Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika Ja som len čakala ,že ráno už bude teplota pekne vysoko. Tak ma dosť prekvapilo,keď ešte klesla. Cykly predtým som mávala bežne 36,9 🙂 Ale tešia má tie tmavnúce testy 🙂
@nina004 nemeraj,presne ,ako pise
@kika123kika ...je to zbytocny stres,este si nazenies nejaku infekciu....teraz len ver,ze to dopadne dobre....drz sa🤗
@nina004 ona je uz potom teplota taka vselijaka 🙂 skace hore dole predsa hormony 🙂 cize fakt len klidecek nozky hore a uz len cakat na prichod toho uzlicka 🥰
@kika123kika Ešte určite nejaký test urobím,aby som bola kľudná. Ale teplomer už vynechám 🙂 Teraz už len aby bolo po kontrole. To nebudem vedieť dospať 🙈
@nina004 uz si volala dr? 🙂
@kika123kika Chcela som sa tam ísť dnes objednať. Mám to hneď pri práci. Ale obmedzili pracovnú dobu len na utorok. Zájdem tam utorok. Neviem ako pokračovať s liekmi,čo beriem a kedy sa objednať na hematológiu 🤷
@luckynko44 ahoj, ďakujem za opýtanie... No Vaječníky mam dnes ok, zatiaľ. Akurát kríze mam horšie,mam pocit ze ma sekne... A celú noc som sa hrozne potila a ráno totálny pokles 😒
A ty ako pokračuješ,čo máš nové 😊 tento cyklus iui? Kedy 😊
@majka_3 joj tak tie krize ma mrzia 🙈 ..ale hlavne ze ziadny zapal! Snad sa ti rychlo ulavi...no ano idem si pre babatko 😊 v sobotu sono,uz som dobrala clostil, pichnut pregnyl a snad v pondelok utorok idem mat drahy sex 😁 ...ale tesim sa mam dobre pocity z toho 😘modlim sa
@luckynko44 výborne... Veľmi ti držím palce 😊 🍀♥️ verím ze to vide 😉
@luckynko44 Strašne budem držať prsty 🍀
@patusss vidim aj ja ✊🏼🙏🏽🍀
@123alena123 nemyslím,že to bude tým... Už len musíš čakať, kedy ti vyskočí hore 😊. Testy nerobíš?
@luckynko44 ja už sa neviem dočkať kedy sem ukážeš tvoje // zlatko😘 ako
@nina004 ♥️
@shellynda ja ich asi neviem robit, stale ich mam negativne, cez den pijem aj 3 litre vody proste ani sa necudujem ze ich mam negativne takze sa neviem ani zariadit, kazdy cyklus som uz 23DC davno po ovu a teraz 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@123alena123 bud trpazliva,aj mne tentokrat prisla ovulacia az na 60dc,dufam,ze u teba to bude skor...a to okno by az taky problem nebol,je leto,tie teploty sa v miestnosti viac menej drzia...
Ahojte, mám zvýšené protilatky antiTPO okolo 200. Myslíte, že to ma vplyv na otehotnenie? Endokrinologicka sa mi k tomu nevyjadrila
Ahojte dievčatá pripomínam sa Vám po mesiaci 😊 posledný cyklus som si povedala aj tu na MK som písala, ze už vypúšťam od tolkeho sledovania. Už ma nebavia dalsie sklamania z testovania ci ide o ovu testy alebo o tehotenske testy ešte pred očakávanou MS. Myslím ze to pomohlo 😊 takmer totálny reset od MK, od testov a od plánovaného sexu. Merala som si len BT a užívala júl. Boli sme aj na dovolenke a asi 4 ďalšie drobné výlety. Verím že sa nám to tentokrát mohlo podariť 🥰 test som si robila prvý až dnes, keďže som mala dostať MS a tyzden sledujem že nemám predmenstruacne priznaky. Prikladám graf aj test. Co myslite?.

@nina004 nie nieje to nic zle nemeraj uz teplotu ver mi 🙂 len budes mat stresy a to nieje dobre pre baby 🙂 cize odloz uz teolomer a vykasli sa na to 🙂 mysli pozitivne ze vaetko bude dobre ❤️🍀