icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
15. máj 2020

@majka_3 aha nooo...vyzera to tak ze nebudes kopirovat ten predosly clostil graf 😉 super ides do vitazneho...ale zaujimave ze si to mozeme takto porovnat

luckynko44
16. máj 2020

@croxley2013 dobre ranko 😊 tak ja trosku vyssie no nvm..vcera opat mierne spinenie a husty biely vytok 😶

123alena123
16. máj 2020

Dobre ranko, ja som dnes takto... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

croxley2013
16. máj 2020

@luckynko44 ahoj. Ja takto. Tiež som trosku vstúpla. No uvidíme.

shellynda
16. máj 2020

Dobré ránko, u mňa už konečne prebehla ovu 😃, tak a už len čakať, ako to dopadne 🙏

domig1
16. máj 2020

@luckynko44 to spinenie si mávala aj minule cykly, či to je niečo nove? 😊 keby sa u mna stane čosi take, tak by som asi tíško už verila, ze to azda vyšlo, ale u mna nič, včera som mala len cely deň celkom bolesti podbruska a stále mám dosť vytoku vodnateho, tak neviem 🤷‍♀️

mirus11
16. máj 2020

Žienky u mňa zatiaľ žiadna zmena, keďže pomaly začínajú testy silniet, tak sa pomaly blíži ovulka, ktorá zasa čaká na svojho pána, pokiaľ príde, mal prísť dnes, ale príde až v pondelok, utorok, tak uvidíme, ako sa to vyvinie 😀

zabka1987
16. máj 2020

@majka_3 ahojky, prosím ta pri tom meraní keď si brala clostil, tak od ktorého dňa si ho brala? 3dc?

majka_3
16. máj 2020

@zabka1987 ahoj.
Áno od 3dc

rosalie1411
16. máj 2020

@mirus11 ja som na tom rovnako ako ty.. Tiež začínajú ovu testy tmavnut, aj hlien sa objavuje a predpokladám, že ovulka bude pondelok, utorok.. Uvidíme 😊😊

zabka1987
16. máj 2020

@majka_3 ďakujem 🌹 držím palce nech ti to tento mesiac vyjde 🌸

mirus11
16. máj 2020

@rosalie1411 tak ideme spolu. Už sa teším nato

mirus11
16. máj 2020

@majka_3 moja a ty ako s grafom?

abigaile
16. máj 2020

Baby, tak som si spraivla ovu testy.....neskutocne, ako to laka, ked mam doma zasobu :D dnes o 13tej takyto silny ovu test, dokonca silnejsia ako kontrolna (co na fotke nevidno)..... takze predpokladam, ze to este len pride :D
Inak robila som si aj tehu test, ale je negativny, co som vedela, ze bude 🙂

abigaile
16. máj 2020

@majka_3 zaujímavé.... Tak asi každému sa úplne inak vytvára v úplne inú hodinu.kto vie...možno si prečítam dáke štúdie a potom prinesiem info😁😁😁

mirus11
16. máj 2020

@abigaile jej super, tak najbližšie 2 dní bude ovulka. Aši budeme ovulkovat na rovnako

nikapuggioni
16. máj 2020

Ahojte kocky.
Tie ktoré sa vyznáte v meraní BT čo hovoríte na môj graf. Mávam nepravidlnu MS a od januára sa liečim na HN. Začiatkom mesiaca som mala z krvych testov ukážkové hodnoty čo má potešilo. O bábätko sa snažíme 3 roky bohužiaľ u nna k ovulácii nikdy neprišlo. Tento mesiac som mala potvrdenu ovulaciu aj doktorom. Keďže chodím každý týždeň na sono a na vitamínové injekcie ktoré napomáhajú lepšiemu fungovanie hypofysi. Chcem sa opýtať či je normálne keď mi niekedy teplota vyskakovala a pak klesla? BT si meriam každý deň o 07:00 ráno a meriavan si ju v pošve. Ďakujem za vás názor 🙏

luckynko44
16. máj 2020

@croxley2013 no parada! 😊 ideme spoluu...som svedava 😉 aj ked ja to pomaly zacinam vzdavat

luckynko44
16. máj 2020

@domig1 mavam spinenie den pred M..minuly cyklus som zacala spinit uz 5dpo..takze asi ani teraz z roho nic nebude..podla doktora to je v pphode,vraj to bol hormonalny vykyv,sono bolo v poriadku..radsej som.opatrna sklamania uz bolo viac ako dost 😊

luckynko44
16. máj 2020

@abigaile fiiii aky pozitivny,taky som.ja nikdy nemala 😁...podla.toho ze si ho robila poobede to vypada ze ovu bude zajtra s vyskokom teploty v pondelok...drzim ti palce! 😊

luckynko44
16. máj 2020

@domig1 a zabudla som napisat ze mam za sebou 7 hodinovu turu a ziadne spinenie som dnes uz nenasla 😅 a tento cyklus ma vobec po ovu nezacali boliet prsia 🤣 no,je to zaujimave ...drzim ti prsty silno moooc..!!!!

domig1
16. máj 2020

@luckynko44 nemohlo to byt to často omielané uhniezdenie? Mna boli druhý deň podbrusko ako na menzes ale prsia zatiaľ nebolia, uvidíme, bojím sa zas sklamania..🥺

luckynko44
16. máj 2020

@domig1 ano ja ti rozumiem..ale tak tuzit a verit mozme 😊 😘

abigaile
16. máj 2020

@luckynko44
@mirus11 si ma dobehla, si bola týždeň po mne a predsa spolu ideme ovulovat 🤣
baby, tak ma bolí celý spodok, nepamätám, že by ma niekedy vôbec bolelo podbrušku takto....a hlavne ľavá strana. Normálne, keď stiahnem brucho, tak boli ešte viac. Som zvedavá, určite spravím ešte navečer a ďalšie dni 🙂

luckynko44
16. máj 2020

@abigaile tak to je ono 😉😊 vsetko je ako ma byt uz len sa snazilkovat o stosest

abigaile
16. máj 2020

@luckynko44 no ešte aby aj muž spolupracoval🤣🙈 chudiatko unavené a nemohuce 😁🤫

luckynko44
16. máj 2020

@abigaile obcas ich fakt lutujem 😂 ale iba obcas..netreba to prehanat...vsak oni tvrdia o sebe ze muz ma plodit deti a zasahovat pri zivelnych pohromach,noc ine muz nemusi 😂😂😂..tak nech plodi

jelka21
16. máj 2020

Tak ja dnes hore, 13 DC, este aj telesnu teplotu som mala cez den 37 a mam strasne citlive bradavky, zmeny nalad a nejak mi je divne, ale to mi je asi kazdy mesiac...lutealnu fazu mavam 14, ale minuly mesiac bola 16 dni...tak este par dni musim vydrzat 😉...Co myslite Vy?

croxley2013
16. máj 2020

@jelka21 krásny graf máš. Držím palce.

bona69
16. máj 2020

@jelka21 no ja by som už testla😁