Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 čo by nie 😂 jeden som zvrtla - beloba, nebol sice z prveho ranneho ale to je jedno
Dobre ráno žienky, tak ja idem pomaly hore
@luckynko44 to ti tak presne dorazila, a ja ze už to tu niekto prelomu, to kazdomesacny čakanie na //čiarocky, a inak to si každý mesiac hovorím aj ja, keď to nevyjde, že už nebudem merať, ale vždy po mrcheeriam ako besna naspäť 😀
@domig1 no budem.musiet 😅 lebo mna to matalo aj v snoch a to uz nie je dobre 🙈
@majka_3 najlepšie je, že mne už aj kontrolná čiarka duchuje, už aj tá to vzdala 😂😂🤦♀️🤦♀️
@123alena123 🤣🤣🤣🤣 aspoň nejaký duch 🤣🤣🤣🤣 ci kontrolná alebo testovacia to už je jedno 🤣🤣🤣🤣
@123alena123
@majka_3 u mna vcera krasny kanalik zas 🙂 Bola som vcera 7dpo, neviem co ma to napadlo testovat 🙂
@123alena123 kanálik je keď presvita, alebo zosedne miesto kde mala byť druhá čiarka... Ze ju tam nejakým náznakom vidíš, ale kým nieje ružová je to kanálik.
@taily30 tak uz je u Abby faza zubkov?... to je mile ak babo ma 2 spodne zubky hihihi.
Ju foto mam na prvej je rúčka a nôžka dokopy, na druhej tam treba sa kus zapozerať 🙂 bábo posiela pusu - tam je noštek, ústa a brada 🙂 a tretia... uf uz teraz vidim, ze nos nemá ani po mne ani po mnaželovi ale po manželovom ockovi... stale dufam, ze je to len opticky klam a ze bude mat noštek po jednom z nás 😄
@majka_3 taký kanálik som videla včera ráno myslela som že to je proste normálne "od výroby" 😂🤦♀️
@luckynko44 to sa mi nepaci :( u ja som dnes klesla, viac ako min mesiac.. bude zalezat, ci budem spinit aj tento mesiac, ale mam uz iba do konca inositol, vitex este vystaci aj dalsi mesiac a kaslem na to. ideme prerabat, roboty aj normalnej mam vela, kaslem ja na teplomer. minuly mesiac som bola nastvana uz 5 dni pred MS od rana, lebo som vedela, ze sa to blizi ach :D
@butterfly333 @taily30 dakujem zienky 💗😘
Tak polovicne nachystani...mangel edte stale robi izbicku, asi cca este 2 tyzdne a par drobnosti mi chyba ako vanicka, kamera, odsavacka, monitor dychu (este uvažujem ci je nutny) inak asi vsetko mame...
@kalmak akoby si mi citala z duse...ja kaslem nato..dnes ma moj drahy prekvapil.svojou iniciativou a objednal nas na 1.juna do Heliosu v Martine na kontrolne odbery tak som sa normalne potesila akeho mam super partnera a tiez ze mi porobia testy a budeme vediet na com to sme 😊 ...len dufam ze je vsetko v poriadku a budeme moct pokracovat v prirodzenom snazeni...aj ty sa trapis so spinenim,ah to ke hroza inak...ja som rano mala take krce ze ma na pohotovost chceli trepat..dobreze som sa nevalala od bolesti,studeny pot,pocit na vracanie no fuj..neskor zabral algifen...no budem ta sledovat a mysliiet na teba 😘🙏mech je vsetko ako si prajes
@luckynko44 to mas paradne, moj sa vyhyba lekarom, co to len ide. viem, ze keby som ho poprosila a nedarilo by sa nam rok a viac, tak by siel ❤️ veru, zda sa, ze mame velmi podobne cykly. ja tiez prvy den skapinam.
dakujem krasne, snad vam vsetko ako ma 😘
@kalmak no podla.mna nezvlada tie moje stavy 🤣 no je pravda ze s tym prisiel on nie ja...my sa snazime pol roka ja uz mam 31 takze nie je moc na co cakat..ako moj gyndos ze zacneme riesit po roku 🙈 ...verim ze vsetko dobre dopadne a tu zacnu lietat testy s // babulkam snazilkam!
@martinade ja som uplne ZA monitor dychu a mam taky aj s kamerou. Stale ho pouzivam, spim ovela lepsie. Aj odsavacku som vela pouzivala, tu som mala pozicanu elektricku, len som si vsetky tie plastove casti nove kupila.
Ved nech sa ti manzel neznici na izbicke. Nebude spavat drobcek vo vasej izbe najskor?
@luckynko44 no to ste celkom dobre, my už vyše roka a pol, a v tom čase som bola raz tehotná, a odvtedy nič. Ani obraz ani zvuk, môj povedal, že keď sa nebude dariť, že pôjde na spermiogram, ako je on na tom a potom budem ďalej riešiť u môjho gynekológa, ale tak my 2 deti mame, takže nie je to také, že by to muselo byt silou mocou.
@mirus11 presne ako.pises...ja este krpceka nemam 😞 ..a tak po nom obaja tuzime 😍 mech vieme ze je isto vsetko v poriadku a snazilkujeme dalej 🙂🙏nech uz mozme lubit aj my ten uzlicek

@luckynko44 uvidis jasne 🙂 zvládneš to bez teplomeru? Ja by som ho tiež najradšej vyhodila, ale už sa vidím, že zas budem merať, aj keď je to pre mna stresujúce, druhý deň som šla spat s tým že boze čo bude ráno za teplotu...normálne rozmýšľam, či aj to meranie neoddaluje to prirodzené otehotnenie