a negatívny samozrejme🤣 ono vždy je tam tá slabšia čiarka? A len sledujem jej tmavnutie?

@mirus11 ved uvidíš.
Mozno to naberie rýchli spád a možno ozaj zasa sa čaká na muža 😀