icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
14. júl 2020

@shellynda Graf sa pekne drží 🙂 Mne tieto čínske testy vychádzajú každý mesiac pozit.,ale nikdy neboli ,tak pekne ružové tie čiarky. Skús iný test,ale ja to vidím sľubne.🍀

luckynko44
14. júl 2020

@nina004 ako to pekne vyzera na grafe 😊😊😘 nebooj mozno staciloo

luckynko44
14. júl 2020

@shellynda je to ruzoveee 😍😍😍😘tfuj tfuj!

janedoe
14. júl 2020

@shellynda podla mna to vyzera nadejne. Je to pekne do ruzova. O 2 dni uz bude peknucka. Verim tomu 😊

Ja som s tymito testami celkom spokojna. Mne tieto testy len 3x ukazali ruzoveho ducha, z toho bolo raz tehotenstvo a 2x mi meskala MS takmer tyzden, takze mozno aj to bolo biochemicke 🤷‍♀️

ikonica
14. júl 2020

@taily30
@81anina tak to mam len take silne reci, ze do 40 by som chcela este jedno :D mala je vcelku dobre babo, hoci od posledneho splnu sa mi zacala budievat v noci medzi 2-4....predtym pekne spala od 22 do 5-6 hod rano... Tak snad je to prechodne, spankovy regres ci co... Alebo zuby.. Este nema ani jeden... Tiez mi odmieta prikrmy, ale ovocnokasickove ci s piskotou zje... Len zeleninka jej prestala smakovat a masko este viac... Uvidime ci nezmenim nazor, ked zacne behat... Zatial sa len plazi... Ale s mm sme stale hovorili o 2 detoch, tak uvidime... Este mam trocha casu... O 40 uz to asi nechame tak...

123alena123
14. júl 2020

@shellynda no ja tomu tento mesiac velmi verim ze to bude uspesne 🙂

janedoe
14. júl 2020

@taily30 dakujem krasne za odpoved.

shellynda
14. júl 2020

@123alena123
@janedoe
@luckynko44
@nina004
@zuzik5891 babulky strašne moc vám ďakujem za vašu podporu ♥️😘 a hrozne by som bola šťastná, keby to teraz už konečne úspešne vyšlo 🙏, len sa tak veľmi bojím, že ma ide s toho poraziť. Musím len čakať ako to dopadne a veriť, že dobre😍

martinade
14. júl 2020

@kakatulik dakujem, zatial vyčkávacia fáza, homeopatiká, dospavanie noci, hopsacia lopta. Vcera odkefy som dosla do nemocky v kuse kontrakcie do cca 7-7:30 rana a okolo 8 som za chrr.

martinade
14. júl 2020

@kika123kika Gratulujem k dievčatku ,🥰 a isto testy dopadnu super. A o 1 koment vyssie som pisala svoj progress 🙂

@zuzik5891 Este nie, ale pracuje sa na tom. Hrozna noc plna bolestivych kontrakcii a nic nepomahalo ani 4 tabletky, ani sprcha, ani čípok, ani jacuzzi ani rajsky plyn az na koniec injekcia do zadnice a o 8 rano som mohla konecne zaspať po prebdetej noci

zuzik5891
14. júl 2020

@martinade ach mojko...tak len vydrž...už o pár hodín bude drobček s tebou✊🍀❤...voda ti ešte nepraskla?

martinade
14. júl 2020

@zuzik5891 este nie, akurat spravili hamiltona a cakaju... ak nič sa nebude diať, tak porada s lekarom ze ako ďalej

zuzik5891
14. júl 2020

@martinade myslím na teba v kuse...🍀🙏...nech sa to čím skôr rozbehne a nech je to rýchlovka

81anina
14. júl 2020

@ikonica ooo ticho zavidim ten spanok co ste mali doteraz.Tomas sa budi ako babatko 2 x na kojenie stale.Ale zas chodi skoro spat medzi 19,00-20,00.A to budenie mame s pauzami odkedy mu idu zubky a ked sa nauci nieco nove ked sa zacal pretacat na brusko,plazit,teraz sa dava na kolienka a hojda sa pritom dopredu a dozadu rozobera v noci postielku-mantinely😃alebo si blaboce.Ja som niekedy rano ako zombie😂

81anina
14. júl 2020

@taily30 ja tak isto 9 mesiacov som nespala viac ako 3 hodiny vkuse😂

anniii
14. júl 2020

@martinade Ja som po prvom pôrode sekciou veľmi chcela rodiť prirodzene, tak som si podrobne naštudovala, ako čo najviac urýchliť a uľahčiť prirodzený pôrod. Ak ti ešte dovolia jesť a piť a máš takú možnosť, odporúčam nechať si doniesť sušené datle a sódu bikarbónu rozmiešanú v pohári vody - podľa štúdií oboje zvyšuje účinok prírodného i syntetického oxytocínu. Nemôžem zaručiť, že to bolo tým, ale ja som ako viac-menej prvorodička mala superrýchly pôrod, tlačila som len pár minút a skoro vôbec som sa nezranila.

ikonica
14. júl 2020

@81anina a uz ti sedi? Vie sa sam posadit?

81anina
14. júl 2020

@ikonica nie nesedi 😕Ked je na brusku tak sa dava tak na bok oprety o jednu ruku tu niekedy az vystrie dviha sa na nej plazovy lah ci ako sa to vola.Davam mu z boku a z vysky hracky aby sa nacahoval.A Zojka?

kakatulik
14. júl 2020

@martinade juuj moja zlatá. Asi ešte neprišiel jeho čas. A kontrakcie prišli spontánne, alebo po nejakom lieku....
Snáď sa to uz rozbehne.🤗😘

ikonica
14. júl 2020

@81anina ani Zojka nie... Este si pockame...

taily30
15. júl 2020

@ikonica no tak ja by som tiez este prijala surodenca k malej, ale nie teraz este. A zase cakat uz nemozem, ja uz mam 40. Tak neviem neviem.
Tak to ti Zojka krasne spava. A to ze odmieta jedlo, kludne mozu byt zuby. Moja je riadny papkac, zatial ani zuby to neovplyvnili...Hoci ked isli, tak jedla len mensie porcie.
Drzim palce.

taily30
15. júl 2020

@martinade sedim v napati a kukam, ci uz. Ako sa dari?

0507
15. júl 2020

Dobre ranko...dnes som sa vratila späť

luckynko44
15. júl 2020

Dobre ranko kukuricky 😊 vyzera to ze hlasim 1DC...a planujem vylet na iui idem si pre babo 😘 ..po tejto sprave ocakavam dnez uz len pekne grafy a // 😉

luckynko44
15. júl 2020

@0507 jeeej 👏👏👏super mojko vyzera to perfisne 😘

0507
15. júl 2020

@luckynko44 dik, zatial si nerobim nadeje...ale si zlata 🙂

luckynko44
15. júl 2020

@0507 ale no..nezabudni pozitivne mysliet...😊 viem to cakanie je priserne ale stoji to zato...pokles na 9dpo moze byt ten najdolezitejsi 😉 drzkaj sa a pekne s usmevom,sledujem ta 😛😃

nina004
15. júl 2020

@0507 Pekne ti to stúplo hore 🙂 snáď už mieriš do víťazného konca ;)

nina004
15. júl 2020

@luckynko44 Verím ,že IUI vám pomôže a o pár týždňov tu pridáš pozitívny testík.

luckynko44
15. júl 2020

@nina004 dakujeem 😘😘😘verim ze ano 🍼