icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
8. júl 2020

@nina004 no ci pana...tak nic, ideme vyckavat moja,telo nas vie osalit paradne teda...ja sa bojim uz z cohokolvek tesit..a po tych testoch..no..😊 sledujeeem ta a drzim palceky 😘

shellynda
8. júl 2020

@nina004 jáj 🙈čakala som, že bude už vysoká, budeš po ovu a budeme spolu testovať... Pijem alchemilku, ale tú už dlho, ale teraz druhý cyklus aj Maliník som začala

daduska2009
8. júl 2020

A tu je moj dnesny nedalo mi nespravit si este jeden

janedoe
8. júl 2020

Ahojte. Tak.teda cakam uz aj ja, ako to tento mesiac dopadne 😊 Ovulaciu mi konecne dnes vyznacilo, co sa tesim, lebo teda teploty su riadne rodeo 🤦‍♀️

luckynko44
8. júl 2020

@janedoe jeeej 😊😊😊 no tak to ti drzim moc prsty pritom poklese tam je to velmi nadejne!

123alena123
8. júl 2020

Tento čas po kramoch, a kym cakam na ovu su velmi dlhe😂😂🤦‍♀️

kakatulik
8. júl 2020

@martinade ahoj Maťka. Tak co,? Ste ešte 2 in 1? Často na vás myslim,😘

luckynko44
8. júl 2020

@123alena123 no veru..uz by si sa ku nam mohla pridat 😋🤗

martinade
8. júl 2020

@kakatulik dakujem Katík 😘, stale 2v1 ako kindervajíčko 🙂 Asi je bebe v brušku dobre. Velmi sme chceli datum 7.7. 😀 - manzelove narodky. Uz me ho vyháňali pekným slovom aj vyhrázkami, ze tortu co som spravila pre mm jesť nebudem 😂😂😂 ale nepomohlo.
8 dni do oficial terminu. Minuly tyzdeň lekar este nechcel udat termin, vravel ze tento tyzden v piatok bude mat poradu a kolegami... minuly tyzdeň malo babo cca 3500g, tak som zvedava kolko nabralobza tyzdeň, zajtra mam kontrolu.
U teba stale rovnako?

kakatulik
8. júl 2020

@martinade no možno bude 17.7.,tak ktovie. A možno ho tie teploty vyženú skôr. V každom prípade to bude macko 😘. Ja som v očakávaní ms...

nina004
8. júl 2020

@luckynko44 Toľkými neúspechmi sa už človek naučí moc neradovať,ale zas je to krásnych pár dní plných nádeji.
@shellynda Tiež som čakala,že bude hore. Ale prekvapila 🙂 Už čakám na testy z Číny a budem testovať ďalej 🙂 To je každý mesiac ten istý kolotoč 🤦😀

martinade
8. júl 2020

@kakatulik lekar vravel ze do 40-42 ma nenecha čakať. To by bolo potom obrovske, ja mam len 158cm 🙈
Este stale merias teplotu? Kolky den LF si? Graf?

domig1
8. júl 2020

@nina004 testy z Číny stoja za vieme čo 🙂 jeden deň ukazujú dve čiarky, ďalší nič, potom zas dve čiarky :D

kakatulik
8. júl 2020

@martinade meriam no ,ale podľa mňa ovulka nebola,aj keď teplota vybehla....Preto som aj nasadila utros,že keby predsa....v nedeľu bol posledný,tak som dnes testla a nič....bielo, čiže v piatok príde asi ms. Podľa teploty by som mala byť 14dpo....pri mojej dlhšej LF, to aj tak nejak vychádza.

martinade
8. júl 2020

@kakatulik hlavne skusat, myslieť pozitívne 💗💗💗
Posielam vela vela pozitivnej energie

kakatulik
8. júl 2020

@martinade ďakujem😘

taily30
8. júl 2020

@martinade drzim palce. To uz je dost velke babo, nasa mala 3.5kg a isla nastastie o 2.5 tyzdna skor.

nina004
8. júl 2020

@domig1 Ja som nekupovala tehu testy,ale ovu testy a tie mi vždy ukazujú pekne 🙂 tie už mám vyskúšané. 🙂

ereska
8. júl 2020

@martinade matka alebo 13.7 na naše 7. Vyrocie

luckynko44
9. júl 2020

Ranecko! 😊 ako babule? Som zvedavaa

janedoe
9. júl 2020

@luckynko44 dakujem krasne. No uvidim, co z toho bude, lebo dnes som zase dole 🤷‍♀️

luckynko44
9. júl 2020

@janedoe to vazne? 😲 pridas graf?

123alena123
9. júl 2020

@luckynko44 jaj ja sa pridám 🙂 a ty si na tom ako? 🙂 graf vidim velmi pekny 🙂 testiky?

luckynko44
9. júl 2020

@123alena123 ja to akosi neriesim uz...po teste v ktorom moj hlien zabija spermie som mierne rezignovala..bol by to fakt zazrak..aj ked dufat a tuzit mozem,uvidime no 😊 ..graf ma nizsie teploty na ake som bezne zvyknuta 🤣 ...u mna to vyzera na iui koncom mesiaca ..lieky uz mam doma tak len cakam na ms...tak uz pod sup sup 😋😘

shellynda
9. júl 2020

Dobré ránko, ja dnes takto 😃

luckynko44
9. júl 2020

@shellynda juuu 👏👏👏 ideme do nebies 🤗🤞

rosalie1411
9. júl 2020

@luckynko44 ja som tiež mala minulý cyklus úplne nízke teploty a nakoniec to vyšlo, takže nič nie je stratené.. 😊 A ak to nevyjde tento cyklus, držím palce na IUI. Super, ze to riešiš..

luckynko44
9. júl 2020

@rosalie1411 dakujem pekne 😘😘 povzbudenie vzdy padne vhod! Budem sa modlit aby vsetko dopadlo dobre a dockame sa vytuzeneho stastia 😊

luckynko44
9. júl 2020

@rosalie1411 ako sa citis? Vsetko v poriadku dufam 🙏❤

shellynda
9. júl 2020

@luckynko44 no len aby to nebol potom dlhý pád dole 🙈