Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 ale ano mas pravdu..dakujem 😘
@luckynko44 Skús ráno z rannej moči, bude viditeľnejšia. ✊ Hlavne to nevzdávaj 🍀
@luckynko44 moja výborne🤞🤞🤞Je tam niečo 😊 verím ze zajtra bude viditeľnejšia... Aj keď za mňa, iný test by som zvolila 😉
Ale hlavu nevešaj... Veľká šanca ze sa to podarilo, máš hyfosy za sebou berieš progesteron.. Vedia čo robia, uvidíš bude to tam //😊
@majka_3 mojo nie je tam nic len slabunka tenka ciara kanalik po limite...😐 tak uz len cakat ..no nemam dobre pocity vobec
@luckynko44 skus zajtra, drzim paste 🙌 progesteron uz neberies?
@shellynda kks paradicka, tesim sa na ten test!!!
Ja vcera KONECNE pozitivny ovu test, dnes jemne vyskocila teplota, ale to mne vzdy, narasta cakam zajtra, aby som si mohla dat duphaston 🤷♀️ To bude nekonecne cakanie, tie caje mi narobili dobru paseku.. 🤦♀️
Tak u mňa je to už jasné. Zas dúfať v ďalší cyklus. Mám kúpený vitex ,tak to idem vyskúšať s ním. 🙂
@luckynko44 Skúšaš dnes test? Ako teplota? @shellynda Vyskočila teplota hore?
@nina004 dobre raanko 🤗 u mna pokles test biely,myslim ze je to jasne..dnes doberiem progesteron a cakam ms
@luckynko44 ach mojko 😒 ale tak ms ešte nemáš, vždy to môže byť ešte skoro, keďže užívaš progesteron.... 🍀🤞❤️
@luckynko44 Ahoj. To ma mrzí,že šla teplota dolu. Verila som,že dnes už na teste bude ciaročka. Ale ešte stále nie je teplota o toľko nižšia.
@luckynko44 este stale si hore, nevzdavaj to
@kalmak no super, tak ovu je tu a šup na to👍😉. Aj ja som tiež po ovu nasadila utrogestan😀. Zajtra skúsim aj testnúť, ale ak nevydržím, tak aj dnes🙈
@nina004 myslíš že MS príde? Mrzí ma to😔... Vitex je fakt super👍, ten nič nepokazí a ak ms príde, tak si ho nasaď 😘.
@luckynko44 júúúj ale nie 🙈... Včera som tu nebola keď si testovala 😮, ale na tom prvom sa mi aj čosi marí. Úplne som si bola istá, že MS ti už nepríde a test bude pozitívny ♥️😔, ale tak ešte stále si nijako veľmi neklesla moja, ešte sú teploty stále dosť vysoko, ešte kľud 😘
@shellynda Bola som si teraz ráno po výsledky krvi a mám strašný prolaktín. Až sa čudujem,že ovu vôbec bola podľa tých výsledkov. Takže žiaden vitex ,ale Dostinex. No dr.tvrdí,že aj napriek tak príšerným výsledkom,ovu bola podľa krvi (estradiol a progesterón bol ok),takže to asi nie je problém kôli ktorému sa nám nedarí. Tak ja už neviem. Ale ako sa snažím na to myslieť pozitívne,tak dnes má už chytá depka z toho celého. 🤦
Ale teším sa veľmi na tvoj test. Verím ,že tam budú // 🙂
@luckynko44 Hlavne to nevzdávaj. Veľa robí psychika. V CAR ťa preklepnúť od hora dolú a aspoň budeš vedieť na čom si. Možno si len príroda dáva načas. 🤷
@shellynda 👏👏👏 uzasne moja 😘🍼
@shellynda kraaasny graf 🤩
@luckynko44 bt sice klesla ale nie o veľa držím palce
@kalmak
@nina004
@luckynko44
@0507
@majka_3
@zuzik5891
@naty1987
@mirus11 babulky zlaté 😍ste strašne veľká opora, ďakujem moc🤗 a každá jedna si zaslúži už konečne nájsť na teste tie svoje vytúžené //🙏♥️... Test urobený 😊, ale žiaľ negatívny 😔no ale tak predsa je to len 8dpo,tak stále dúfam,keď je ten graf taký pekný, že // ešte nájdem🙏😍
@rosalie1411 ved to. Preto som sa aj vykaslala na to meranie. Ale teraz mam zase nervy, lebo neviem, kedy mam cakat menstruaciu 🤦♀️ V pondelok mam ist na preventivku, na ktorej termin cakam skoro pol roka, takze na 100% dostanem v nedelu 🤣

@luckynko44 ja viem že by si bola rada keby sú tam už koľajnice jak sviňa ale na všetko dobré sa musí čakať a verím tomu že zajtra bude ta pidi ciarka lepšie vidieť .....je ešte veľmi skoro a máloktorej sa ukážu čiarky tak skoro