icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
12. jún 2020

@majka_3 paradne pozitivny 🙂

luckynko44
12. jún 2020

@majka_3 toto bude vitazny cyklus! Sakra si to zasluzis 😊😊...a dakujem budem najstastnejsia ak tam hore aj ostane a konecne si najdem // ❤

shellynda
12. jún 2020

@giuli
@majka_3 tiež ma napadlo, že môže byť ovu 2x, stáva sa v pohode,😀, potom sú dvojvaječné dvojčatá 🍀

kakatulik
12. jún 2020

@majka_3 vieš čo, @giuli bude mať asi pravdu. Aj s tou teplotou išlo dohromady....

giuli
12. jún 2020

@shellynda
@kakatulik presne dievcata,ja si to tiez myslim....dvojita ovul.je max s 2dnovym rozdielom

giuli
12. jún 2020

@majka_3 ano myslim....nikdy som poriadne hlien nemala...aspon som si nevsimla

majka_3
12. jún 2020

@kakatulik aj tebe to dava zmysel že dve ovu? Ako myslíš s teplotou dohromady... Ze najprv isal hore a potom dole?
@shellynda no a nieje to ďaleko od seba? Co som čítala tak medzi dvoma ovulkami tak 1-2dni nie? Toto je 3dni
Ste ma zaskočili dievčatá, vážne... No bodaj by to boli dve 😊a dúfam ze aspoň jedno sa podarí s tým našim spg 🤷‍♀️
@luckynko44 ďakujem 😊 si úžasná podpora 😘 to už len preto si zaslúžiš tie // ♥️

giuli
Autor odpoveď zmazal
giuli
12. jún 2020

@majka_3 hlavne musia ist hore teploty....drzim.✊✊✊

giuli
12. jún 2020

Ja sa snad dockam aj ovulacie ,v tomto nekonecne dlhom cykle🤪🤣

majka_3
12. jún 2020

@giuli ďakujem 😊
Verím ze tvoj nekonečný cyklus bude ten pravý ♥️ //
Drzim palce 😊

shellynda
12. jún 2020

@giuli nemohla byť včera 😉😃? Júj strašne máš dlhý cyklus...

shellynda
12. jún 2020

@majka_3 no bodaj by tak bolo🍀... Čítala som, že môžu byť 2 ovulácie po sebe od 24h do 3dní😃

majka_3
12. jún 2020

@shellynda noo tak to som velmi zvedavá.. Vždy mávam ovu v deň pozitívneho testu... 😊
Ty si dnes krásne vyskočila, len tak ďalej 😉🍀

shellynda
12. jún 2020

@giuli a testy nerobíš?

luckynko44
12. jún 2020

@majka_3 ❤❤❤❤ boze slzy mi natislo do oci 🤧😘 dakujem

giuli
12. jún 2020

@shellynda aj ja si myslim...tato vyssia teplota je uz moja poovulacns...aj brucho som citila....uvidim za dalsie 2 mwrania,ci sa budu drzat

giuli
12. jún 2020

@shellynda robila som...len sa minuli...,tak len meriam

luckynko44
12. jún 2020

@giuli no zlatko ale uz by si mohla namerat vyssiu hodnotu 🤗....toto je mega dlhyy cyklus..sup sup chceme aby si isla horee 😉😚 do zdarneho konca!

giuli
12. jún 2020

@luckynko44 dakujem...posnazim sa presvedcit moje telo

domig1
12. jún 2020

@majka_3 podobne, asi anovulak, cítim ale podbrusko a včera egg hlien, ale kašlem už na to, trápi sa už aj muž preto, tak to necháme na náhodu, bez plánovania sexu.

martinade
12. jún 2020

@evi38 uf tak tiez si si presla svojim. Dufam ze zranenia sa co najskor zahoja. Hlavne ze uz ste doma 🙂
Ju a este chcem stihnut letnú zavinovačku ušiť 🙂 bo uz neskoro z svk objednavať a tu to moc nepoznaju. V nemocnicnom zozname mam napisane, ze ak chcem na kojenie, tak si mozem donesieť vankus, ale ja radsej perinku. Asi sa budem bať toho maličkého, krehkého drobca držať len tak na vankúši.... 🙂

kakatulik
12. jún 2020

@majka_3 áno,tak to myslím,že po tej prvej to telo zistilo,teplota vybehla, ale potom zase ešte prevážili iné hormóny, druhé dozrelo a.. to je moja teória, ale v konečnom dôsledku to môže byť úplne Inak...

zuzik5891
12. jún 2020

@evi38 no celkom kovbojka to bola...ale dôležité je že žabka je na svete a ste obidve v absolútnom poriadku ❤🍀

majka_3
12. jún 2020

@kakatulik ďakujem za názor 😉

shellynda
12. jún 2020

Babulky, progesteron je lepšie si vkladať, alebo zapíjať? Mam utrogestan a doteraz po ovu som ho zapíjala, ale nie je lepšie vkladať? Ako si dávate vy?

luckynko44
12. jún 2020

@shellynda vkladam...ide ma ale svihnut z toho bieleho vytoku,zvysok po tabletke...komfortne to nie je lebo chodim nonstop s intimkou,ale uzivanie je per os je tazsie aj na zaludok a aj vedlajsie ucinky moze byt horsie

shellynda
12. jún 2020

@luckynko44 začnem teda vkladať aj ja 👍no uvidím ako to dám 😀... Ale zas čítala som, že aj účinky sú lepšie vkladaním, vraj to účinkuje hneď

luckynko44
12. jún 2020

@shellynda noo tak budeme vkladacie spolubojovnicky 😉

81anina
12. jún 2020

@evi38 waw klobuk dole taky porod mas moj velky obdiv☺Aj ja som mala pocas porodu krce v nohach a este neprijemne palenie zahy.A potila som sa ako kon bol oktober a babie leto v porodnici horuuuco