Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 toto bude vitazny cyklus! Sakra si to zasluzis 😊😊...a dakujem budem najstastnejsia ak tam hore aj ostane a konecne si najdem // ❤
@kakatulik aj tebe to dava zmysel že dve ovu? Ako myslíš s teplotou dohromady... Ze najprv isal hore a potom dole?
@shellynda no a nieje to ďaleko od seba? Co som čítala tak medzi dvoma ovulkami tak 1-2dni nie? Toto je 3dni
Ste ma zaskočili dievčatá, vážne... No bodaj by to boli dve 😊a dúfam ze aspoň jedno sa podarí s tým našim spg 🤷♀️
@luckynko44 ďakujem 😊 si úžasná podpora 😘 to už len preto si zaslúžiš tie // ♥️
@majka_3 ❤❤❤❤ boze slzy mi natislo do oci 🤧😘 dakujem
@giuli no zlatko ale uz by si mohla namerat vyssiu hodnotu 🤗....toto je mega dlhyy cyklus..sup sup chceme aby si isla horee 😉😚 do zdarneho konca!
@luckynko44 dakujem...posnazim sa presvedcit moje telo
@evi38 uf tak tiez si si presla svojim. Dufam ze zranenia sa co najskor zahoja. Hlavne ze uz ste doma 🙂
Ju a este chcem stihnut letnú zavinovačku ušiť 🙂 bo uz neskoro z svk objednavať a tu to moc nepoznaju. V nemocnicnom zozname mam napisane, ze ak chcem na kojenie, tak si mozem donesieť vankus, ale ja radsej perinku. Asi sa budem bať toho maličkého, krehkého drobca držať len tak na vankúši.... 🙂
Babulky, progesteron je lepšie si vkladať, alebo zapíjať? Mam utrogestan a doteraz po ovu som ho zapíjala, ale nie je lepšie vkladať? Ako si dávate vy?
@shellynda vkladam...ide ma ale svihnut z toho bieleho vytoku,zvysok po tabletke...komfortne to nie je lebo chodim nonstop s intimkou,ale uzivanie je per os je tazsie aj na zaludok a aj vedlajsie ucinky moze byt horsie
@luckynko44 začnem teda vkladať aj ja 👍no uvidím ako to dám 😀... Ale zas čítala som, že aj účinky sú lepšie vkladaním, vraj to účinkuje hneď
@shellynda noo tak budeme vkladacie spolubojovnicky 😉

@majka_3 paradne pozitivny 🙂