icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
19. júl 2020

@naty1987 mne zasa prvý trimestri nebolo zle vôbec...zato ten druhý si viem občas pekne užiť...nevraciam,ale tie nevoľnosti sú fakt silné...
Ja mám poradňu teraz až 13.8. ...kedy máš TP?...

kakatulik
19. júl 2020

@naty1987 @zuzik5891 @kika123kika
Ako pekne sa sa čítajú tieto výmeny názorov bývalých spolusnaziliek. Dáva to nadej. Nech sa vám darí dievčatá.

zuzik5891
19. júl 2020

@kakatulik ja skrz náš príbeh verím,že každá sa toho zázraku dočká...len netreba prestať veriť...tebe sa ako darí Kati?

kakatulik
19. júl 2020

@zuzik5891 jasné,len ten cvalajici čas.....v podstate sa máme dobre,sme nejako viac spriaznení...ja sa na jednej strane zmierujem,na druhej stále riešim....bude ako bude...snáď sa raz vygula ešte kvalitné vajko....som v očakávaní ovulky...snáď príde.....

naty1987
19. júl 2020

@zuzik5891 vieš čo pri malom mi bývalo zle a od 9tt do 5mes.teraz mi je zle už od 6tt a dúfam že to pomaly končí ako veci mi smrdia ale už sa ako tak môžem najesť
TP mám 14.2.2020 podľa ovu ale mi ho upravil na 10.2.2020 lebo mavam dlhé cykly až 35dnove tak uvidím čo povie v auguste 😁

naty1987
19. júl 2020

@kakatulik ďakujem srdienko dúfam že sa k nám popridavate postupne všetky 😉 a vytvoríme si inu skupinu tehulky a maminky 😉

naty1987
19. júl 2020

@kakatulik držím palce aby to vyšlo u nás vieš čo je paradox že keď sme sa snažili a chceli tak nič mohla som piť a jesť aj zlaté tabl.a nič ale keď sme sa tak kvalitne pohádali tak vtedy to vyšlo 😁😁😁 neviem či vtedy hlava vypla a len sme si užili ako sa patrí a vyšlo to aj pri malom aj teraz 😁😁 už len dobojovat do konca

zuzik5891
19. júl 2020

@kakatulik Kati...kvalitné vajíčko príde...veď my sme už riešili DV...je ich tam proste ešte dosť kvalitných...nám to aj v centre doktor hovoril...akurát že to čakanie sa zdá byť fakt nekonečné...
@naty1987 môj priateľ mi na začiatku tehu hovoril že mám čuch ako vlčiak😆😆😆😆...ja som fakt cítila aj to čo nikto iný necítil...teraz som si už na to zvykla...akurát že sa mi začala viac točiť hlava...autom radšej sama nechodím...zle mi príde z minúty na minútu...ale tak nech je ako chce...som bohu vďačná že nás takto obdaril a aj nevoľnosti pretrpím🙏❤🍀...
Inak...je to divné ale neskutočne mi vonia surové hovädzie mäso🤣...aj by som sa doň zakusla🤣🤣🤣...

naty1987
19. júl 2020

@zuzik5891 s tým čuchom som na tom podobne mne minule vzduch vonku smrdel ako zhnité lístie 🤦‍♀️😂🙈 muž len guľa očami no občas je to sila s tým nosom 😂😂😂😂 ale mäso som vôbec nemusela ale kým ti vonia je super len ho surové nejedz 😂😂 ale presne ako píšeš pretrpime všetko len nech drobci krásne rastú a sú zdraví ja sa už teším keď bude drobatko na svete 🥰

kika123kika
19. júl 2020

@naty1987 hej citala som par krat uz ze mlieko je super 🙂 skusim aj to vidis 🙂 ale vraj to pomaha len na chvilku 🤷🏼‍♀️Pasnecku ze 11tt 😲 ved pred oar dnami si pisala ze 8tt zacinas 🙂 ty brdo sak to sa ani nenazdame a mame to tu ten nas velky den ❤️ Som rada ze teda tie nevolnosti presli a unava noo to este ta bude chvilku trapit 😂 poznam to aj ja som to mala tiez od tej 15tej a bolo ze som aj 3hodiny spala a o 8-9vecer uz total unavena 😂😂😂 nieco ako sipkova ruzenka 🤦🏼‍♀️ Potom to preslo tak nejak v 14-15tt 🙂 ale napr dnes som si dobre pospala nakolko som vely dom upratala tak mi bol koniec 🙂 dobra sprcha a postel nebolo noc lepsieho 🤷🏼‍♀️😊juj tak budes vidiet male babatenko uz krasne 🥰 a potom o mesiac uz sa mozno aj dozviete co sa skryva medzi nozkami ❤️ A inak aj Paula je pekne mne sa inak aj Laura paci 🙂

kika123kika
19. júl 2020

@kakatulik dakujem moja ❤️ Kazda sa docka 🙂 pretoze zienky co su tu si to zasluzia 🥰

zuzik5891
19. júl 2020

@naty1987 čosi...surové mäso som nejedla ani pred tehu...🤣🤣...len teraz je to také že pokým som ho pokrájala tak som nejakú chvíľu sedela nad myskou a privoniavala🤣🤣🤣...a vôbec mi to neprišlo divné 🤣🤣...i keď ostatný z rodiny asi nezdieľali somnou toto nadšenie 🤣🤣🤣🤣...

nina004
20. júl 2020

Tak už len počkať kedy tá ovu bola 🙂 aj keď sú teploty nízke,aj tak som ako na ihlách 🙂

@shellynda Ty si na tom ako? Čo test?

giuli
20. júl 2020

@naty1987
@zuzik5891
@kika123kika duevcata moje,tesim sa s Vami ,ako pekne napredujete.....a Saru mam aj ja...len ta moja ma uz pomaly 22r.....drzte sa mi🤗🤗🤗

shellynda
20. júl 2020

Ja žiaľ hlásim 1DC😭... Cez víkend som si povedala, že nebudem merať ani testovať, lebo už mi nerobilo dobre to večné naháňanie duchov 😔, tak že počkám do príchodu MS (dnes) a potom testnem, ale MS prišla presne... Ideme ďalej, ale tentoraz akosi ťažšie to znášam

0507
20. júl 2020

@shellynda ahoj, ja tiez dnes 1DC ☹

shellynda
20. júl 2020

@0507 tak sme v tom spolu, musíme sa nakopnúť a ideme bojovať ďalej 😊.

nina004
20. júl 2020

@shellynda
@0507
Ach baby, to je mi veľmi luto.Som čakala ,že aspoň jedna tú hodíte pozit.test. Nevyšlo teraz,vyjde nabudúce. Stále treba dúfať. Len každý mesiac je to ťažšie a ťažšie....ale ono nám to raz všetkým výjde 🙏🍀✊

shellynda
20. júl 2020

@nina004 veru, veru... každým ďalším neúspešným cyklom je to horšie a horšie, ale vždy musíme dúfať, že ten ďalší bude už ten úspešný 😊

0507
20. júl 2020

@shellynda u mna to bude tento mesiac tazsie, akurat v case ovu budeme s celou rodinou na chate...takze podmienky na plodenie budu dost stazene

shellynda
20. júl 2020

@0507 tak treba pred aj po chate👍a ešte nájsť malinkú chvíííločku aj počas 🤗

0507
20. júl 2020

@shellynda na chate sme 2 tyzdne, ideme uz v sobotu a to budem len 6 DC...ale snad sa podari aspon raz

shellynda
20. júl 2020

@0507 fúúúha 🙈to je riadne dlho... Ale tak ono sa nájde isto chvíľočka, keď je silná motivácia 😍

0507
20. júl 2020

@shellynda snad ano 🙂...aj planujes brat nieco tento mesiac? ja sa asi vraciam ku gynexu a vitexu

kika123kika
20. júl 2020

@giuli dakujeme ❤️ Hej ? Mne sa strasne paci to meno je take nezbedne to meno 😂 bola tvoja nezbednicka? 🙂

shellynda
20. júl 2020

@0507 nad gynexom teraz uvažujem aj ja, ale zatiaľ beriem Inositol, Éčko,Kyselinu listovú a pijem čajíky. Vitex som užívala aj ja, ale nemôže sa s progesterónom po ovu, tak už ho neberem

123alena123
20. júl 2020

@shellynda
Dievcata ja som tento emsiac taka neporiadna v merani, minule cykly som poctivo kazde rano teraz to mam nejako rpirodzene na haku, lebo stale sme niekde, tam chata tam oslava tak neberem teplomer a uz som teraz od štvrtka vybechala meranie 🤦‍♀️🙈 vcera som bola hrdinka, lebo som si hovorila ze ako mi to je jedno ze nemeriam ale uz by som amala mat ovu a teraz som nekludna lebo neviem ako som teplotne🤦‍♀️

shellynda
20. júl 2020

@123alena123 toto dobré poznám 😃... A keď nemerám, tak potom som zase nervózna, že nemám vôbec prehľad čo a ako 🙈

giuli
20. júl 2020

@kika123kika ani nie....je to take zodpovedne ,samostatne ziena,velmi tvrdohlave....

giuli
20. júl 2020

A konecne mi dorazila ms pred 3dnami...takze som 3dc ,konecne po dlhociznom cykle od 6.5.....