Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ettella juu moj by sam nesiel tak vybavil vysetrenie aj mne 😁😁 sme sa smiali ze mu kupim k tomu daky casak ked ho tam zavru niekde chudaka 😁
@domig1 ten zazrak musim.mat...aspon podla diskusie 😁😁 nie nie vyskusat treba nic zle to neobsahuje..buduci cuklus dam aj ja 😅 po.tvojom pozitivnom teste ! 😉😘 snad pomoze,treba verit
@domig1 ako sa to uziva ? 21 dni? Prepac ze sa pytam..aom leniva to hladat a ty mas urcite uz tieto veci prestudovane 😊
@luckynko44 áno tri týždne sa užíva maximálne 3x denne 7kvapiek a potom týždeň pauza 🙂 optimálne od 1dc vraj, ale to len podľa skúsenosti žien na modrom koníkovi, v letaciku sa to neuvádza, ale baby tam písali napr že im po tom zmizli cysty na vaječníkoch napr tak to je aj na iné problémy podľa všetkého, uvidíme, zatiaľ nechcem od neho očakávať // nech nie som zbytočne sklamaná
@domig1 jasneee..chapem 😊 ale v tvoje dve // dufat mozem 😋 ..takze ked som 4dc uz nema vyznam..tak buduci dam aj ja 😊 ..teraz pijem alchemilku s malinou 🤣
@luckynko44 nemyslím, niektoré to brali až po ms, lebo vraj mali menšiu intenzitu krvácania keď to brali od 1dc, ťažko povedať, som zvedavá aj na graf, ja by som to skúsila možno, ale vtedy sa už nemá užívať alchemilka lebo je aj v tých kvapkách a ani malinik by som už nepila, ja som ich kúpila v drmax, ale úprimne z netu sú podstatne lacnejšie!!
@domig1 oki takze buduci cyklus 😊 dakujem za info si velmi mila....ked tak objednam z netu mna do maxa nikto nedostane 🙈😁 ..kazdopadne ti velmi drzim palce moja!!! 😘 ja dam sancu teraz alchemilke s malinou
@luckynko44 veď aj ja som chcela pokračovať tak ako ty, neviem čo ma toto napadlo, ale tak uvidíme 😊😀
@domig1 doveruj zenskemu zmyslu 😊 svojmu zmyslu 😉 😘
@luckynko44 zlata 😀☺️
@majka_3 ja smutim veru s tebou, i keď by som sa mala tešiť, dnes sa svagrovi narodil syn a to sme boli cca rovnako tehotné, ale ja som potratila, a muž mi ešte povie, že čo som taká. A už teraz viem podľa pms bolesti, že aj tento mesiac je prd s toho. Už sa mi začína hnusot aj pomyslenie na sex. Sorry za vylev, ale dnes má to akosi odľahlo 😭

@domig1 ved skus, nic tym nepokazis