Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade tak merat mi nemeral uz 6 tyzdnov babo 🤷🏼♀️ Cize cakam 24jul ideme do Martina tam sa vsetko dozviem 🙂 teraz sa vlastne sustredil na pohlavie aby som mala suoer darcek k oslave 🙂 cakame dievcatko 🙂 dnes akurat onedlho idem na lrv na nifty DS mi vyslo 1:1100 ale radsej pojdem nakolko mi pri dvojkach vysiel 1:10 000 tak pre pokoj v dusi 🙂 inak je nastastie vsetko vporiadku brusko rastie uz si aj sem tam zakopka no mam voredu placentu tak je to zatial zake jemne moc 🙂 tak verime ze vsetko bude okej vsetky vysledky a tak 🙂 dakujem za opytanie 🙂 a ty co? Ako pokracujes? Nieco sa rozbieha ci zatial protestuje baby? 🙂
@luckynko44 Ako si na tom? Spamätala sa teplota? Či telo čaká na ďalší mesiac?
@nina004 dobre ranko 😊 zlata ako si si spomenula...no cakaam na dalsi mesiac...cim skor tym lepsie..normalne pri ovu 17dc a lf 10 dni by mala prist dnes....zatial sa nic nedeje az nato ze sem tam zaspinim kedze som bez progesteronu..ovu ale asi bola 15dc..😊
@luckynko44 podľa mňa bola 15DC ,ale to už by to MS mala byť , nie? No uvidíš či sa dnes rozbehne. Inak by tam nádej bola 🙏
@nina004 no mala dnes...rano na sone 15dc uz vraj ovu bola po tak nvm...ale spinim hadam uz od 17dc ..tak minimalne ze to by ani na nohavickach nic nebolo..nerobim si nadeje uz len nech pride aby som mohla den podepkarcit a pripravit sa na iui 😊 ..a tie moje teploty to je des a hroza 😂
@0507 poklad toto este nie je velky pokles 😊 len vydrz ja tomu verim
@luckynko44 No ,neviem. Uvidíš či sa ti rozbehne. Ale keď nie,tak ja by som zajtra testla. Už sme tu párkrát videli,že teplota nemusí nič znamenať 🙂
@luckynko44 uvidime dalsie dni, LF mam 13-14 dni
@0507 nooo...tak to este casu...aj ja by som chcela taku lf,hlavne bez spinenia 😁 drzim palcoky!
@nina004 testovania sa desim 🤣 to mi na hlavku nerobi dobre 😅
@luckynko44 @shellynda
Baby,podľa dnešného merania už ovu bola. Ale netrafila som sa testom a ani som dlhšie nemerala ,tak vôbec neviem kedy mohla byť. Ale takéto teploty mám, tak 4-5 dní po nej. Tak uvidím 🙂 Ale nakoľko sme mali tichú domácnosť ,nestihli sme to ani nejako poistiť 🤦🙈
@luckynko44 😂😂😂 no uvidíme zajtra , možno to nevydržíš a asi ani ja 🙂 Budem viac na ihlách ako ty 🙂
@luckynko44 oooha 🙂 no nech to od dnes len stupa 🙂
@daduska2009 ďakujem😘, len aby to nebol kanálik dúfam
@luckynko44 ešte sa pekne držíš moja🤗😘... teploty sú stále vysoké, tak uvidíme ako bude zajtra♥️. Toto čakanie je o nervy jáááj 🙈😊
@shellynda moja ja týmto testom vôbec neverím, ja mávam skoro každý mesiac takého ducha a tehu to do teraz nebolo. Nechcem ti brat nádej, pretože graf máš krásny, ale na tvojom mieste by som test kúpila aj iný, na porovnanie, tieto z Číny ľúbia dávať falošné nádeje. Aspom u mňa to bolo takto. Ale u teba verím, že to bude pravdivé a o pár dní nám tu krásne ukážeš test s // čiarkami
@aleskandra nič síš toho nerob, ja som mala minulý cyklus taky, ze ovulka každý cyklus na 22dc,a minulý cyklus až na 26dc.hroza,neviem ci to bolo tým, že sa oteplilo, alebo čím, ale tiež to bolo hrozne toľko čakať, tak tento mesiac si ani netrúfam tipnut, keďy asi bude ovulka, 😀

@shellynda Jeee , čo to vidím 🙂 Joooj ,nech silnie. Teším sa na dnešný testík 🍀 Hneď mám krajší deň 🙏👏🍀