icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
21. júl 2020

@nina004 no ja na 10ty den som ducha nemala :D uz som to vzdavala a tiez ma tu pozdvihli v skupinke, ze este moze ukazat...a tak skm skusila o 3 dni a uz bol slabucky duch :D ale ja som to uz prezivala :D nejak mi ani nenapadlo, ze to moze klamat :D

majka_3
21. júl 2020

@nina004 noo ja už by som mala spravené ďalšie 2 testy 😀 aby som vedela na com som 😉

varhuanna
21. júl 2020

Baby prosím poraďte mi, s priateľom sa snažíme už 6 rokov o bábätko no žiaľ sa nám nedarí máme naplánované umelé oplodnenie a tomu sa chcem vyhnúť moc moc sa bojím, popíšem môj zdravotný stav: bolo mi diagnostikované PCO a nepriechodný hlien v krčku maternice, štítna žľaza ok, partner normozoospermia..v centre tvrdili že neovulujem ale tieto centrá moc neverím keďže ich cieľ je umelé oplodnenie..tak som si to chcela overiť meraním bazalnej teploty...môj cyklus je trošku nepravidelny ale najviac meškal 40 dní inak rozmedzí 29-33 dní. Teraz k tomu grafu...meram druhý cyklus pravidelne a podľa pravidiel ale mám v tom dosť chaos keďže mi to skáče, poradíte či vôbec ovulka prebehla? sice mi appka vyznačila ovulky ale dáko sa mi to nezdá.. poraďte mi prosím
https://www.fertilityfriend.com/ffo/close.php?p...

varhuanna
Odpoveď bola odstránená
varhuanna
Autor odpoveď zmazal
varhuanna
21. júl 2020

Posielam ešte raz graf

abigaile
21. júl 2020

@varhuanna ahojky, podľa tohto grafu vyzerá, že ovulka prebehla 😊 tiež mám pcos a vďaka meraniu som zistila, že u mňa prebieha tak všelijak..ale prebieha. Neskúšali ti vyvolať ovulaciu? A o iui ste sa nebavili? Toto by mohlo poriešiť situáciu bez umelého,.😊

abigaile
21. júl 2020

@chantalka86 ahojky, no máš vysokú tu teplotu, nemala by byť už tak vysoko. Určite by som zbehla k doktorke, či nemáš dáky zápal v tele.....a všeobecná ti vie pozrieť aj štítnu žľazu, či náhodou nemáš hypertyreozu. Aj keď stitka môže mávať výkyvy 😁

abigaile
21. júl 2020

Ahojte dievčatá, tak sa znova ku vám pridávam. Vyrevana som, zmierená už tiež, vyčistila som sa našťastie sama a teda ešte spinim. Budem merať tento cyklus len tak a od ďalšieho ideme znova na to😊 som zvedavá 😁

varhuanna
21. júl 2020

@abigaile ďakujem za odpoveď si zlatá..a teda prebrehla tam kde je vyznačená? No ono je to tak že päť rokov som to neriešila, nechávala som to na prírodu ale tento rok sme sa vybrali do centra v BB (môj gynekológ to neriešil a ani nevedel čo má robit ), kde som brala clostyl a celkom som dobre reagovala tak sme podstúpili dve IUI a žiaľ bezúspešne.bolo dosť náročné pre psychiku tak som ďalšie pokusy už nechcela v centre nás smerovali hlavne do umelého s ktorým vôbec nejsom stotožnená, som prírodný typ človeka a už keď som pchala do seba clostyl a dufak bolo mi kadejako takže mám rešpekt pred umelými hormonami teraz si dávam pauzu no psychika na nule..nakúpila som prírodné vitamíny čaje a kvapky a dufam že august bude požehnaný..čo týka vyšetrení mala by som mať všetko kompletné okrem Repro imuno, zajtra mám ešte hematologiu a výsledky z genetiky..moc sa bojím že sa umelému nevyhnem..ešte raz ti ďakujem ☺️

nina004
21. júl 2020

Dievčatá, ono to tak vyzerá ,že sme sa po 4 rokoch snaženia dočkali .... Plačem ,smejem sa a ešte teraz sa mi klepú ruky. Stále tomu nemôžem uveriť. ...Už len dúfať ,že to bude mať ten najkrajší koniec ♥️🙏

luckynko44
21. júl 2020

@nina004 tlieskam!!!! Gratulujem a ohromne sa tesim 😘😘😘 nech je vsetko ako ma byt a uzivaj si tieto krasne chvile,velmi vam to prajem ❤

majka_3
21. júl 2020

@nina004 waaau tak to je úžasná super správa ♥️ gratulujem 🍀

varhuanna
21. júl 2020

@nina004 gratulujem a ani nevieš jak ma potešia takéto super správy že po štyroch rokoch viem si predstaviť aká si šťastná 😊

mirus11
21. júl 2020

@nina004 super,teším sa s tebou😍a blahoželám,a prajem aby všetko bolo v poriadku

shellynda
21. júl 2020

@nina004 ježíííš zlatko tak toto je neuveriteľne krásny šok 😍teším sa s tebou ani nevieš ako♥️... júúúj tak predca je to tam👶🤗... A to si pred pár dňami písala, že ani moc ťuťu muťu nebolo a aha😃. Užívaj si tú radosť 😘😘😘

eduvalia
21. júl 2020

@varhuanna podla vsetkeho partner by mal byt v poriadku. S PCO uz vela zien aj tu v skupine otehotnelo. Robili ti aj priechodnost vajickovodov (laparoskopia, Hyfosy)? Tym by sa tiez dalo vela vylucit. Ja sa s manzelom poctivo snazim aj 2-3roky, nechranime sa uz asi 7 rokov a stale nic. Manzel ma spermie v norme, HP mam v poriadku, kultivacie a protilatky v poriadku, AMH 4.0, co je ideal. Buduci tyzden ma caka Hyfosy. Zatial nam problem nenasli. Verim, ze jedneho dna nas naplni stastie v podobe maleho klbka 🥰

eduvalia
21. júl 2020

@varhuanna jaj a zabudla som, podla grafu vyzera, ze ovu prebehla. Inak by sa teplota tak nezvysila.

varhuanna
21. júl 2020

@eduvalia v centre mi robili Hyfosy (nemusíš sa báť vobec to nič nieje, ja som to ani necítila, len menší tlak v brušku) všetko v poriadku pekne priechodné..no budeme na tom asi tak rovnako že to už môže byť aj 7 rokov čo sa nechranime, len teraz posledný rok sa tomu aktívne venujem ale totok venovanie dá na psychiku zabrať 😔ja som už taká zúfalá že som skúsila aj duchovneho čističa a ten vravel že to dáko nespolupracuje vajko a spermia ale vyčistil tak snáď dobre😅zatiaľ čakám na výsledky z hemato a genetiky..človek je taký neistý že keď sa nič nenájde (dáky problém) že to napriek tomu nejde.. určite nás to šťastie prekvapí keď to budeme najmenej čakať ♥️

varhuanna
21. júl 2020

@eduvalia ale má nesmierne potešilo že je tam tá ovulácia a bez liekov bo v centre mi tvrdili že bez liekov nebudem ovulovat..má tá návšteva centra len zdeptala

naty1987
21. júl 2020

@nina004 jeeeeeej kraaaasa moc gratulujem 🥰😍😍 nech je všetko v poriadku 😍👌👌🍀

bona69
21. júl 2020

@nina004 ja som si to myslela 😁 teším sa s tebou a gratulujem

eduvalia
21. júl 2020

@varhuanna no veru, ludske telo je nepredvidatelne. Urcite sa jedneho dna dockame. Je to nieco medzi nebom a zemou. Veru, to sklamanie kazdy mesiac, cakanie je unavne a hlavne na psychiku. Nehovoriac o preplakanych dnoch. A to o manzelovi ani nehovorim, ten je tusim viac sklamany ako ja ☹ asi ti nijako neporadim. Hlavu hore a verit, ze asi neprisiel este ten cas.

varhuanna
21. júl 2020

@eduvalia nj😔 treba veriť v prírodu že to tak zariadi že všetko spolu klepne, predsa je to len systém veci ktoré musia sadnúť a treba verit v seba a svoje telo že pripraví bábätku to najkrajšie prostredie a veriť že to mesiac čo mesiac zvládneme, no ja som už psychicky zdeptana dosť už bábätká nemôžem ani vidieť bo mi je clivo, ale takto sa žiť nedá preto ani ja nedávam mužikovi najavo jak mi je ale cíti to. Najhoršie je že žiadosť o umelé mám už podanú (som sa urýchlila) a v septembri mi končí platnosť ale stále sa bojím ísť do umelého bo v podstate som ani nevedela jak mi telo funguje..a riešim stále dilemu umelé áno či nie a som z toho strese a to nem dobre .a ty si ešte nikdy nebola tehotná?

eduvalia
21. júl 2020

@varhuanna podla mojho nazoru pokial nedoslo k stimulacii tak je to nevyuzita ziadost a teda neprepada. Ale nie som si ista. To by treba zistit cez poistovnu. Este som nebola nikdy tehotna ☹ pokial vyjdu vysledky Hyfosy ok, skusime niekolko krat IUI. Ja mam potvrdenu uz niekolko rokov trombofiliu MTHFR, ale ta vraj problem nie je.

kika123kika
21. júl 2020

@nina004 no vidiiis 🥰 my sme ti to pisali 🙈 siilno dezim palce aby sa splnilo tvoje prianie a z casti uz teraz aj skutocnost 🍀🥰

varhuanna
21. júl 2020

@eduvalia tiež si myslím že by sa teoreticky nemalo rátať ale lieky som v tom osiale že toho idem stihla kúpiť..nj musím to vyzistit...ani mne ešte nikdy nevislo tehotenstvo😥verím tomu že výsledky budú ok, a IUI naozaj treba skúšať.my sme boli dvakrát ale potom som to už nechcela skúšať bo som nemala porobene žiadne tieto špeciálne testy ako genetika, Repro imuno, atď. Možno neskôr ešte vyskúšame.verim že to dotiahnede do úspešného konca a zadarí sa😘

rosalie1411
21. júl 2020

@nina004, jeeej, to je aká krásna správa!!!! Držím palčeky, nech je všetko v poriadku a veľmi gratulujem! 🙂 😍😍🍀 je to neskutočná radosť a šťastie a hlavne, keď tak dlho človek čaká.. 🙏 Bodaj by to tu už vyšlo každej pekne postupne 😊😊

rosalie1411
21. júl 2020

@abigaile vitaj späť a držím palce v ďalšom cykle.. 😊😊

Inak baby, ja som ten posledný cyklus začala užívať tinktúr z jarabiny vtáčej, je na dozrievanie vajíčok a podarilo sa. Neviem ci teda pomohla, ale predtým som ju nemala.. 😊

123alena123
22. júl 2020

@nina004 gratulujem velmi velmi😊😊😊😊