Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 áno áno vyznacilo🙂 dnes mi vyskočila teplota, ale mali sme nekludnu noc. Krpec sa mi párkrát zobudil, tak neviem, či to nebolo tým....ale v podstate som spala celú noc...
@zuzicka27888 môže to byť aj IP😊, uvidíš ako pôjde teplota ďalšie dni
@shellynda aj bez toho,aby ma bolelo brucho alebo som mala spinenie?
@zuzicka27888 áno kľudne, nemusí byť vždy špinenie😊
@shellynda dakujem za povzbudenie☺️Ja tomu ale velmi neverim, kedze aj spermiogram mame vselijaky...ale uvidime☺️Dakujem🙃
@0507 parada!...kym je hore,super,drzim palce!😜
@rosalie1411
@zuzicka27888 dik, baby, ale test biely...ten vcerajsi bol asi chybny...skusala som aj ovulacne, dnesny je tmavsi od vcerajsieho
@rosalie1411 kúpila som si gynex kvapky, tak skúsim čo to je za zázrak 😁😊 všade o ňom čítam len chvály a samozrejme posnažím sa na to toľko nemyslieť a snáď to príde 🍀
@domig1 moojo 🙈 strasne ma to mrzii 😪 ..bojujeme dalej spolu! ja sa zatial drzim a teplomer odlozeny 😁
@luckynko44 super, možno to tak je aj lepšie 🙂 Ale vidíš ten myoovunelle nás úplne zradil 😳
@domig1 no ti poviem..a ake velke nadeje som donho vkladala 🙈..ale co...vymyslime si nieco nove a uz to urcite vyjde 😉☝️
Z 36.98 klesnúť na 36.80... Škoda ten graf mi vyzeral pekne tento mesiac 😭😕
@domig1
@123alena123 ach dievčatá to ma mrzí 😔
Verím ze ďalší cyklus už bude //
Sme v tom spolu ♥️🍀
@mirus11 tak držím sa hore, ale aj tak to nevyšlo... 😒 Nevadí...skusim s nádejou test aj keď viem aký bude výsledok... Už by niečo ukázalo som 11dpo
Ty ešte nestrácaj nádej... Ja som bolesti mala len dva dni, toto je krásny cyklus... Lebo netrpím pms. Možno ten duphaston... A keď máš bolesti možno sa niečo deje 😉
@majka_3 koľko dňový máš cyklus? ☺️
@123alena123 tak 29-31

@mirus11 ahoj, robila som si asi o 10 a bol biely...ale predtym som mala 2 kavy a vodu...tak bud z toho nic alebo to moze byt tym, ze vzdy som mala silnejsie testy poobede