icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
7. okt 2014

@paskolinka jeeeeeeeej sme písali naraz a to isté. že aké mozgové prepojenieeeeee 😀

paskolinka
7. okt 2014

@mawiya tiez kukam, ze sme rovnake odbornicky 😀

mistrall
7. okt 2014

Baby, som 6dpo, teplotu meriam tak okolo 7:30, dnes som merala o 7ej, / lebo malaa uz bola hore, ale lezali sme stale v posteli/ a bola 36,8... Potom som zmerala tak cca o 20min a bola 36.5 / nevstavala som z postele/ moze to tak klesnut?? Resp takyto rozdiel??

mawiya
7. okt 2014

@mistrall aj ja som to takto mala, že mi klesla, keď som vstala. malo by to byť naopak (vraj stúpa), ale ja som asi opačná. 😀

paskolinka
7. okt 2014

@mistrall tiez by som cakala, ze stupne za tu pol hodinu... ale byt tebou, beriem tu prvu. pol hodina je v pohode, to sa este berie ako platne meranie.

zarzisia
7. okt 2014

@rybkaa nikoho moja.....Draheho mama byva 36km od nas a ta moja by kvoli mne a ani malemu 16km isto nesla. Teraz uz je dobre, tabletka zabrala, caj navareny, dufam, ze to zvladnem nejako

zarzisia
7. okt 2014

@paskolinka dnes som nemerala, akosi som zabudla rano

lenka369
7. okt 2014

@mawiya@paskolinka.uz nekrvacam teda ani som to nejak neskumala zvnutra,ale na nohavickach nic nieje...dakujem baby za podporu a za rychle odpovede 🙂

mawiya
7. okt 2014

@lenka369 ta sme tu pre tebaaaaaaaaaaa 😀 a držím palce, nech to bolo to "správne" krvácanie 🙂

rybkaa
autor
7. okt 2014

@lenka369 no ostáva ti už len počkať, čo z toho bude 🙂 no určite nejde o potrat, to sa neboj 🙂

rybkaa
autor
7. okt 2014

@mistrall áno, teplota kolíše, aj keď len ležíš, ale už nespíš....môže sa to stať aj vtedy, ak sa prebudíš, zmeriaš, zaspíš a po zobudení znova zmeriaš, že bude iná, preto treba brať do úvahy len prvú teplotu po zobudení 🙂

lenna71
7. okt 2014

Tak ja dnes 1DC...zas nic, uz zvazujem ze sa vykaslem na merania a vsetko... 😔

kukku
7. okt 2014

Baby ... nemohla byť ovu na 20DC? Inak neviem vysvetliť, že už som 16DPO a mrcha nikde ... ale na druhej strane mi dr. potvrdil ovu, bola som tam na 17DC a povedal, že ovu už bola ... teraz neviem, či mu vôbec môžem veriť. Väčšinou mávam LF 13 dňovú.
http://www.fertilityfriend.com/home/kukku

paskolinka
7. okt 2014

@kukku vsak ja ti to vysvetlim, mozes byt tehotna 😀 testik nic? ale vazne, podla mna bola ovu vtedy, ked je vyznacena, 20dc nie...

petra212
7. okt 2014

Dievčatá aká dlhá má byť LF? Viem, že asi je to individuálne, ale aká je ešte v pohode?

Bo ja som mala v sobotu doobeda ovu test negatívny, poobede už pozitívny, v nedeľu celý deň pozitívny, pričom najsilnejší bol v nedeľu doobeda. No poobede bol tiež ešte pozitívny. Včera už boli obidva negatívne a teraz test vyzerá byť tiež negatívny. No a dnes už aj teplota už stúpla o jednu desatinku. Čo by potvrdzovalo, že ovulácia bola včera. Takže dnes by som bola 1 DPO.

Mávam 28 dňové cykly a ak by to tak bolo aj tento cyklus, LF by mi vychádzala jedenásťdňová. Je to v pohode?

kukku
7. okt 2014

@paskolinka test včera snehobiely, nový sa bojím spraviť 🙂

paskolinka
7. okt 2014

@petra212 vraj menej ako 10 dni nie je malo. 11 dni bude teda ok 😉

paskolinka
7. okt 2014

@petra212 chcela som napisat, ze menej ako 10 dni JE malo 😉

petra212
7. okt 2014

@paskolinka
ano, ďakujem, pochopila som to 🙂

moo
7. okt 2014

baby v tomto ste super mne meranie vychadzalo hociako, nevedela som sa v tom vyznať... tak som prešla na GS ovultest až tam mi ukazalo že ovulku nemám aj ked na ginde vydel že vajíčko tam je... a prečo test neukázal lebo vajíčko nebolo správne dozreté a napriek tomu že bolo vydno test bol negatívny tak mi spravili hormonalny profil a .... ano ano mám doma krasny uzlíček štastia :o) držím vám veštkým palčeky

mistrall
7. okt 2014

@rybkaa
@paskolinka
@mawiya dakujem vam, kocky 🙂

paskolinka
7. okt 2014

@lenna71 hm, to je skoda, vyzeralo to nadejne 😒 ja uz som sa tiez raz na meranie vykaslala, dala som si pauzu a zase meriam. asi preto, ze ma to vlastne bavi 😉

rybkaa
autor
7. okt 2014

@kukku tiez myslim ze bola vtedy ako mas vyznačené. Skus zajtra ešte raz test, ten vcera bol nejaky zly 🙂 mohlo byt trosku neskor uhniezdenie, tak zajtra by tam uz mohlo nieco byt 🙂

paskolinka
7. okt 2014

inak dnes som bola na gynde na preventivke, zatial vsetko ok (cytologia bude az o mesiac), boli aj nejake foliky asi, lebo mudr. mi povedala, ze ovu bude na pravej strane, tak hura ovulovat 🙂

rybkaa
autor
7. okt 2014

@petra212 moze byt 11 dnova, no moze sa ti aj ms posunut. Este si si doteraz nezistovala ovu a dlzku lf? Nobuvidis teraz aka bude dlha a taka by mala byt vzdy +- 1 den 🙂 takze testy si mala pozitivne dva dni - v sobotu a nedelu? Tak to ovu mojla byt vcera alebo bude dnes, teplota by mala stupnut o 2 desatinky aspon 🙂 skus potom hodit graf 🙂

kukku
7. okt 2014

@rybkaa veľmi sa bojím výsledku, ale skúsim 🙂

rybkaa
autor
7. okt 2014

@moo celkom ti nerozumiem 🙂 ovutest si pozitivny nemala ale ovulka bola? Robila si viackrat test? Ako dopadol hormonalny profil?

rybkaa
autor
7. okt 2014

@kukku drzim palceeee 🙂

petra212
7. okt 2014

@paskolinka @rybkaa
ste zlaté obidve ako ste ochotné každému poradiť - diky ešte raz.

Máš pravdu, doteraz som nikdy nezisťovala akú mám dlhú LF. Minulý mesiac som iba začala merať BT, ale netestovala som, takže tam sa dá iba odhadovať podľa grafu. A teda podľa grafu to vyzerá na 14 dňovú LF minulý mesiac. Tak uvidím tento mesiac ako to bude.

Áno, test som mala v sobotu ráno negatívny ale okolo pol piatej už bol pozitívny. V nedeľu celý deň pozitívny, pričom najsilnejší bol v nedeľu doobeda. Čiarka bola dokonca silnejšia ako tá testovacia. No večer bol tiež ešte pozitívny. V nedeľu som robila tri. V rôznych častiach dňa. Som chcela vedieť kedy mám najvyššiu hladinu hormónov. V pondelok a dnes už testy negatívne.

Graf hodím večer (dúfam, že nezabudnem 🙂 ). Teraz sa mi nedá.

petra212
7. okt 2014

A keď už sme pri tom radení 🙂
to modré srdiečko čo mám hore pri mene má znamenať čo, dáko sa tu ešte nevyznám 😉