icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
14. máj 2020

@abigaile ciarka tam moze byt pocas celeho cyklu,nakolko LH je pritomne ,samozrejme je slabsia ,pozit .test je, ked je testovacia ciarka rovnako intenzivne sfarbena ako kontrolna, alebo tmavsia....nepit min 2hod....najlepsie robit v rovnaku hodinu po 10.00....nie z ranneho mocu....ak je test pozitivny alebo sa blizi k pozitivite urobit este jeden neskorsie s odstupom 3hod....ovulacia nastava 12-48hod.po poslednom pozit.teste.....niekedy test moze byt pozitivny aj 2dni za sebou...preto je dobre ho urobit aj nasledujuci den....

luckynko44
15. máj 2020

Ahojte babule 😊 tak pozrite na ten graf 🙈 to co to? Fakt zaujimave co to tam kresli..je sice pravda zs od vcera som na 4dnovej turistickej dovolenke ale zeby to tak ovplyvnilo dnesnu teplotu?🙄

luckynko44
15. máj 2020
abigaile
15. máj 2020

@giuli super, ďakujem. Prečo sa nerobí z ranného moču?
@luckynko44 podľa mňa je normálne, že to trochu kleslo, zajtra zase stupne🙂 teploty máš pekné.

luckynko44
15. máj 2020

@abigaile myslis? 😊 ...a tak ako nepanikarim ale je mi to divne..je tu dost zima aj v noco mozno aj preto...rano sa nerobi zrejme kvoli zvysenej koncentracii skreslilo by to vysledky...ja si robievam ked pridem z prace po piatej ak uz zacina tmavnut tak aj doobedu...asi len raz som sa trafila do rovnako sfarbenek ciarky..a smajlila na digi som trafila 2 krat..ale zhruba viem.kedy ovulujem podla teplot

123alena123
15. máj 2020

Dobre ranko dievcata, ja dnes takto. Uz mi vyznacilo ovu, len neviem ci sme sa trafili lebo sme to robili den pred vyznacenou ovu, a dva dni po vyznacenej ovu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

luckynko44
15. máj 2020

@123alena123 den pred uplne staci 😊 drzim prsty!

kika123kika
15. máj 2020

@123alena123 podla mna staci 🙂 niekedy menej je viac 🙂 drzim palce ✊🏼🍀

croxley2013
15. máj 2020

@luckynko44 ahoj. Aj ja som dnes klesla. Už pol hodinu sa snažím pridať graf a nejak mi to nejde.
Užívaj si turistiku. Kde turistikujete? Aj ja by som išla, ale my ešte nemáme dovolené (žijem v UK).

croxley2013
15. máj 2020

Dobre ránko. Môj graf 🤷‍♀️🤷‍♀️

luckynko44
15. máj 2020

@croxley2013 pocuvaj draha ja sa normalne smejem..sme dako prepojene 😂 ...no som v Terchovej na 4 dni,planujeme maly Rozsutec a Janosikove diery ale dnes leje tak dame Oravsky hrad aspon...tesim sa ze som vypadla konecme niekam 😊 skoda ze vas tam drzia este zavretych,ale tak to ani do prirody,nic?!

majka_3
15. máj 2020

@luckynko44 juuj taky výlet by som aj ja dalaa... Uži si 😊 🍀

croxley2013
15. máj 2020

@luckynko44 no je to sranda. Už si pomaly ani nemusím merať teploty, len sa pozriem na tvoj graf a budem vedieť na čom som 😁😁.
Od stredy nám to trosku uvoľnili. Dovtedy sme sa mohli zdržiavať len v okolí bydliska. Od stredy môžme vycestovať do prírody ale nemôžme zostať na noc. Ale rozmýšľame že budúci týždeň behnem na deň k moru, má byť pekne a môj malý ma narodeniny. Keď už nemôže mať party tak aspoň takto.

luckynko44
15. máj 2020

@croxley2013 tak to bude radostii 😊 myslim ze po tej izolacii bude najviac rad ked budete vonkuu..vidis rovno zapni MK a uvidis ako si natom kedze ja meriam velmi skoro 😂

croxley2013
15. máj 2020

@luckynko44 o koľkej merias? Ja o šiestej, lebo o 7 už pracujem. Ale tým ze je tu o hodinu menej ako na SK tak vždy meriam až po tebe 😁

luckynko44
15. máj 2020

@croxley2013 6:15 kazdy den,tak som si nato zvykla ze uz bez toho neviem fungovat 😂 esteze teplomer pipa pptichu hh...tak v tych casoch som sa stratila,no graf stale pridam skor 😂

giuli
15. máj 2020

@abigaile je velmi koncentrovany a vsade odporucaju robit test az po 10.00

domig1
15. máj 2020

@giuli ja mám napr take ovu testy, kde odporúčajú až po 11tej, do 20tej.

giuli
15. máj 2020

@domig1 no vidis,aj take su...

domig1
15. máj 2020
domig1
15. máj 2020

@luckynko44 uzi si turistiku a nech vam vyjde počasie ☀️😊

luckynko44
15. máj 2020

@domig1 dakujem 😘😘 krasny stupak! Len tak daleeej! Ide ti to celkom ukazkovo

croxley2013
15. máj 2020

@domig1 krásny graf 👍👍

luckynko44
15. máj 2020

@majka_3 ako si na tom s grafom?! Sme netrpezlive po tom raketovom vzlete ako pokracujete 😉🙂

majka_3
15. máj 2020

@luckynko44 žiadna sláva, ale tak nevadí 😊
Mam aspoň ovu vyznačenu 😀

luckynko44
15. máj 2020

@majka_3 ved si stale hore 😍

majka_3
15. máj 2020

@luckynko44 ano aj tých 36.8 Na 3dpo je pre mňa niečo nové... Vždy až od 4dpo idem hore...
🙏😀

majka_3
15. máj 2020

Môj graf pri clostyle posledné... Tam som nepresiahla 36,9 co ma teraz velmi teší 😊
@luckynko44

abigaile
15. máj 2020

Baby, tak som si stiahla návod a píšu, že ráno nemerat, lebo len ráno sa vytvára LH, tak z ranného moču by sa nemusela zachytiť dostatocna koncentrácia 🙂

majka_3
15. máj 2020

@abigaile ja som vždy merala tak že ráno keď som vstala tak vždy druhé cikanie počas dňa mi ukáže pravdu... Toto bol druhý cyklus čo som odsledovala... Keď spravím poobede-večer je vždy bledšii čiže pre mňa nesmerodajny.