Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, tento cyklus si meriam prvykrat bazalnu teplotu a zapisujem do grafu 🙂 len som si nie ista s jednou vecou - tehotenstvo je iste po 18dnoch teplot nad tou ciarou (lutealna faza) a mozu klesat/stupat hocijak? Len musia byt nad nou? Dakujem
@mirus11 podla mna ziadny :/
@hederamonstera aj podľa mňa, tak tento cyklus asi ani ovulka nebude
@hederamonstera ahoj, áno, mali by sa držať nad tou čiarou.. 😊 Resp. Lutealna fáza vraj trvá max 16 dní, preto sa tých 18 považuje za kvázi potvrdenie tehotenstva. Už máš 18 dní po ovulke? Pridaj graf, ak chceš 😊
@rosalie1411 dakujem za vysvetlenie 🙂 zatial nie, som len 4 dni dpo a tak sa len ucim citat tie grafy 🙂) resp, skor sa dopredu pripravujem, aby som nestresovala, ze to obcas klesne ale je nad ciarou 🙂)
Zatial mam takto:
@mirus11 este moze byt, a zevraj testy nie su velmi spolahlive 🙂 drzim palce 🙂
@hederamonstera teplota začína klesať tak 1-2 dní pred MS, ale niekomu až v deň MS.. 😊 Držím palce, nech to hneď vyjde 😊
@rosalie1411 dakujem, uz by mohlo po 2 rokoch😄
@mirus11 sú všetky testy rovnako citlivé? Nevidím dobre tie dni, kedy si robila testy, ale ten okolo 20dc mohol byť pozitívny, len si nemusela zachytiť vrchol. Alebo ešte len príde 😊 testy to nemusia zachytiť, tak ako píše @hederamonstera
@hederamonstera no to je dosť dlho.. Obdivujem ta, ze to zvládaš.. Ale čo iné ostáva, že? Možno práve meraním teploty zistíš, že ovulku máš inokedy ako si si myslela.. Aj keď za tie 2 roky ste už isto pokúšali kadečo..
@rosalie1411 tak naucila som sa to zvladat 🙂 zivot prinasa aj ine krasy ako deti 🙂 ale tento cyklus sme skusili uz pomoc od CAR (pomohli sme ovulke, mala som dva folikuly, tak snad jedno sa postasti) tak uvidime 🙂
@rosalie1411 moja neviem, ale podľa mňa asi tento ciklus ani ovulka nebude, keďže aj BT ide slimacim krokom hore. Neviem co sa tento cyklus deje, ale ani krok som nemala taky mäkky aký mávam, áno ovu testy také pozitívne ako mávam. Už tento cyklus nečakám žiadne zázraky, len nech príde rýchlo ms a ide sa ďalej, a ty ako?
@shellynda este mas skoro na test, kedze si asi len 10dpo ;)
@alzbeta162 19DC už máš vyššiu teplotu,takže ovu bola na 18DC ;)
@nina004 ďakujem veľmi pekne🙂
@mirus11 ja čakám na ovulku.. 😁 Resp. Možno už bola.. Ovu test pozitívny na 18dc, ale takýto skackavy graf som teda ešte nemala..
@majka_3 pekný graf.. Tak žeby bol tento cyklus víťazný? Nevadí, že nemáš test, ved ešte je aj tak skoro.. 😊 Kedy máš mať MS?
@aleskandra, držím palce.. Kedy plánuješ testovať?
@rosalie1411 tak je zaujímavý pre mňa tym že stúpa teplota a neskace hore dole co ma mooc teší 😊
Tak bud v stredu alebo sobotu 😀 neviem podla čoho sa mam držať... Ci podľa potvrdenej od gyn alebo grafu 🤷♀️
@rosalie1411 skúsila som včera...no bola ešte beloba, keďže som mala aj ovulku posunutú
Najbližšie v deň ms skúsim 😁🙈
@rosalie1411 u mňa ešte tiež ovulka nebola, až dnes mam mäkky krcok, takže asi ešte len najbližšie dni bude.ale muž doma nie je, tak tento cyklus nič u mňa, ale brucho boli statočne, tak možno ešte bude ovu ale neskôr, doteraz som mala vždy najneskôr 22dc,ale je pravda, že tento cyklus neberiem Inositol nic

@0507 podľa prvej zajtra, ta uvidíme či príde, ale nemusela by, lebo vôbec ju nečakám 😄