Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11
@luckynko44 podľa teploty by som si aj ja myslela,ale tie testy🙈... Som už s toho škulavá, čo som tak hľadala 👻😅. Každý mesiac to isté sklamanie😔, no ale nádej umiera posledná, tak ešte stále dúfam 🙏
@luckynko44 a ty ako zlatíčko 😘? Ja sa tak teším, že ak ti to aj teraz nevyjde, tak idete na IUI a už sa nebudeš takto trápiť 😍, ale už len tešiť 👶🤗
@shellynda veľmi pekný grafik.. Držím palce 😊 a súhlasím s netestovanie každý deň.. Len to potom človeka stresuje.. Verím, že zajtra tam nájdeš už viditeľnou čiarku bez skulenia 😊
@rosalie1411 presne 👍som potom ako uzlík nervov😬... Uvidíme zajtra😘
@shellynda kraaasny graf na test kašli je ešte skoro mne ukázal až na 13dpo pidi ruzoveho dusika lebo moja LF je 14dni proste nevieš kedy kedy sa oplodni vajíčko a potom sú baby len sklamané....silno držím palce aby ti to tentokrat vyšlo 🍀✊✊✊✊
@0507 tiež veľmi pekný graf držím palce nech je to tam lebo aj keď bt klesla je teplota aj tak vysoká 😉🍀✊
@shellynda no ja vcera silne bolesti silnejsie spinenie..dnes teplota 36.58 a pokracujem so silnejsim spinenim tak neviem budem ratat uz aj vcera ako 1DC..zajtra idem na clostil-dufam ze mi z neho nebude hrabat 😁 buduci vikend sono a sup snad za dva dni nato.idemeeee...tesim sa uz a modlim sa 😘😍🍼
@shellynda tak ee 1DC az dnes 😊 uz sa to spustilo 👏
@shellynda super si stupla 🙂🙏🙏
Ja mam tento mesiac velmi zvlastny lebo mam totalne nizke teploty oproti ostatnym cyklom som 16DC a teploty 36,1-36,3 a v predchadzajucich cykloch 36,6 a viac...🤦♀️🤷♀️
@nina004
@123alena123 áno 😍aj ja som sa potešila, lebo toto som fakt nečakala, tak už len počkať ako to dopadne 😃
@123alena123 fúúúha, fakt dosť nízke 🤔
@123alena123 ja mám tento mesiac presne to isté . Max 36,3 a po ovu prvýkrát Max 36,6... Divné ... Už som rozmýšľala čím to môže byť 🙈 ale neviem 🤦
Babulky...neviete nič nové o Maťke?
@evi38 evi, zo zaciatku sa budila na krmenie kazde 2 hodiny a postupne sa to natahovalo na o trosku dlhsie. Neviem ako tebe spinkava teraz. Moja ma 10 mesiacov, cez den 2krat zdriemne, vecer ide medzi 19-20 spat, v boci okolo 2.30 krmime a rano o 6tej hore. To si ju manzel vezme a ja este mozem dospat trochu. Ale ako zacali zuby od 8 mesiaca, tak je to vselijak, horsie.
Co sa prikrmov tyka, tak po ukoncenom 6 mesiaci sme zacali zeleninkou...ja som robila tak, ze jeden druh 3 dni, iny druh 3 dni a tak som pokracovala.
Ako sa vola malinka? A kolko uz ma?

@shellynda a prečo, ved si krásne šla hore, podľa mňa to bude u teba víťazný graf.