Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 presne to som si chcela precitat 😘 sup posexikujte este a bude dobre 🍉
@naty1987 to ti verim 🙂 ved este minule si pisala ze zatial to nejako neriesite 🙂 a pozri stáo sa a samo 🥰🙈 up´ne si ma tym potesila 🙂 ja sa mam dobre dakujem 🙂 veru rastieme 🙂 dnes oficialne 2trimester ❤️ 18teho poradna som zvedava kolko mame cm 🙈 a ako sa citis?
@kika123kika super ako to letí krásne bruško 🤰
@kika123kika juuuuuj ake brusenko kraaasa 😍😍😍😍😍😍 ja som brutálne unavená nič sa mi nie že nechce nevládzem, mota sa mi sem tam hlava a mám strašnú chuť na kyslé a pikantné 😁😁😁😁 tak idem variť segedin keď sa k tomu dokopem lebo ho varím od rána a ešte som nezačala 🙈🙈🙈🙈
Daj vediet ako dopadla kontrola teším sa že sa ti -vam takto krasne darí 🤩💋
@zuzik5891 ďakujem mojko veľmi sa teším 😍🥰
@butterfly333 veru leti 🙂 ani sa nenazdam a uz bude december 🙂 dufam ze to rychlo uleti 🙂
A dakujem pekne ❤️
@naty1987 dakujem moja ❤️ Uz onedlho aj ty budes mat 🙂 s tym motanim hlavy mas nizky tlak? Vtedy sa tak trosku mocem :D fiha noo inak ze dobra kysla kapusta mnam :D a ja skoro kazdy den si urobim kyslu mliecnu polievku ale nic tam nieje len cesnak cierne cele korenie bobkovy list vegeta sol mlieko vida a veeeel octu fakt ze vela 😂😂😂 a mojho uz ide porazit sa na mne rehice ze uz zase? 😂😂😂 a zle ti nieje ?
Mnami aj by som si dala my mame dnes co kto najde 😂😂😂 ale zo vcera este je obedik ale to ja nechcem je tak vela masa 😂😂😂 a k dr kedy ides?
@nina004 tak mi to nedalo a zasla som k dr. ovulacia na 100% prebehla, vyzera to na nedostatok progesteronu, od dnes beriem utrogestan, malo by to byt ok. len mi nevedel vysvetlit bolest vajecnikov, ktoru mam uz asi 3 dni.
@majka_3 môj zatiaľ nevie že meriam BT, ale isto nebude nadšený 😁 mám mat kontrolu v júli, tak kiežby tam prídem už s fazulkou v brušku 🥰 je to záhada veru, ale tak ako ty mám hlienu veľa, len bolesť žiadna...ani prsia čo som mala tradične po ovu, tak uvidim, ale prisudzujem to gynexu..
@kika123kika zle mi neni som ok tlak ja mám vždy nižší 😁 ale neni to často nastastie a dávam si aj magnezium lebo ma ťahal sval v triesle no a prsia bolia a ty aj užívaš niečo???nejaké vitaminy???Ja zatiaľ len to magnezko a kys.listovou sono mám 23.6. To už budem v 7tt
@naty1987 aha a nemoze byt aj z magnezka ze sa ti toci hlava? Vela zenam zvykne byt z magnezka na odpadnutie 🤷🏼♀️ A tak to mas super ze ti neije zle 🙂 ja som si to priala na zaciatku tehu ale uz nie nechcela by som :/ a ja uzivam magnezko ale ten magnosolv ten je dobry chutovo a netreba mi hltat tabletku :D a ja uz som zacala brat femibion 2 kazdy den ak nezabudnem niekedy je to ob den 🙂
@naty1987 oo a tak to uz by si mihla mat aj srdenko ❤️ Sa tesiiim 🙂
@kika123kika magnezko som si dala len dnes lebo som ho našla ešte naposledy čo mi ostalo viem že som brala aj pri malom celé tehu a dobre mi bolo uvidím čo dr.povie
Anoo dúfam že bude srdiečko a supne ma na pn
@kika123kika kikus moja,ake brusko....super zlatko
@naty1987 som velmi rada,naposledy som.zaregistrovala,ze ste si dali pauzu v snazeni....a toto je super spravicka..nech to pekne napreduje.....
Ja som po potrate mala ms na cca 40 den a dalsi nejak nechodi....vyzera to na anov.cyklus...uz som 35dc....beriem lieky na stutnu,konecne ma vzali na vysetrenie....snazime sa sice ,no nejak to nejde..cele ns prd
@ettella aj na stránke car majú 39 a 364 dní ale musia byť splnené dane Podminky
Kedy liečbu hradí zdravotná poisťovňa
Slovenské zdravotné poisťovne preplácajú 3 cykly IVF do dovŕšenia 39 rokov a 364 dní veku ženy podľa zákona Z. č. 777/2004 Z.z. pri splnení týchto podmienok:
Chýbajúce vajcovody alebo nezvratné poškodenie vajcovodov diagnostikované laparoskopicky alebo laparotomicky, okrem stavov, ktoré vznikli ako následok predchádzajúcej sterilizácie alebo umelého prerušenia tehotenstva.
Endometrióza ženy, ktorá je diagnostikovaná laparoskopicky alebo laparotomicky.
Nezvratné poškodenie vaječníkov, ktoré je potvrdené biochemicky, laparoskopicky alebo laparotomicky, ak toto poškodenie nie je následkom umelého prerušenia tehotenstva.
Idiopatická sterilita, ktorá je neúspešne liečená jeden rok v špecializovanom zdravotníckom zariadení.
Mužský faktor sterility – azoospermia, astenospermia, ejakulačné dysfunkcie a ochorenia súvisiace s chemoterapiou alebo po úrazovými stavmi, ktoré sú overené andrológom.
Imunologické príčiny sterility, ktoré sú overené laboratórne.
Riziko dedičného ochorenia, v ktorého dôsledku nemôžu mať manželia zdravé potomstvo, ktoré je overené genetikom.
Endokrinné príčiny sterility overené endokrinológom.
@butterfly333 to je niečo iné ty ideš len na KET ja idem od začiatku úplného prvou stimulaciou a na tu mi dali krátky stimulačný protokol nie dlhy
@gabinka03 ahaa áno je idem len na ket ako sa vravi už na hotové

@luckynko44 no dobros 😊 tak už to nechám ako to je 😀😘