Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte baby..
No u mna nic nove, stale to ide hore, dole, cik, cak....
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
No je to zvlastne a stale cakam, ze teplota pojde pomaly dole a pride ms, takze ako to tak zatial vyzera, tak ovulka bola o dost neskor ako ukazal ten podivuhodny ruzovy test, ze mam ockavat ovulku do 48 hod 😒
@kukku u Teba to vyzera zatial pekne s teplotou na 14 DPO 😉 Som zvedava na zajtra, drzim palce 🙂
@mawiya inak aj nas caka ta operacia hernie s Nelkou. Ale neviem kedy sa na to dame. Zatial jej to nevadi a nic ja jej s tym nerobi, ale zasa nechcem to az tak dlho odkladat. Vy ste mali tiez toto, ci pruh z presilenia?
@kukku este ze si odložila ten RTG 🙂)
@adamnela dakujem 🙂
@senta_sofia 🙂
@adamnela zlatik my sme mali slabinový pruh - pravdepodobne s plávania. ale zbytočne neodkladaj. jeden deň sme prišli, druhý zoperovali a tretí sme išli domkov. decká to inak zvládajú super, však hneď po operácii nás nútili chodiť, bolelo, ale vedel že potom môže ísť domkov. mal 4 roky tuším 🙂 a o dva dni som ho už nemohla udržať ani sedieť v posteli. 🙂 takže neodkladaj, a teraz je najvhodnejšie obdobie, lebo potom keď napadne sneh, budú sa zasa šalieť v snehu, v lete ju v posteli neudržíš. ak sa ti dá, rieš čo najskôr.
@mawiya no musim to dohodnut s dr., zeby sme isli do toho co najskor, aj ked velmi sa toho bojim :( No a Tvoj maluch to vtedy zvladol ozaj super, klobuk dolu.... 😉
@lenna71 no ozaj je teplota super, ale co ten test, hm? Ja sa tiez zatial drzim hore, a testy negativne. Ale Ty aspon jednoznacne vies, kedy si mala ovulku a to ja netusim, takze ani neviem kolky DPO vlastne som. Aku dlhu mavas lutealku? A ozi, to mas ulzene foto z mobilu, ci z pc? Asi z mobilu, ze? Ako to robis? Lebo, ked som v robote, neviem potom vlozit graf...
@zarzisia blahoželám blahoželám 🙂 a čo ako to prebiehalo? Romantika bola? Prekvapko? Čo drahého nakoplo? Nenabural sa ti náhodou do kona? 😀
Dievcata prosim vas, tento mesiac vyzeram na anovulacny cyklys, BT nemeriam, lebo syncek mi dost nepravidelne spava.... Mavam problemy s dorastanim folikulov.... Uz 3 dni ma picha v lavom vajecniku a mam taky jemny vodovy vytok, nic extra. Co to moze byt? Cystu nemam, vsetko ok, cykly kratke, dnes ssom 14 DC. Dik za odpovede
Dobre ranko, teplota celkom dobre, ale test snehobiely 😝
www.fertilityfriend.com/home/kukku
Ahojte kočeny moje.
No ja stale rovnako: cik-cak u mna pokracuje 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@kukku no co ides skusit tesnut? Teplota sa pekne drzi hore, hm?
@lenna71 no skusim sa na to pozriet, ale neviem ci to takto nejako dokazem vlozit ten graf. A ked to uz mas odfotene, tak potom ako to vlozis? Boze, ja som ako šiši, ale fakt netusim ako si na to prisla 🙂
A teplota dnes ako?
@fifitko25 a ako si na to prisla, ze vyzeras na anovulak? Podla tohto copisujes, to vyzera, ze sa blizi ovulka, ci? Nemas nahodou ovu test doma, ze by si aspon skusila?
@kukku máš zlý test 😠
@adamnela Potom ked budes mat tu fotku v mobile tak si ju pridas cez to + pod tymto textovym polom do ktoreho pises mas tam ze pridat fotku a nacita ti ju sem. sak sa s tym pohraj isto to zvladnes.
Inak ja uz som dnes klesla na 36,87 takze ak nie dnes tak zajtra isto dostanem ☹ skoda vyzeral tak pekne ten graf...
Babulky dakujem kazdej z vas 🙂 No tak podrobnosti? hmmmm Tak cez tyzden som sa o tom chcela s drahym prozpravat, lebo ved ja som mu povedala, ze nikdy si ho nevezmem a skoncilo to obrovskou hadkou :-/ a vlastne sme sa k tomu, o com som chcela hovorit ani nedostali. V piatok ostal doma, tak sme sa rano udobrili-maly v skolke, tak konecne viac casu na nas :D a poobede sme si uzili v meste, vecer u jeho mami. A v sobotu sme sli pozriet mojich kamaratov na chatu a cestou z nej sme stretli svadbu a vyslo z neho, ze aj on sa chce so mnou ozenit.....tak aj ja som povedala, ze aj ja to chcem a on mi povedal, ze on to vtedy nezobral vazne, ze som mu povedala nikdy....ze to chcel uz vtedy, ale cakal, kym ja nebudem chciet 🙂 Takze zatial nic oficialne, ani datum svadby nemame :D ale konecne sme si to povedali 😵 A ano, cakam vas vsetky 😵
A teraz aby sme ma nevylucili zo skupiny, tak tu graf: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef ...ovu si nevsimajte-poda mna ak bola, tak bola skor, kedze na 12 DC som mala 22mm folikul. No a od vcerajska ma bolia krize a podbrusko ako na MS :-/ Vcera som skusila aj test rano, ale bola u nas draheho mama, tak som ho len tak letmo videla a dnes si zo mna asi srandu robi 😠
Inak babulky, ktore mate rybusku v priateloch na fb...ktora z vas ma profilovku v svadobnom a titulnu s obruckami? 😅
@rybkaa
mno, mne na farbe nezáleží, môže byť aj ružová 🙂 akurát, že ten graf tam je taký divný, ale teda údaje sa mi tam vpisujú oveľa lepšie ako na womenzone,
o tej teplote som čosi kdesi čítala, tak som sa pre istotu chcela len spýtať, že ako to vidíte vy, ja mám zatiaľ v rozmedzí 36,1 až 36,3 stále a už som 17 DC a ovu testy som mala pozítívne už v sobotu poobede a včera celý deň tiež, tak uvidím čo bude ďalej
@zarzisia no vidis, ako dobre to nakoniec dopadlo, este ze ste stretli tu svadbu 😀 a ten test ako? nic tam nebolo?
@paskolinka ani neviem, po tych testoch za poslednych 5 mesiacoch uz neverim ziadnemu naznaku druhej ciarky 😀 Pockam do MS
@zarzisia vsak ale foto mozes dat 😉
@paskolinka ale mne testy duchuju sale, takze dalsi do zmierky ...dnes 21DC

@kukku jaj mojeeeeeeeee. my sme mali len pruh a viem aké to je stráviť s dieťaťom čas v nemocnici po operácii. božinku a keď sa preberá. ☹ hlavne, že ste oky. tak veľa zdravíčka.
No a za druhé. Dievkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma neštvi a testuj. čo chceš aby ma šľahlo?