Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domig1 do prcic! Tak.toto je vazne zaujimave..zlatik nebud smutna ideme dalej sa podporovat! 😚 ja by som ten gynex asi vylucila,ale ktovie mozno prvy cyklus rozhadze kym zacne ucinkovat,nemam skusenosti s nim skoda
Ahojte dievčatá tak aj moja krivka nakoniec klesla a dnes začínam 1DC. Tiež mi slzicka vyšla. 😪
@domig1 gynex je silne estrogenny. pripadne skus len do ovulacie brat a potom uz nie? pre pripad ze by haproval progesteron. drzim palce 🙂
@123alena123 nemusis ist ku kramom ;)
@luckynko44
@pasikavamacka brala som tak ako sa odporúča 21dni a 7dni pauza, len menzes neprišiel, test bol negatívny tak som si ho nasadila, užívala som ho opäť ale iba tri dni spravila som si test a tam čiarka, keď som prišla z roboty a pozrela na ten test tak ta čiarka bola pozitívna tak ako negatívny ovu test, proste jasná čiarka po zaschnutí, lenže včera som začala spinit najprv žltohnedo a večer už ružovo, rano BT padla na samé dno a jasne červená krv,... nejdem ho užívať, lebo BT mi strašne skákala hore dole, viac menej to boli podobne teploty celý cyklus, da sa povedať že som si cyklus rozhodila, idem skúsiť mesiac bez neho a poradím sa s lekárom co si on o tom mysli... A potom ak tak nasadim znovu, ale malo to aj svoje pozitíva, žiadne pms a dobrá nálada 🙂... Takže nevylučujem, ze by nedokázal pomôcť keby ho užívam dlhšie, skúsim tu pauzu mesačnú a potom sa uvidí, aj tak ho mam už po dne, by som musela kúpiť novú fľaštičku a keď nie som momentálne o tom presvedčená tak viete.... No nič trosku depka, ale tak ide sa ďalej 🙂
@domig1 ak ti rozhodil cyklus tak nebude pre teba. pocuvaj intuiciu. Aj ja citlivo reagujem na niektore byliny, davam si pozor na pausalne odporucane byliny, kazde telo je ine
@pasikavamacka ano mala som 28dc a ovu zhruba v polke a teraz 32dc a ovu test bol pozitívny 25dc, čo nie je tak veľký rozdiel. Ale BT graf strašny a ak by naozaj ovu bol 25-26dc, tak krámy rozhodne prísť nemali... Otázne je ci ten ovu test bol okej, ci vôbec ovulacia bola... Všetko je to otázne
@hederamonstera tak dúfam v to že to až k tým krámom nezájde, ale mám všelijaké pocity 🙂
@junyk moja :( držala som si palce :( za chvilku ta budem nasledovať
@123alena123 nezúfaj možno sa vám zadarilo. ✊ Už sa nebudem toľko sledovať robí mi to len bezcielne nádeje a sklamania. Ide leto tak si ho idem užiť. stane sa keď sa ma stať. 💋
@junyk presne tak, aj ja som si tak isto povedala 🙂 ze nebudem sa cez leto trapit 🙂
Takze baby, 11DPO, teplota sice vyskocila ale dnes mam dobrat posledny duphaston a aj tak spinenie a vecer / zajtra ms naplno. :(((
@hederamonstera dobre ranko..a vkladas? Zaujimave..mne ked takto padla z hora dostala som ms
@luckynko44 bre ranko, ano, rano a vecer
@hederamonstera kolko ti este ostava? Fu no ale aspon vieme ze je to mozne aj pri vklade ze takto klesne...alebo to bol ip pokles 😊 to by sa nam viac pacilo 😉
@luckynko44 v utorok si mam robit test a potom zavolat do CAR, ale myslim, ze ked v utorok bude negativny test, tak to vysadim a pride MS, ak by bol pozitivny, tak ho beriem do konca 1.trimestra.
No vsak uvidim zajtra, ze co si to ta teplota dovoluje :D nadej odchadza ako posledna
@hederamonstera moja strasne ti drzim palce,obrovsky😘😘! Bola si na iui? Mna caka buduci tyzden postkoitalny test a uvidime ako dalej 🙈
Ahojte. Začala som merať BT tento mesiac prvýkrát, ešte sa v tom nevyznam. Pomozete mi prosím? Čo si myslite o mojom grafe? Už bola ovu, či nie? Mám veľmi rozhadzane cykly, tak ani neviem či naozaj prebieha, ovu testy sú pozitívne, ale viem, že ovu nemusí byť. Beriem tento mesiac aj vitamíny, tak neviem či postupovať ako po ovu.
@luckynko44 juj dakujem 🙂) zatial sme nesli na iui, ale kvazi s liekami ideme podla nej, ale mali sme normalny sex. Ked to nevyjde, tak chcem ist najprv na kontrolu vajcovodov a potom iui alebo ivf, uvidime co nam odporucia. Co je ten postkoitalny test? znie to strasidelne
@hederamonstera no ja som tento cyklus bola cerstvo po hyfosy(priechodnost) + progesteron rano vecer vkladat a zial nevyslo...ten test sa robi cca 10 hodin po styku..zoberu mi hlien z krcka so spermiami a pozru ci ich hlien nezabija a ci je pre spermie priechodny..bo cela veda co ti poviem..mne skocila jedna hodnota na celiakiu tak som zvedava co mi k tomu povie a priatel horsia morfologia..cez telefon ale spominali ze morfo pri takom velkom pocte je v pohode a mna sa len opytala ci mam problem ked zjem pecivo,no nie nemam 😂😂 tak som zvedava co nam povedia na konzultacii
@luckynko44 jemine, aj moj muz ma problem s morfo ale tiez ma vysoky pocet. No to su uz zaujimave testy😄 drzim palce
@123alena123 neboj, to je urcite nejaka chyba v systeme...10dpo sme uz dve co ideme dole :D

@domig1 ty 1dc,a ja ešte len dnes ovulku a to som 27dc, čo ti poviem, muž nie je doma, tak nič s toho. Ja som už úplne zúfalá z tohto môjho tela, ja mu už nerozumiem vobec