icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
6. okt 2014

@mawiya no to teda, sme dopadli..Moj išiel len rano preč, ale najneskor vo svrtok je doma..Takže vydržím, no nie? Som neni nejaké B-čko 🙂

rybkaa
autor
6. okt 2014

@paskolinka no to jedine, že sa v pálenici po pýtaš, či aj nepredávajú alebo ak poznáš niekoho, kto chodí páliť, no tento rok je to s ovocím bieda, tiež toho roku len skromne pálime, lebo nie je čo...nepredávame vôbec, lebo to nepokryje ročnú spotrebu 😀 no popýtam sa, ak by som niekoho našla, dám vedieť 🙂 najviac sa predáva calvados, môže byť aj to?

rybkaa
autor
6. okt 2014

@mawiya tiež mám pocit, že doma mi buchla bomba....a to sme tam ani poriadne cez víkend neboli....asi sa tam škriatkovia prehnali a všetko rozbrhlili, tak nech to teraz aj poriadia potvory 😀

mawiya
6. okt 2014

@rybkaa svine, dosť že ponožky žerú, ešte aj bordel robia.

paskolinka
6. okt 2014

@rybkaa ak by niekto predal 1-2 flasky, tak kupim. je jedno z akeho ovocia, len nech to ma grady, nech bacila vypali 😝 ... zas nechcem kupovat taketo na inzerat, radsej od niekoho spolahliveho 😉

zarzisia
6. okt 2014

@rybkaa no nie nekonalo.....a pravdu? toto akosi nepotrebujem. Poznam svojho chlapa a viem, ze ked nieco povie, tak to plati 😵 Nepotrebujem ani biele saty, ani prsten na ruke- staci mi, ze budeme rodina s rovnakym priezviskom 😵 Ten moj byvaly si ma chcel vziat a nevziat kazde 2 tyzdne, podla nalady......takze tam som to brala tak, ze musim dostat prsten, inak nebude moj! - hlupa som bola 😀
Inak baby moj drahy vyhral 2 smartphony v piatok 😀

rybkaa
autor
6. okt 2014

@paskolinka u nás na doline páli pomaly každý, no treba aj vedieť od koho kupuješ, pretože zas sú aj experti, čo doma vrtia lavórovicu a to už je veru aj zdraviu a zraku škodlivé 🙂 no zistím ti po známych, či by niekto nepredal a keď tak, za akú cenu....do akej cenovej hladiny si ochotná ísť za liter?

rybkaa
autor
6. okt 2014

@mawiya moje ponožky žere pračka 😀

adamnela
6. okt 2014

@rybkaa vy sa idete sťahovať? Niečo mi ušlo? 😖

rybkaa
autor
6. okt 2014

@zarzisia jasné, chápem, ja si na na to tiež nepotrpím, my sme mali také neštandartné zásnuby, že o nich nesmiem ani rozprávať a ako to prebehlo vieme len my dvaja, bo iní by nás vysmiali 😀 poviem len, že prsteň som si sama bola vybrať, bo mm na tom trval, že mi dáky chce dať, nebol ani drahý, ani honosný, ale mne padol ako uliaty a potom na koleno nekľakol, ani kvety nekúpil, ani šampus nebol, ani našich nešiel popýtať 😀 urobili sme potom len takú malú oslavu na záhrade pri guláši, svadba bola len malá - jediné, na čom som ja trvala, tak boli šaty, tie som strašne chcela, inak mi bolo všetko jedno 🙂 ale celé to bolo také jednoduché a milé, že neľutujem ani okamih a ceremónie okolo mojej osoby neznášam, tak som rada, že to prebehlo viacmenej v tichosti a len v rodinnom kruhu 🙂 a najväčšia sranda - ani svadobná noc nebola, lebo sme boli takí unavení, že sme ani nevládali 😀

rybkaa
autor
6. okt 2014

@adamnela nie nie, to naši predávajú byt 🙂

khiarka
6. okt 2014

@rybkaa beriem euthyrox 25 meriam BT vaginalne a ta je tusim o nieco nizsia ako ustna aloe za to vraj presnejsia. podla toho mam pravdepodobne velmi nizku teplotu takze dedukujem ze ide o anovulacny cyklus. opät ☹

adamnela
6. okt 2014

@rybkaa aha, tak tak je to 🙂
A náhodou zasnuby ako ste chceli ste mali a to bolo hlavne 😉 Hlavne, ze vy dvaja ste boli spokojní 😉

rybkaa
autor
6. okt 2014

@khiarka nie nie, práve naopak - v pošve je presnejšia ako v ústach, ale je vyššia. Zapisuješ aj do grafu? ak hej, skús potom priebežne hádzať sem, popozeráme 🙂 možno to nebude anovulák....a ovutesty nerobíš?

senta_sofia
6. okt 2014

@paskolinka @mawiya @rybkaa cicule, ja som neska este nebola v kontakte s virtualnym svetom, takze sa ospravedlnujem, ak niekto ocakaval moju reakciu a ta neprisla, ale mohli by ste mi zhrnut, co sa dialo, lebo teda tak medzi riadky som pochopila, ze do ritky to nepojde 😀 ale nabuduce, ak bude nejaka zivot ohrozujuca situacia, nech rybkaa prezvoni 😀

paskolinka
6. okt 2014

@senta_sofia ale tak @adamnela si tu povzdychla, ze v case predpokladanej ovu to akurat nerobili a aby svoje rozcarovanie umocnila, pridala vyraz "do ritky". na co sa @rybkaa samozrejme chytila a neodpustila si poznamku, ze to veru ako metoda rozmnozovania nie je dobry napad 😀

senta_sofia
6. okt 2014

@paskolinka tak v tom pripade si myslim, ze @rybkaa reagovala velmi senta_sofiovsky a zachranila tym moju cest 😀 mozeme ist v klude pustat sarkana...

adamnela
6. okt 2014

@paskolinka úžasne si to vysvetlila našej konečne s virtualnym svetom spojenej @senta_sofia 😉
@senta_sofia hej, hej @rybkaa zareagovala tiez presne tak isto ako by som zareagovala aj ja 🙂 No troska blbo som to zformulovala a zistila som to až ked som si ten svoj príspevok sama prečítala 😀

senta_sofia
6. okt 2014

@adamnela to mas dobre, ked si to po sebe precitas a da sa to opravit, ja si casto takto povzdychnem a potom sa mi to vrati aj s urokmi, ked to vzdy v takej "vhodnej" chvili pouzije najmladsi z rodiny 😀 minule sa pytal psa, preco je debil, tak zhrozena sa pytam ja jeho, preco je pes debil a on s kamennou tvarou na to, ze no vcera kakal na chodnik... nepopieram, psa za debila som v slabej chvili oznacila ja, nie je nad to, ked sa niekam ponahlate a este v tom ponahlani s hadicou cistite chodnik od psacich extrementov 😀

adamnela
6. okt 2014

@senta_sofia nič si nevycitaj..Presne toto isté sa s mojimi deťmi stáva aj mne. No a potom povedz im nieco na to, keď sama vieš, ze si to povedala niekedy aj Ty..🙂

zarzisia
7. okt 2014

baby ja mam take bolesti vlavo v podbruku, ze ma az pod oblieva 😢 Maly v skolke do danastej, drahy pride az v piatok....hadam sa to nezhorsi :(

lenka369
7. okt 2014

ahoy baby dnes teplotka stale hore, len mam taky problem rano som mala na toletaku taku krv crestvu, boze co to moze byt som este len 21 den cycklu takze mrcha urcite nie ak som nahodou tehotna tak myslite ze moze ist o potrat jeden som uz mala, ale az v 5 tt,boze cela sa ttrasiem.

rybkaa
autor
7. okt 2014

@zarzisia čo to? je to rýchla bodavá bolesť alebo taká tupá tiahla? a s tými cystami si ako na tom vlastne? stále nejaké máš, či praskli? prepáč, si nepamätám... a čo sa tej tvojej operácie týka, tak kedy na to ideš?

rybkaa
autor
7. okt 2014

@lenka369 na 21 dc ešte určite nemôžeš byť tehotná a už vôbec nemôže teda ísť o potrat, takže buď pokojná 🙂 Vieš kedy si mala ovulku? môže to byť len špinenie z prebiehajúcej ovulácie (ak si ju teda ešte nemala) alebo z uhniezdenia, hlavne nestresuj....ak sa z toho rozbehne mrcha, tak ono sa to niekedy stáva, že sa cyklus o pár dní skráti, zvyčajne zo stresu, ale máva to aj iné príčiny. Aké mávaš dlhé cykly?

zarzisia
7. okt 2014

@rybkaa asi je to taka kombinovana bolest...aj pichava a aj taka ako keby tahava...dala som si liek od bolesti a uz je lepsie. Cysty som uz nemala chvalabohu-praskli este v auguste. No teraz mam prist po MS zo Dr.a dohodneme sa...Ja som hlavne dostrasena dnes, lebo som sama s malym a mne sa o neho nema kto postarat ☹ Cele naprd

rybkaa
autor
7. okt 2014

@zarzisia hej chápem....nemáš po ruke ani rodičov alebo svokrovcov? že keby náhodou dačo? ale hádam to nič nebude a prejde to....

lenka369
7. okt 2014

@rybkaa no ovulku som mala pravdepodobne na 11 dc podla teploty...a cykly mam 26dnove, no dufam ze to bude to uhniezdenie 😉to ja som taky stresmen vzdy vidim ten najhorši mozny scenar.uvidime co stoho bude, dakujem

paskolinka
7. okt 2014

@lenka369 potrat nie. ak si 10dpo, tak to moze byt uhniezdovanie alebo kadeco ine (prasknuta cievka, nejake poranenie, zacinajuca ms...). ake dlhe lutealky mavas?

mawiya
7. okt 2014

@lenka369 môže ísť o uhniezďovanie. takto skoro potrat nie, ani mimomaternicové by sa takto skoro ešte neprejavilo. môže to byť aj normálne prasknutá žilka. ak už nekrvácaš, tak by som to brala ako možné uhniezďovanie

paskolinka
7. okt 2014

@zarzisia neboj, hadam to nebude nic vazne a prejde to... graf dnes ako? 🙂