Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda aj ja som vkladala aj teraz budem vkladať.
@butterfly333 ahoj mojko..mas skusenosti..mozu ma boliet prsia z neho asi 2hy den..zvykla som mavat bolesti prs od ovu..posledny cyklus ma ale neboleli vobec a tento cyklus opat..taka bolest akoby z boku ci co 🙄
@butterfly333 vkladam 1 cyklus rano aj vecer po 200mg
@butterfly333 no super 👍, vkladáme spolu 😊
baby, aj duphaston sa moze vkladat? 😅 vsimli ste si nejake zmeny z progesteronu? mna nebolia prsia (inokedy zvyknu hned po ovu boliet), a som taka hm viac nadrzana 😂 a este ma hocico rozreve- video, pesnicka
@pasikavamacka detto..az na tie prsia 🤣 ...a ja mavam stavy ze som vesela a potom len stekam ale zial si to vacsinou zlizne len ppartner...a som zduta ale ze brutalne,dnes sa pridali krize a brni mi nerv v slabine...cize..rozpadavam sa z neho 😃🤣
@pasikavamacka nie. Duphaston sa nevklada.
@domig1 akurat som sa ta sla pytat ze ako si na tom. kks ja furt testy neg, inokedy davno na 15DC poz, dnes 16DC a stale nic, ale teplota sla o 0.1 st hore.. vcera aj bolesti, aj hlienu kopa, dnes este hlien.. je to zahada. ci to nebude tym malinikom a alchemilkou. hlavne mam zacat uzivat duphaston, tak cakam na tu ovu jak na spasenie
@luckynko44 myslíš z progesterou?
@luckynko44 no môžu ťa bolieť z progesterou tiež ma boleli.
@butterfly333 a to ako som sa minuly mesiac tesila ze asi joga pomohla a bola som uplne bez bolesti 😁 nevadi...vytrpime!
@luckynko44 graf je krásny 😍a na test môže byť ešte skoro, neboj 🤗
@shellynda myslis? Joj ked mna uz vsetko opusta..😐 necitim sa inak...nvm
@luckynko44 ja ti moc silno držím palce 🤗... Ináč ja práve vtedy, keď som ostala tehu som sa necítila nijako,, inak,, 😉
@shellynda 😘😘😘😘😘😘 si poklad,dakujem za podporu!
@luckynko44 krásny graf, dúfam, že teploty vydržia hore, veľmi drzim palce 😘
@domig1 💕 dakujem..no ja sa modlim...idem do posilky nabrat trochu optimizmu lebo som sa uplne opustila 🤧
@luckynko44 dobre spravíš, prídeš aspoň na iné myšlienky 🏋️♀️💪
@domig1 spolieham sa nato 🤗 zadok,nohy udrepujem sa k smrti 🤣
@luckynko44 Počuj,to už vyzerá ako Himaláje. Krásne ti to stúpa ... Len tak ďalej 🙂 Na test je podľa mňa ešte skoro ;)
@nina004 🤣🤣🤣zlataaaa...myslis?! Ja v to dufam ze dnes je skoro,ale uz som v pohode,ranajsia strasna depka zazehnana..zenusky moje posilka robi zazraky 😊 ...tak ideme dufat a verit dalej ...a dakujeeem 🌹🌹🌹
@luckynko44 graf mas krásny len tak ďalej a testni keď tak neskôr ciarka sa niekedy ukáže až deň pred ms alebo v čase ms viemze asi nevydrzis 😁ale držím palce nech je to tam ✊😘
@naty1987 skoda ze neviem kedy ms bude...mala by prist v pondelok po 10dnoch lfazy..ale beriem progestanelle posledny v utorok a potom mozem cakat ako na spasenie...testnem az v pondelok 11 dpo alebo v utorok uvidim...nejdem sa deptat 🙈 ... a dakujeem kocky viete povzbudit 😘😘😘😘😘 ste super! 🌹

@luckynko44 no to áno 🙈😅😘