icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
14. máj 2020

@mirus11 ved uvidíš.
Mozno to naberie rýchli spád a možno ozaj zasa sa čaká na muža 😀

giuli
14. máj 2020

@majka_3 parada moja...silno drzim✊

mirus11
14. máj 2020

@majka_3 no u mňa sa každý cyklus čaká na muža, to už pozname 😂, a keď sa aj dočká, tak nič z toho, to je najlepšie na tom

domig1
14. máj 2020

U mňa 🐌😀

luckynko44
14. máj 2020

@majka_3 😘 si zlataaa...zelam si aby to tak bolo ❤ ....raketovy vzlet,krasa! Takze si ides s nami pre anjelika 👐 ...tesim..to su take prijemne starty do dna taketo pozitivne spravy

luckynko44
14. máj 2020

@domig1 s nami do nebicka 😉😋 sup sup na tempe nezaleziii

luckynko44
14. máj 2020

@mirus11 draha toto je uplne magicke ako sa stale s muzom zosuladis 😊 paci sa mi to..aspon nedepkarcis ze presiel mesiac bez sance 👶

ettella
14. máj 2020

Ja už idem dole

rosalie1411
Autor odpoveď zmazal
luckynko44
14. máj 2020

@ettella aku dlhu mas lf fazu...este nevesaj hlavu 🙂 drzim prsty nech sa vrati zajtra horeee

ettella
14. máj 2020

@luckynko44 11 dní 🙊

luckynko44
14. máj 2020

@ettella pevne verim ze pojdes zajtra hore 😊🙏

mirus11
14. máj 2020

@luckynko44 veru hej

aleskandra
14. máj 2020

Ahojte baby...prvý krát meriam bt...len sa chcem spýtať na tú šípku pri dnešnom dni...je to kvôli tomu, že som neskôr merala ako zvyčajne? 😊 Akosi som dnes prispala...
Inak ovulku mi vyznačilo dobre ;) 1x som ju mala bolestivú , ale že riadne , čiže viem, že naozaj bola 🙂

ettella
14. máj 2020

@aleskandra áno, je to preto že bolo neskôr merané. Keď zmeriaš skoro, bude šípka nadol 🙂

domig1
14. máj 2020

@luckynko44 škoda, že sa to nedá nejak predvídať 😀 mám za sebou zatiaľ len tri grafy, ale každý po ovule začína úplne inak 😀

majka_3
14. máj 2020

@giuli kedy mam nasadiť, duphaston... Môžem ho užívať aj s vitexom? 😊 Ty budeš vedieť poradiť 😉

luckynko44
14. máj 2020

@domig1 ani nepis..moj terajsi je na mile od zvycajnych 😁😁 vestecka gula sa nekonaa

domig1
14. máj 2020

@luckynko44 no ja neviem, ak to už teraz nevyjde, tak neviem kedy 🙄 džúsy, alchemilka, myoovunelle, inofolic, folandrol 😀 len celkom rozmýšľam, či bola isto ovulacia, či keby nebola napriek pozitívnemu ovulacnemu testu, tak by mi teplota nestúpla? 🤷‍♀️

123alena123
14. máj 2020

Dievčatá, mám otázočku ktorá pouzivate Fertility Friendly, pouzivate tam aj funkciu INTERPRETATION a dalej PREGBANCY MONITOR?

luckynko44
14. máj 2020

@domig1 nestupla by ti tak..anovulacne grafy su take hakybaky..nie ako tvoj..a ano uz to urcite vyjde 😁 toez sa nelievam dzusom,som uz z polky ananas potom co som bola z polky grep 😁

goldmolly
14. máj 2020

Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 bola som tu uz pred 3 rokmi, ked sme sa snazili o dcerku 🙂 dnes mam 1dc, rozhodli sme sa, ze doprajeme dcerke surodenca. Prvy cyklus nevysiel, takze idem na meranie bt 🙂

giuli
14. máj 2020

@majka_3 len duphaston moja...lebo to je tuez progesteron....a vitex je uz potom zbytocny.a ani by sa nemal brat ,ak uz nejaky progesteron nasadeny je.. duphaston nasad hned ako budes mat oznacenu ovul....no pri tom vyskoku uz ho mozes nasadit zajtra uplne v pohode...urcite sa ti teplota bude drzat hore😉😉😉✊

ellie0510
14. máj 2020

Ahojte baby. Dnes sa mi stala veeeelmi zvláštna vec. Mám predovulacne teploty do 36,4-36,5 maximálne a je jedno čímsi meriam o 5 alebo o 11. Včera som mala 36,3 dnes som sa zobudila o 7 a mala som 36.2 spala som ďalej len som zavrela okno a zobudila sa o 9 a teplota 36,7... myslite, že mohla prebehnúť ovulaciu medzi tou 7-9? 😁 lebo mi to príde ako nonsens...som zvedavá aká bude zajtra ráno 😁

giuli
14. máj 2020

@ellie0510 nie ,ta teplota je vyssia, pretoze si ju mw8rala neskor....aj ked pises ,ze sa ti nemeni.....ale bazalna a aj telesna teplota stupa,klesa....takze predpokladam,ze ked zajtra rano odmerias,kedy merias obvykle ,budes mat teplotu predovulacnu,pokial necakas dnes ovulaciu....

majka_3
14. máj 2020

@giuli a duphaston mi asi aj skreslí teplotu , že...

giuli
14. máj 2020

@majka_3 moze drzat teplotu vyssie...no nie o vela...tebe to pekne vybehlo hore,jednoznacne ovulacia bola.,pekne clostil zabral...teraz uz len cakat na vysledok✊✊✊

majka_3
14. máj 2020

@giuli ďakujem moja ♥️ sama som zvedavá na výsledok 😊

ellie0510
14. máj 2020

@giuli ďakujem 😊 som zvedavá lebo ešte sa mi to nikdy nestalo 😊 čakám ovulaciu v priebehu týchto dvoch týždňov mávam od 20-35 DC

abigaile
14. máj 2020

Baby, tak som sa zasobila ovu testami😁 ako to funguje? Kedy merať, koľko predtým nepiť?

Urobila som hneď jeden, ako som prišla domov z mesta a negatívny samozrejme🤣 ono vždy je tam tá slabšia čiarka? A len sledujem jej tmavnutie?