icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
9. jún 2020

@naty1987 super tak to gratulujem akurát včera som na tebe myslela že si to dávno nebola a pozrime že🤰

naty1987
9. jún 2020

@mirus11
@ettella
@majka_3 baby zlate ďakujem ja sa teším ale tak opatrne vážne mam rešpekt a aj strach ale viem že bude dobre zajtra skúsim digi .....
Inak ja som ved vysadila všetko absolútne nič som nebrala a k tomu som si občas zapálila 🙈 ....ale v ten deň som mala taký silný tahavy hlien až som sebe vravela že koľko ho je a toľko som ho nemala nikdy a bum vyšlo to a to som podľa appky mala po ovu už skoro týždeň 😄
Tak dnes mi drahy vraví že či som tehu keď si ani nezapalim no chcela som mu to povedať až po sone...

naty1987
9. jún 2020

@mirus11 ten nič zapálil si 😃lebo to bol šok pre neho ale hádam bude dobre
@shellynda po pravde aj malého sme si takto spravili 😄 boli sme pohadany a tak nejak som otehotnela my to inak asi nevieme 😁🙈🤣🤣🤣🤣

shellynda
9. jún 2020

@naty1987 tak pri treťom už sa treba pohádať hneď na začiatku 😅 a neboj, on to rozdýcha 😍. Dúfam, že sa tu čoskoro pridáme k tebe aj my 🙏

nina004
9. jún 2020

@naty1987 Wau,tak to je aká novinka 🙂 Blahoželám a hlavne nech ste obaja zdravý 🍀🤰

luckynko44
9. jún 2020

@naty1987 predycha to neboj...ty sa len teskaj a uzivaj si to stastie co ste splodili 😘 ostatne sa spravi 😉

nina004
9. jún 2020

@luckynko44 Ja som na tom podobne 🙈 Tiež som to nevydržala a vytiahla teplomer 🤦 No neviem či som dobre urobila,také nízke po ovu teploty som ešte nikdy nemala. Ani sme si to tento mesiac nestihli moc poistiť. 😕

luckynko44
9. jún 2020

@nina004 co tooo...dake sme chladne abo co 😅 🙈 dalsi zvlastny mesiac...ale ved v egg pekne preziju nebojaj 😉 my sme mali 1 sex v case domnelej ovu 🤣 ...aa vsak nejak bude..asi sa uz zmierim s teplomerom..lebo nvm ci som viac nervna ked meriam alebo nemeriam 😁 leze mi to na mozog

nina004
9. jún 2020

@luckynko44 Ja už teplomer nechávam pri posteli a uvidím podľa toho jak sa mi ráno bude chcieť. Nechcem sa zas budiť na to,že som zabudla merať 🙈To už bol u mňa extrém 🙂 Už aby boli //, že si hlava oddýchne 🙂 No,nie? 🙂

luckynko44
9. jún 2020

@nina004 aaamen 🙏😉 ❤ ..ja ho mam pod vankusom 🤣

mirus11
9. jún 2020

@nina004 moja u mňa sú takéto teploty každý mesiac po ovu normálne, aspom som není sama, čo máva po ovulke nižšie teploty, ako ostatné kocky. 😄

majka_3
9. jún 2020

Dievčatá teraz mam dilemu.. Idem od gyn. Bola som na folikulometrii... Minulý štvrtok som mala folik na pravej strane 11mm čiže ovu vychádzala cca dnes zajtra..dnes som bola na Sone a ze už je PO ovu s ľavej strany... (v čakárni ma začalo bolieť brucho, na ľavej strane... Ešte si hovotim že čo to môže byť keď ovu mam mat s pravej strany a bum ľavá) ovulačne testy som nemala vôbec pozitívne ako predošlé mesiace... Dokonca ani podľa teploty ovu nebola... Teda asi prebieha práve teraz ja neviem... Čomu mam veriť.. Dr ma hneď zotrel že nemám riešiť teplotu...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Takáto záhada pre mňa... Som v šoku... Myslíte že mám veriť skôr Dr ako teplote či testom...

mirus11
9. jún 2020

@majka_3 myslím ze skôr by som verila Dr.,vef teplota ti môže aj deň po ovu ísť pomaly hore. Ja by som verila doktorovi. A moja nejako sa nad tým ani nezaoberá, ved to mate krásne poistené, aj keby prebiehala ovulka aj práve teraz

helloouu
9. jún 2020

ahojte chcem sa opýtaž či má niekto skúsenosť s meškajúcou menštruáciou, BT 37,09 a negativne testy (MS meška cca 3 dni)

majka_3
9. jún 2020

@mirus11 ďakujem moja. 😊 Máš pravdu...Dr to vie lepšie ako nejaký test... Skôr to ze najprv hovoril na jednej strane a zrazu bolo na druhej strane.... Ze by na ľavej tak rýchlo dorastol?

mariska1989
9. jún 2020

@naty1987 ahoj .náhodné som po 10 mesiacov otvorila a čo nevidím ..gratulujem a držím palce až to dáš do úplného cieľa takže možno bude valentín😍

luckynko44
9. jún 2020

@majka_3 wau! Tak toto som necakala...podla je to mozne ze dozrel.skor a pekne ste to aj trafili,super...teplota-no aj moja doktorka v centre prekrutila ocami 🤣 ze ona veri folikulometrii..a ovu testy? Tak mne asi len raz vysiel pozitivny aj to bol digi..takze pekne do klidku a bude super! 😘

mirus11
9. jún 2020

@majka_3 moja naše telá sú také záhadné, že možné je všetko 😀😄

0507
9. jún 2020

@majka_3 tak si asi 1dpo dnes...ja tiez 🙂

majka_3
9. jún 2020

@0507 zasa ideme spolu, to je už druhý cyklus 😊 bud 1dpo alebo dnes je to ono 😊
@luckynko44 noo mne vždy pekne ukázali pozitívne pred ovu, no teraz je to nejaká záhada.. Hlien bol a testy nič... A teraz robený... Včera slabý.. Dnes silnejší 🤷‍♀️

luckynko44
9. jún 2020

@majka_3 no a aby ta nepiclo z toho...tak asi ovulujes dnes a peak si uz nezachytila alebo uz nvm..tak snad doki vie co hovori a vidi 😁 ..aspon uz budes po 😉😊

nina004
9. jún 2020

@mirus11 Ja práve mávam vyššie,kľudne k tým 37 stupňom. Ale tento mesiac je nejaký divný 🙂 🤷

nina004
9. jún 2020

@helloouu Ahoj,ja som to mala minulý mesiac. MS dorazila asi so 4 dňovým meškaním.

majka_3
9. jún 2020

@luckynko44 tak sedí mi to, aj hlien a dnes aj tie bolesti. Čiže asi práve teraz je ta chvíľa... Aj poistka bola 😀
Zajtra by mala ísť teplota hore.... A ty teda co ako to vidíš, bola ta ovu ako tvrdila Dr? Podľa mňa áno 😉

majka_3
9. jún 2020

@naty1987 juj moja 😊 toto bude do šťastného konca ❤️ teším sa ♥️

luckynko44
9. jún 2020

@majka_3 😊...podla mna ano..ak nie 15dc tak 16dc...ale skor to tipujem tak ze sa doktorka trafila...aj ked neviem ci to zistim 😁 ms by som mala dostat v pondelok ale progesteron mam vkladat az do utorka..takze vobec netusim co ako bude..ci mozem ms dostat skor ako doberiem..alebo ju dostanem az po.dobrati..netusim 😁 nemate niekto skusenosti?

gabinka03
9. jún 2020

Ahojte tekze už som bola včera na tých prefuk och a žiaľ je to tak ako som tušila ze sú nepriechodné takže u nás jediná možnosť je IVF a hneď sme aj spisová Li žiadosť čakám na MS ktorá by mala prísť 29.6 a začíname aj mám obavy ale hlavne sa veľmi teším lebo u o mesiac môžem byť tehotná.....

luckynko44
9. jún 2020

@gabinka03 to ma mrzi 🙈 ale nech vam ziadost hned schvalia a omesiac chceme vidiet pozitivny testik! Velmi ti drzim palce 😘

helloouu
9. jún 2020

@nina004 ďakujem za odpoveď

anetata
9. jún 2020

@majka_3 ahoj, ja som to mala taktiez tak, zesom bola 14dc a gynekologicka mi povedala ze prebehne ovulacia zrejme ten den alebo je tesne po nej... pretoze 13dc som mala velmi silne bolesti vecer krize a lavy vajecnik, kde bol aj dominantny folikul. Ale teda teplota sa mi nezvysila a ten “prav” hlien sa mi zdal az 17dc. A teplota zacala stupat az 20dc. Takze tiez neviem comu verit... teraz som 28DC a pozri, kde mi az ovulaciu vyznacil ff. 🤷🏻‍♀️