Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kukku vsak uvidis ako teplota dalej. mozno je to tym testom, ak medzicasom exol. kup si novy 🙂
@paskolinka už nekupujem, nemám z toho aj tak dobrý pocit, žiadne príznaky, už len asi čakať kedy sa spustí tá mrchaňa 😒
ahojte diavcata, ma niekto skusenosti s bazalnou teplotou a znizenou cinnostou stitnej zlazy? aka ja normalna teplota s touto diagnozou vo fertilnom a lutealnom obdobi? dakujem vam
@paskolinka ako vravíš, má to potenciál 😀 no u teba asi graf so zeleným chvostíkom bude ten najškaredší, pretože pekné ich máš furt 🙂
@adamnela este ze to @senta_sofia nevidela, tu by hned tiez nieco napadlo 😀
@adamnela inak uz netestujes? lebo mas ten graf velmi pekny a hlavne tebe sa ta teplota nezvykla tak dlho drzat hore, hm?
@rybkaa takze odteraz vsetky ku koncu lutealky otvarame flase 😀
inak baby, ked uz sme pri tom, neviete, ci sa da nikde kupit kvalitna palenka 52%? myslim cisty destilat, ziaden lieh. a aby to nestalo 40 eur pol litra. 😕
@paskolinka bola to moja premiéra v pálenici, brala som to ako exkurziu s ochutnávkou 😀
čo sa týka tej kúpy - myslíš domácu pálenku? nejakú ovocinu?
@paskolinka. Nie netestujem, a cakam so sklopenou hlavkou na mrchu..Uz keby tam nieco chcelo byť, tak by som mala minule aspoň dusika..takže v tehu nedufam..A veru mala som stastie, ze senta_sofia to nestihla zachytiť 🙂
@rybkaa ano, nejaku domacu by som chcela, bo nam nasa dosla, a ked hrdlo zaboli, tak neni coho uliat 😉
@rybkaa @adamnela ženy, že akú dobrú tému ste načali. 😀 . Človeku až smutno, že mužo až v piatok príde. 😀
@kukku ja si myslím, že si zle kukala na test. skús zajtra taký lacný tyčinkový
@paskolinka hej hej dievka - na boľavé hrdlo. na to si kúp skorocelový sirup. ale ak chceš osviežiť ducha, tak potom to páleno 🙂
@senta_sofia že si si nevšimla konverzáciu medzi adamnelou a rybkou. tak len pripomínam, aby sa nezabudlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mawiya tie sirupceky na kasel, no to je fuj 😝

@zarzisia ja tam ducha vidim, ale je to zatial ozaj len duch 😉 vsak uvidime, len aby si sa nakoniec nevydavala s bruchom 😉