Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 wau no tak vám dáva čas sa viac posnažiť 😊
Alee ja to mam stratené... Už nemám chuť ani merať.... Včerajšiu teplotu soom zmazala.... Vedela som ze to s tej zlej noci... A zapísala som víkendovú ale to som neskoro merala... Takže to je tiež na nič... Nejak som stratila nádej... Už aj brucho ma klasický boli, pichá... Klasické pms 🥴
Ahojte kočky...prosím vás 🙏 prvý krát meriam BT...len sa chcem spýtať...ak by sa v tomto cykle náhodou nezadarilo , ako zistím, že príde ms? Teplota začne ísť dole? Mávam 28 dňový cyklus, čiže začne to klesať pomaly napr. od 25 dňa, alebo deň pred očakávanou ms?
Dúfam, že ste ma pochopili , ako to myslím ☺️☺️
Ďakujem 😘
@aleskandra no, podľa mňa je to individuálne lebo mne minulý cyklus rapídne klesla dva dni pred, pred tým mi postupne klesalo 4 dni pred MS takže asi tak 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@aleskandra nie vždy, záleží aký je pokles, už som videla aj grafy kedy bol nejaký pokles, potom zase stúplo, potom pokles a bolo to tehotenstvo.... V tejto sfére je podľa mňa všetko možné 🤷♀️
@aleskandra To je ťažko povedať. Každá to máme inak. Ale ak ti začne klesať a približovať sa k teplotám pred ovu,tak najskôr čakaj MS. Mne väčšinou klesá pozvoľne cca dva dni pred MS. Najlepšie budeš vedieť,keď budeš merať pár cyklov ako tvoje telo pracuje.
@majka_3
@luckynko44 Majka tiež suhlasim s luckynko, je este skoro, hlavu hore 😊😊😊
@123alena123
@luckynko44 jaj baby, ďakujem za podporu ❤️ Ale už to citim že zasa nič... Toto bol asi posledný mesiac čo som sa venovala bt.
@123alena123 ja neviem asi to dr písal a čo to znamená? Vôbec mi nič nepovedal
@butterfly333 to je krvna cysta. Mala som aj ja u mna nic drasticke to nebolo, nestresuj 😊
@majka_3 no no len sa neopustajme 😊😘 ..inal tiez rozmyslam ze sa uz vyprdnem na bazalku
@butterfly333 to neviem ale ja som mala problemy s menstruaciou, silne velmi silne bolesti, nepravidelna, ked som aj dostala kramy tak to velmi bolelo isla som k lekarovi nasiel mi tuto krvnu cystu s vysvetlenim ako keby moje telo krvacalo späť za to tie bolesti a nepravidelnosť. Najskor mi doporucil enzými, ked by mi to nepreslo tak by mi dal nejake ine lieky a keby ani tie nezabrali tak by ma rezali ale k tomu chvala bohu nedošlo 🙏
@majka_3 ja som už tiež tak naklonená že keď tento mesiac nič tak dávam pauzu s BT. Aj keď sa mi môj tohto mesačný graf páči, je taký krajší ako ostatné po ovu 😂
@123alena123 zatiaľ stúpa 🙏🙏🙏 len do ms mám ešte týždeň...no uvidíme, čo prinesú najbližšie dni 🙂
@123alena123 no ja ziadne bolesti ani krvacanie nemam. Ms mam pravidelnú aj ovu.
@butterfly333 no tak neviem prečo tá hemarogická 🤷♀️ ja som mala tak. Aj ked som mala krámy tak skoro akokeby som žiadne ani nemala, ale presne že z coho a prečo sa to tvorí to netuším
@123alena123 ukáž graf?
A test si neskúšala? 😊
@luckynko44 dnes som sa veru dobre opustila, čo ja nezvyknem... Ale už to tak nejak na mňa ide... Každý mesiac len sklamanie.... Nesnažíme sa nejak dlho ale aj 6 mesiacov je v celku dosť... Prva dcéra trvala dva roky ale potom Dr nasadil clostyl a už to bolo // a druha dcéra vyšla na prvý krát.... A teraz som po clostyle druhý krát a nič 😔
@majka_3 ale ano ja ta chapem,je to tazke..ale zase pozitivnym myslenim si clovek veci pritiahne 😊 netreba sa opustat..ano lahko sa mi pise,tiez ale mavam take stavy..my sa snazime 6 alebo 7mi cyklus,babatko zatial nemam
Mimochodom dievčatá, ani mne niekedy nahrať obrázok, ale našla som, že keď prepnem stránku do "módu" Web pre počitače tak mi to potom ide normálka 🙂

@majka_3 moja a ty ako? U mňa ešte ovu nebola, myslela som, že dnes ráno pôjde teplota hore a ona šla ešte dolu. 😀