icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
10. jún 2020

@butterfly333 no super, už to máš za chvíľku 😃. Budem ti silno držať palce a musí sa to už podariť 🙏😍

gabinka03
10. jún 2020

@butterfly333 ten vkald na vychádza približne rovnako ak samozrejmeoja ms príde ako ma.... A aký ti dali protokol??

shellynda
10. jún 2020

@naty1987 jéj pekné testíky😍, všetko je v poriadku, teš sa a užívaj si tehulkovanie 😘

majka_3
10. jún 2020

@butterfly333 kokos nechápem... Tak odborník alebo ani nie.. Alebo naháňanie peniazov za hyfosy ktoré ma čakajú buduci mesiac 😒
@luckynko44 asi tak... Dnes ešte skúsim ovu test... Ale aj keby poistime už to nemá žiadny zmysel.. Spermie dozrievajú 3dni... 🤷‍♀️ Cii

kika123kika
10. jún 2020

@naty1987 jeziiiis ani si nehovorila a ani som si nevsimla 🥰🥰🥰 bozeee sa strasne zesim veelmi silno ti zo srdca orajem krasne tehulkovanie bezproblemove a s krasnym koncom ❤️❤️❤️🍀🙏🏽

luckynko44
10. jún 2020

@naty1987 🤣🤣🤣🤣 jooj cem cem cem..ak to pomoze nalepim si ho aj na celo 🤣🤣🤣

ettella
10. jún 2020

@majka_3 aj ja mám už termín do car, idem v pondelok, že mi vezmú krv, manžel kontrolný spermiogram a dohodneme sa na hyfosy... a že kde som bola doteraz keď mám v auguste 39 😲 ináč nevieš ako je to s preplácaním z poisťovne? Lebo v centre povedali že do 39 a na stránke poisťovne do 39 rokov a 364 dní

luckynko44
10. jún 2020

@majka_3 poistuj...vsak aspon si uzijete 🙂 ..clovek nikdy nevie 😉

majka_3
10. jún 2020

@ettella juuuj moja vážne neviem ako s preplacanim... Tuším tiež budem hyfosy riešiť cez car a nie takto... Lebo ozaj neviem co si mam myslieť... A muž ide tiež na kontrolný spg ale o 2tyzdne... Veľmi som zvedavá že či mu niečo pomohlo...
Krv ti načo budú brať, na HP?

majka_3
10. jún 2020

@luckynko44 ved jasne 😊
@naty1987 moja.... Toto je naaaadhera 😊 🍀

ettella
10. jún 2020

@majka_3 áno HP. Akurát včera som zistila, že v centre robí spolužiačka vrchnú sestru, tak som sa jej zavolala a vrevala sa do telefónu, ona ma so smiechom sprdla, že čo som robila do 39tky... no uvidím, idem tam s takým ľahším pocitom, že tam bude niekto známy a psychicky ma podrží.

majka_3
10. jún 2020

@ettella to áno, to je super.. Veľmi držím palce 😊

nina004
10. jún 2020

@luckynko44 Ja som to nikdy nebrala,ale všade sa na to zvýšenie teploty upozorňuje. 🙂

@bibkapipka Daj vedieť ,čo ti povie 🙂

Ja si tak pomaličky idem hore. Pôjdem si dať zajtra nabrať prolaktín ,aby som vedela či nasadiť lieky a rozmýšľam ,že si nechám rovno nabrať aj progesterón. Ešte mi ho nikto nekontroloval 🤷 a príde mi ,že na moja teplota je na moje pomery na 5DPO nízko. Väčšinou mávam každý mesiac okolo 36,8- 37st.

ettella
10. jún 2020

@majka_3 vidím, že sa nás tu zo skupiny viac chystá na návštevu centra 🙂 tak veľa zdaru 🤰

butterfly333
10. jún 2020

@shellynda ďakujem veľmi pekne snáď sa to už podarí aj nám.

butterfly333
10. jún 2020

@gabinka03 protokol troška mi to objasni myslíš toto? Ešte utrogestan budem vkladať a fraxik.

majka_3
10. jún 2020

@luckynko44 no kukaj nato 🤦‍♀️😀
Celé sa mi to nezdá...to ani nevyzerá že by mala byť ovu dnes zajtra... Včera som mala ozaj tie bolesti na tej ľavej strane.. Aj mierne kŕče... Ach..

makronka_
10. jún 2020

@rosalie1411 Ahoj, ukázalo sa, že naozaj sa tým nebolo treba zaoberať, ale topiaci sa aj slamky chytá že? 🙂 MŠ prišla hneď na druhý deň, tak oddnes zase smelo do ďalšieho mesiaca snaženia 🙂

rosalie1411
10. jún 2020

@makronka_ držím palce v ďalšom cykle.. Ber to pozitívne, aspoň sa môžete snažiť a ľúbiť 😊😊😊. A babo príde, keď bude správny čas. 😊

luckynko44
10. jún 2020

@majka_3 🙈 ten predposledny vyzera ako moj ked bol pozitivny 😁 ...ja som hrozne zvedava na zajtrajsiu teplotuuu!

majka_3
10. jún 2020

@luckynko44 vidis a to bolo na 9dc ... A toto (1.foto) je 10dc a potom začali blednut (2.foto)
Akože vážne, čo by si si myslela... Mám čakať ovu, bola ovu... Asi tej teplote budem veriť.... Alebo asi sa vykašlem nato 😀

rosalie1411
10. jún 2020

@majka_3 podľa mňa zajtra pôjde hore a ovu bude.. Nevzdávaj to 😊😊

majka_3
10. jún 2020

@rosalie1411 ďakujem za povzbudenie... 😊

domig1
10. jún 2020

@majka_3 ver teplote skôr ako testom 🙂

luckynko44
10. jún 2020

@majka_3 skor teplota!...no uvidis ze stupne zajtra,ja mam daky feeling 😊 ...hlupe testy ale tak ta to vie zmiast ze dovidenia

naty1987
10. jún 2020

@shellynda ďakujem veľmi dúfam že toto už bude dobre ale cítim že bude ved iné si ani nepripustam❤
@kika123kika no bol to troška sok aj pre nás 😁 ale teším sa veľmi veľmi. Ty sa máš ako???vy ste už isto krásne narastli

Ste také zlaté ďakujem 😘😘😘 obcas sa mi mota hlava tak dnes len navarim a nič iné nerobim

majka_3
10. jún 2020

@domig1
@luckynko44 takže nemám brat do úvahy folikulometriu???
Môže byť že včera bola ta ovu ako som tam bola a teda ešte dnes išla viac dole teplota a zajtra pôjde už hore? Nemám rada takéto zamotane veci 🤷‍♀️😬😀

naty1987
10. jún 2020

@majka_3 a hlien si nespozorovala???? Lebo to vypada že ovu bude 🤞

majka_3
10. jún 2020

@naty1987 moja hlien mam od 8dc 😀 a dnes je 14dc a stále ho mam 😀

luckynko44
10. jún 2020

@majka_3 ja by som vetrila tej prvej folikulometrii a podla vypoctov ovulujes bud dnes alebo zajtra,podla toho pri akej velkosti praska..moj skromny nazor 😊..nekukaj na testy