Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 ja cakam na ovul...zatial teplota nizko...tak snad sa jej dockam....drzte sa mi😊🤗
@rosalie1411 to by som prijala aj ja, aby bola ovulka skôr, ja mam každý mesiac 22dc,a tiež neviem čím by som ju posunula, aby bola skôr. Ale tak hlavne je, že je ovulka každý mesiac
@0507 zrobila som ti negativ aby si to videla
@123alena123 ty máš akú dlhú lf už keď ideme spolu na rovnako? 😊
@0507 aj ty si 9dpo že, len ty si na tom najlepšie s nás 3 😊🤞
@majka_3 minuly mesiac LF 17 dni, predtým 8 dní. Najhorsie je, ze PMS je velmi lahko zamenitelný s rannymi príznakmi tehotenstva 🤦♀️ lebo ja má špinenie taký polopriesvitný hlienik, točáky hlavy miernu migrénu... 🤷♀️
@123alena123 noo to ti verím ja mam každý mesiac pms ale tento mesiac ma akosi obchádza... Ako mi klesla dole teplota tie dva dni ma pichalo a bolelo ako na MS ale od vtedy mam zasa kľud keď teplota stúpla. Skus zajtra test keď sa takto cítiš 😊 samozrejme na tajnáša 🤣
@123alena123 ja to vidim, celkom jasne nazivo, len to podla mna je len kanalik
@martinade no čo ti poviem...včera som mala kontrolu...spravila mi ultrazvuk a bolo to hrozných pár minút...robila cez bruško a len hovorila nooooo....neviem...hmmmm...potom robila usg zo spodu a to sa tvárila ešte horšie...vraví...vidím že podrástlo...akciu vidím...a potom prišla poznámka: viete...jedna vec je vidieť akciu a druhá je si byť istá že tam akcia je...a to som už mala infarktové stavy...potom povedala...ze bábo je už väčšie tak že vaginálnou sondou je to už ťažšie tak šla zasa na bruško...a po chvíli vravela že už je spokojná že je všetko ako má byť...podľa ms som bola vcera 9+6tt...podľa usg 9+4tt. aj to bola zarazená lebo ovu som mala posunutú o min.4 dni...na poslednom usg som podľa sona bola 6+6tt. ... boli to presné dva týždne dozadu...
Chcela som fotku ale vravela mi že je to len taká machuľka...ale vytlačila mi to...ozaj veľmi zrnitá fotka...
Od včera som taká rozhodená...ďalšiu kontrolu mi dala o 2 týždne...knižku mi stále nedala...
@zuzik5891 ta teda naťahovala. ja som knizku nemala tusim ze do 4-5 mesiaca. Moja fr lekarka vravela, ze vo fr nemaju knizku, tak po case som sa s tou myslienkou vysporiadala. A potom z poistovne som dostala velku knihu A4ku, kde si zapisujem kontroly, lepim fotky. Su tam instrukcie kedy co a ako...
Neboj, knizku ti da, moznoze len na to zabudla.
@martinade od 5tt. tam chodím každé 2 týždne...uz som mala 3 ultrazvuky...tu sa knižka dáva...a o 2 týždne to už budem pomaličky končiť 12tt. a robí sa tam screening z krvi...berie sa ranný moč no ona mi nič také nepovedala...dokonca ani o prvotrimestrálnom ultrazvuku sa nezmienila...preto som z toho taká nijaká...
@rosalie1411 áno, dobre si pamätáš 😁 trochu mi na tri dni stúpla teplota, tak mi to dalo ciarkovanou čiarou. A potom úplne kleslo.....spravila som si ovu testy a až teraz bola nakoniec ovulka 🙂 aj teplota stúpla normálne 😁 takže som v očakávaní

@mirus11 no tak budeš skôr vedieť na com si 😊😊 ja som si povedala, že budem testovať až v deň MS najskôr.. 😊
Ja by som chcela skrátiť tu dobu do ovulácie.. Niekedy mám ovu (výnimočne) na 14 DC, ale oveľa častejšie až okolo 18 - 20dc. Teraz dokonca až 22dc. Neviete čím to môže byť alebo čím by sa dalo skrátiť tu fázu? Pijem aj Alchemilku asi 4 mesiace, myslela som, že ta to môže napraviť, ale asi nie.. 😊