icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
20. jún 2020

@0507 podľa prvej zajtra, ta uvidíme či príde, ale nemusela by, lebo vôbec ju nečakám 😄

0507
20. jún 2020

@shellynda jasneeee....mne ma prist v pondelok

hederamonstera
20. jún 2020

Ahojte, tento cyklus si meriam prvykrat bazalnu teplotu a zapisujem do grafu 🙂 len som si nie ista s jednou vecou - tehotenstvo je iste po 18dnoch teplot nad tou ciarou (lutealna faza) a mozu klesat/stupat hocijak? Len musia byt nad nou? Dakujem

mirus11
Autor odpoveď zmazal
mirus11
20. jún 2020

Žienky podľa vás bol niektorý z ovu testov pozitívny? Tento cyklus je z mňa veľmi zvláštny, inokedy mam už po ovulke a teraz veru nič.

hederamonstera
20. jún 2020

@mirus11 podla mna ziadny :/

mirus11
20. jún 2020

@hederamonstera aj podľa mňa, tak tento cyklus asi ani ovulka nebude

rosalie1411
20. jún 2020

@hederamonstera ahoj, áno, mali by sa držať nad tou čiarou.. 😊 Resp. Lutealna fáza vraj trvá max 16 dní, preto sa tých 18 považuje za kvázi potvrdenie tehotenstva. Už máš 18 dní po ovulke? Pridaj graf, ak chceš 😊

hederamonstera
20. jún 2020

@rosalie1411 dakujem za vysvetlenie 🙂 zatial nie, som len 4 dni dpo a tak sa len ucim citat tie grafy 🙂) resp, skor sa dopredu pripravujem, aby som nestresovala, ze to obcas klesne ale je nad ciarou 🙂)

Zatial mam takto:

hederamonstera
20. jún 2020

@mirus11 este moze byt, a zevraj testy nie su velmi spolahlive 🙂 drzim palce 🙂

rosalie1411
20. jún 2020

@hederamonstera teplota začína klesať tak 1-2 dní pred MS, ale niekomu až v deň MS.. 😊 Držím palce, nech to hneď vyjde 😊

hederamonstera
20. jún 2020

@rosalie1411 dakujem, uz by mohlo po 2 rokoch😄

rosalie1411
20. jún 2020

@mirus11 sú všetky testy rovnako citlivé? Nevidím dobre tie dni, kedy si robila testy, ale ten okolo 20dc mohol byť pozitívny, len si nemusela zachytiť vrchol. Alebo ešte len príde 😊 testy to nemusia zachytiť, tak ako píše @hederamonstera

rosalie1411
20. jún 2020

@hederamonstera no to je dosť dlho.. Obdivujem ta, ze to zvládaš.. Ale čo iné ostáva, že? Možno práve meraním teploty zistíš, že ovulku máš inokedy ako si si myslela.. Aj keď za tie 2 roky ste už isto pokúšali kadečo..

hederamonstera
21. jún 2020

@rosalie1411 tak naucila som sa to zvladat 🙂 zivot prinasa aj ine krasy ako deti 🙂 ale tento cyklus sme skusili uz pomoc od CAR (pomohli sme ovulke, mala som dva folikuly, tak snad jedno sa postasti) tak uvidime 🙂

mirus11
21. jún 2020

@rosalie1411 moja neviem, ale podľa mňa asi tento ciklus ani ovulka nebude, keďže aj BT ide slimacim krokom hore. Neviem co sa tento cyklus deje, ale ani krok som nemala taky mäkky aký mávam, áno ovu testy také pozitívne ako mávam. Už tento cyklus nečakám žiadne zázraky, len nech príde rýchlo ms a ide sa ďalej, a ty ako?

shellynda
21. jún 2020

Dobré ránko, test biely aj dnes žiaľ😔, tak nejak sa idem zmieriť s tým, že to tento mesiac zase nevyšlo, ale tak silno budem veriť, že ďalší cyklus to už bude tam🙏😊... Poobede ešte skúsim ovu test či nesilnie, lebo mne aj ten vie pekne ukázať, tak uvidím

alzbeta162
21. jún 2020

Ahojte tak konečne mi vyznacilo ovu ale otázka netusim ktoreho bolo neviem tento mesiac mi to nepáli 🤷🤣 18 ci 19? Ja len ci sme sa trafili 🤦

hederamonstera
21. jún 2020

@shellynda este mas skoro na test, kedze si asi len 10dpo ;)

nina004
21. jún 2020

@alzbeta162 19DC už máš vyššiu teplotu,takže ovu bola na 18DC ;)

alzbeta162
21. jún 2020

@nina004 ďakujem veľmi pekne🙂

nina004
21. jún 2020

@shellynda Tebe každý graf inak ukazuje ovu. Už aj ja som z tých grafov jeleň. Tento ukazuje ešte len 10DPO dnes a to by mohlo byť na test ešte skoro. Teplota sa krásne drží hore nad 37. Ešte to určite nevzdávaj. A koľko máváš LF?

0507
21. jún 2020

tak u mna je to uz jasne...zajtra cakam MS

rosalie1411
21. jún 2020

@mirus11 ja čakám na ovulku.. 😁 Resp. Možno už bola.. Ovu test pozitívny na 18dc, ale takýto skackavy graf som teda ešte nemala..

majka_3
21. jún 2020

Žienky.. No ja idem hore, neverím ze nemám skakajucie teploty 😀
Dnes som mala v pláne spraviť test, aleee minula som ho včera 😀 samozrejme biely... 😒
Som 9dpo podľa grafu, podľa gyn 12dpo.

aleskandra
21. jún 2020

Ahojte...ja dnes takto...čože sa nám z toho vykľuje? 🤷

rosalie1411
21. jún 2020

@majka_3 pekný graf.. Tak žeby bol tento cyklus víťazný? Nevadí, že nemáš test, ved ešte je aj tak skoro.. 😊 Kedy máš mať MS?

@aleskandra, držím palce.. Kedy plánuješ testovať?

majka_3
21. jún 2020

@rosalie1411 tak je zaujímavý pre mňa tym že stúpa teplota a neskace hore dole co ma mooc teší 😊
Tak bud v stredu alebo sobotu 😀 neviem podla čoho sa mam držať... Ci podľa potvrdenej od gyn alebo grafu 🤷‍♀️

aleskandra
21. jún 2020

@rosalie1411 skúsila som včera...no bola ešte beloba, keďže som mala aj ovulku posunutú
Najbližšie v deň ms skúsim 😁🙈

mirus11
21. jún 2020

@rosalie1411 u mňa ešte tiež ovulka nebola, až dnes mam mäkky krcok, takže asi ešte len najbližšie dni bude.ale muž doma nie je, tak tento cyklus nič u mňa, ale brucho boli statočne, tak možno ešte bude ovu ale neskôr, doteraz som mala vždy najneskôr 22dc,ale je pravda, že tento cyklus neberiem Inositol nic