Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 jeeeej gratulujeeeem 😘 to zle som si teraz odbila ja, takže už len samé pozitívne správy budú 😉
@daduska2009 paraaada, gratulujeeeem 😘
@giuli no ja som bola na nervy z tých teplôt.. Vidíš, tak snáď ma budeš nasledovať 😉
Ďakujem, dievčatá 🥰.. Myslím pozitívne a verím, že tentokrát to vyjde.. Inak tento cyklus som pila tinktúr z jarabiny vtáčej, tak možno aj to pomohlo.. 😊😉
@shellynda
Toto su dnesne sa mi zda ze silnejsie zajtra volam doktorke lebo mi v januari povedala ze ak budem mat pozitivny test mam hned prist posle ma na hematologiu lebo v druhom tehu som si pichala clexane na riedenie krvy mam mutaciu HTMFR heterozigot preto som mala aj v minulosti az 4 MA tak mam aj dost strach a aj preto ze uz niesom najmladsia ozaj ked mam 39r.ake ma cakaju vysetrenia? Neviete niektora?
@daduska2009 sú silnejšie, to je super 😍, áno radčej hneď volaj Dr. nech to podchytia hneď na začiatku,keď už toľko krát si mala MA.Určite by som si dala skontrolovať aj štítnu žľazu.Moc držím palce aby ti to tentokrát dobré dopadlo♥️🙏
@shellynda dobre ranko 😊 tak ja uz som tiez po..v piatok 15dc som bola v centre doktorka ppvedala ze to vyzera ze uz som po ovu..PCTtest vysledok -malo spermii,imobilne..takze zienky ja mam hlavu v smutku a koncom mesiaca ak vyjde rozsireny spermiogram ok ideme na IUI 😢...teraz som asi 3dpo ..vcera spinenie dnes rano trosku cerstvej krvi a opat tmave spinenie...🙈 nejako sa opustam ..ja nebudem mat co testovat ale tebe drzkam prsty 😘😘😘
@luckynko44 joj zlatko to ma mrzí, ale hlavné je, že sú, tak nezúfaj,lebo ak nie takto prirodzene, tak cez IUI to vyjde uvidíš ♥️🤗
@shellynda si zlata dakujem ti ❤
@luckynko44 nezufaj 😊 Je to klise, a neznasala som tuto vetu, ale naozaj drz hlavu hore 😊 Napr. moj muz mal strasne zly spermiogram, malicko pohyblive a este aj tie sa tocili snad len na mieste, alebo "utekali opacnyn smerom" 😊, dobrych spermii snad len 1% a mame 2 kinderka. A dokonca prirodzene 😊 Pricom IUI nam 5x nevyslo.
@janedoe 😘😘😘 jeej moja! Snazim sa naozaj 😊 a dakujem za tieto slova hned mam usmev na tvari!
@shellynda Držím prsty ,aby ti to tento cyklus vyšlo 🙂✊
@luckynko44 Určite nezúfaj, spermiogram sa každú chvíľku mení. Nasaďte vitamíny a o mesiac môže byť lepší. A keď nie, tak na IUI výberu najlepších plavcov a bude väčšia šanca na úspech. Silno ti držím palce nech ti to vyjde. 🍀
Ja ani neviem ako na tom tento mesiac som. Teplotu som zatiaľ veľmi nemerala. Som ešte len 20DC a u mňa chodí ovu až tak okolo 35DC. Ale už štvrtý deň som mala egg hlien ešte aj dnes ráno ale poobede už krémový. 🤷 Pred dvoma dňami na mama ovu teste kontrolná čiarka skoro nebola dnes ju bolo pekne vidieť ,ale nebola silnejšia. Tak ja už neviem 🙂 asi začnem merať teplotu zajtra 😀
@nina004 len s mojim vrazdiacim hlienom asi vela nespravim 🙈 ...snad teda v piatok povedia ze rozsirene testy spermii su na tolko ok ze mozme aspon na to IUI...a dakujem ti slnko! Tiez ti drzim palcoky 🤞😉😊
@luckynko44 to ma mrzí, ale možno keď myseľ vypnete s tým, že vam v centre pomôžu, tak možno motyka vystrelí aj prirodzene, bodaj by 🙂 oddýchni si, leto slnko, ja sa aspoň teraz cez leto chcem od toho vypnúť, nemeriam vôbec, len čo je horsie, menzes vôbec neprišiel, len od toho 7dpo som mala to spinenie asi 4dni, také ruzovo hnedé, žiadne kúsky sliznice, tak som si asi pekne rozhodila cyklus tým gynexom, ale idem na kontrolu ku gyn, tak uvidím čo mi povie 🙂.
@domig1 ale jasnee 😊 trosku spravime off aspon v ramci moznosti..no vidis a ja spinim teraz 2dpo 3dpo (nerozumiem tomu) a bohvie co ma caka dalej 🙈 idem tento cyklus bez progesteronu...aspon vtedy som nespinila sakra 😁 budeme si uzivat letooo 🤗
@domig1 hmm myslis ze ta ten gynex tak osalil? 🙈 som zvedava co ti povie naozaj
@luckynko44 Joj, kiežby sa zadarilo...Ja by som sa tak tešila jak keby to bolo moje. ✊✊✊
@shellynda Ty si dnes na Tom ako s grafom?
Poobede urobím a napíšem vám. Mám pocit ,že čím viac sa sledujem tým viac mi telo hapruje 🤷😀
@nina004
@luckynko44 babulky tu sa stalo už toľko krásnych zázrakov 😍,tak musíme veriť, že aj nám sa už čoskoro udejú♥️🙏... Ja idem pekne hore, ale to vždy, tak už len čakať musím 😊, ale neviem teraz či si mám nasadiť utrogestan, alebo progestenalle radčej 🤔
@daduska2009 wáááu, krásne ti silnejú, to je super 😍. Áno môže tak bolieť, neboj... Máš nasadený aj nejaký progesterón pre istotu?
@shellynda jooj duuufam aj ked uz velmi triezvo,velke sance tam nie su 😊 ..ja som vkladala.progestanelle a bola som velmi spokojna 😚 krasne ides hore tesim!
@nina004 mooja zlata 😍 vies povzbudit priam dokonale 😘 ..no ano tiez uz mam pocit ze cim viac chces mat prehlad tym viac ta to matie 😁😁 zazracne telaaa

@daduska2009 wáááu krásne😍... Zo srdiečka gratulujem a teším sa s tebou😘. Ono asi fakt funguje, že keď na to človek prestane tlačiť, tak to ide😊.Už si len užívaj tehulkovanie 🤗♥️