icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

popuska
20. máj 2020

Ahojte baby..tak zase otazka..nemam tie teploty nejake nizke na to ze som po ovu?mala.som ju minulu stredu/stvrtok(lekarka mi tak povedala na zaklade merania folikulov)..minuly cyklus o takomto case som mala uz 36.8+.. som 6dpo

0507
20. máj 2020

@domig1 ano, ale stihla som len 2

domig1
20. máj 2020

@0507 tak nech sa takto pekne hore držíš, drzim palce

majka_3
20. máj 2020

Podľa vás, keď meriam každé ráno teplotu o 7:30no tento týždeň sa budím o 7 tak hneď zmeriam no a už len ležím a čakám na 7:30 ale teplota je vždy úplne iná... Vždy som zapísala tu po prebudení čiže o 7. Ktorú mam zapisovať??? O pol 8 mam ešte nižšiu ako o 7.
7:00 - 36,84°C
7:30 - 36,74°C
Asi to je podstate jedno aj tak idem dole 🤣

marinecka95
20. máj 2020

@majka_3 ja by som zapisovala vždy teplotu hneď po prebudení - je to predsa “pravidlo” merania 😊

123alena123
20. máj 2020

@majka_3 hneď po prebudení 🙂

shellynda
20. máj 2020

@domig1
@0507
@123alena123 no teda, krásne grafy😍,dúfam, že tam budú //🙏

shellynda
20. máj 2020

@majka_3 áno, určite si ju zapíš hneď keď sa zobudíš, tak je to najpresnejšie 😊

shellynda
20. máj 2020

@abigaile
@rosalie1411 pekné výskoky 🤩, len nech sa to tak drží 🍀

shellynda
20. máj 2020

@luckynko44 júúúj zlatko😔... Moc mi je to ľúto, tak super to vyzeralo. Ráno som sem kukla hlavne preto, lebo som si bola istá, že budeš mať test s //...chápem dobre to každomesačné sklamanie😪, ale dočkáme sa každá🙏😘

luckynko44
20. máj 2020

@shellynda 😘😘😘 zlataa...no aj kvoli tomu grafu som sa rozhodla ze nejdem merat uz..normalne ma to matalo uz v sne ze aka teplota bude rano a no to sa tak neda..zvazujeme ze sa dame vysetrit

nevenka
20. máj 2020

@kalmak moj ano, bol iny ten graf...boli tam poklesy v BT, ale vyskocila mi ovela vyssie ako ine cykly, v tych obycajnych som mala po ovulacii max. 36,8, v tomto poslednom tehotenskom, som mala cez 37...po 4 dnoch trvania tychto teplot som.si robila test a uz tam bola slaba druha ciarka, prestala som merat asi 21 dni po ovulacii. Som 9-ty tyzden.

domig1
20. máj 2020

@nevenka a mala si prosím ta aj bolesti podbruska ako pred ms? Či si nemala žiadne príznaky? Lebo mna pobolieva ako na ms, tak rozmýšľam či to už celé hodiť za hlavu a zmieriť sa s tým že príde ms...som 11dpo

nevenka
20. máj 2020

@majka_3 vidis, ja som sa venovala BT z antikoncepcnych dovodov, samozrejme, tusila som, ze sa moze "nieco stat", ale nebrala som to ako tragediu, ale ani sme velmi nechceli tretie babo, proste bola som otvorena, tomu, co pride alebo nepride. 2 roky a raz za dva roky mi cyklus zafungoval ako podla knizky, ovulacia sa posunula na 14-ty den, sex bol 12-ty den, este u nas "bezpecny"...(ale je pravda, ze hlienu som sa nevenovala, iba okrajovo a teraz uz bol taky redsi, tak som o odignorovala trosku 🙂) a babo je tu. Je to strasne indiviadualne a asi ked velmi chceme, tak sa nedari...my sme ani jedno dieta extra neplanovali, nechali sme tomu volny priebeh, hlavne pri tych prvych 2 a toto tretie nam prislo ako dar z neba, doslova. Niekto tam hore ho velmi chce mat na svete 😇...Tak Vam drzim palce, ci uz budes merat alebo nebudes, aby sa zadarilo, sledujem uz od toho marca, ako som sem prisla...ako velmi tuzite...🙏

nevenka
20. máj 2020

@domig1 mala som klasicke ako pred MS, dokonca uz ked som mala pozitivne testy, riadne silne ciarky, az som sa bala, ze niektore dni krce ako pri normanej menstruacii. Aj som troaku spinila par dni dozadu. Prsia detto, plne, hrckave, bolestive, ale neskor uz boli citlive aj bradavky, tie pred menstruaciou som nemavala. U mna bol jasny priznak, nieco ine, len ta teplota, dokonca mi manzel hovoril, ze fuj, Ty si strasne horuca, len sa ma hocikedy aj cez den dotkol. Teraz uz vraj som normalna 😅

domig1
20. máj 2020

@nevenka 😀 ďakujem, tak ešte je nádej možno

rosalie1411
20. máj 2020

@popuska veru, je to taky zvláštny graf.. Aj ten skok dole na 3dpo.. Merias v ústach? Možno máš nižšie teploty ako minulý cyklus, ak merias skôr..

majka_3
20. máj 2020

@shellynda
@123alena123
@marinecka95
Ďakujem dievčatá, tak som nekleslá až tak dole keď rátam tu po zobudeni.... Zajtra motyka vystrelí a moja teplota tiež a o 3dni budem mat test pozitívny 🤣🤣🤣🤣 teraz som pobavila aj seba 🤣🤣🤣🤣
@nevenka no verím ze to ze človek túži, situáciu trochu komplikuje... Musím zvoľniť.... A určite asi aj prestať merať... Tebe držím palčeky aby tehu dopadlo dobre 😊 a snaaad aj nám sa podarí tretí človiečik ❤️
Aj keď ja som vďačná za tie dva doma, a doprajem skôr tým ktoré nemajú ešte ani jedno.... Tak beriem to tak že.. Príde rada aj na mňa 😊

popuska
20. máj 2020

@rosalie1411 meriam skor ako minuly cyklus..o 6 rano..a v posve meriam..neviem co to je tento cyklus

rosalie1411
20. máj 2020

@popuska tak možno je to aj tou skorsou hodinou.. Uvidíš o pár dní co z toho bude.. 6dpo je ešte skoro 😊
Držím palce.

majka_3
20. máj 2020

@popuska ja by som povedala ze ovu bola na 16dc teda si 3dpo.

mirus11
20. máj 2020

@rosalie1411 tak ideme tento cyklus spolu

popuska
20. máj 2020

@majka_3 hej len ked som bola minuly tyzden v stredu u doktorky vravela ze mam mat v ten den sex lebo do 24hod bude ovulacia..tak neviem

majka_3
20. máj 2020

@popuska určite nemuselo vajíčko prasknúť ako si doktorka myslela...
Mne Dr po pichnutej inj povedal ze ovu prebehne do 24hod no prebehla až po 48. Keby nemeriam bt tak si myslím ze prebehla ako povedal ale keďže meriam som vedela ze až na ďalší deň ovu bola.

popuska
20. máj 2020

@majka_3 aha..no tak to je pase..lebo sex sme mali v stredu iba a potom odisiel..nevadi.

123alena123
20. máj 2020

Ja som si urobila porovnanie s predchadzajucimi grafmi - tyrkys je aktualny, ružová je predchádzajúci, zelená dva cykly dozadu

0507
20. máj 2020

Tak dnes rano par minut silne pichanie na pravej strane...tento mesiac som mala ovu bolesti prave na tejto strane a teraz taky zvlastny pocit na tom mieste

nina004
20. máj 2020

@butterfly333 Nie som gynekológ,takže mi je ťažko hodnotiť. Povedala by som,že všetko je relatívne v poriadku. Akurát tá septonovaná maternica môže mierne brániť otehotneniu,ale veľa žien ani nevie,že niečo také majú a otehotnejú na prvý šup.A neviem ako je to s tou cystou. Či ju budú nejako riešiť alebo len sledovať ak nemáš iné problémy.

majka_3
20. máj 2020

@popuska nič nieje stratené, neboj nič.... 😊 Tých pár dní určite vydržali 😉 mali čas prísť na správne miesto 😊😉🤞

majka_3
20. máj 2020

@123alena123 waau to ako si spravila? Chcela by som aj ja si tak porovnať 😊