icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
22. júl 2020

@nina004 nie nieje to nic zle nemeraj uz teplotu ver mi 🙂 len budes mat stresy a to nieje dobre pre baby 🙂 cize odloz uz teolomer a vykasli sa na to 🙂 mysli pozitivne ze vaetko bude dobre ❤️🍀

nina004
22. júl 2020

@kika123kika Ja som len čakala ,že ráno už bude teplota pekne vysoko. Tak ma dosť prekvapilo,keď ešte klesla. Cykly predtým som mávala bežne 36,9 🙂 Ale tešia má tie tmavnúce testy 🙂

giuli
22. júl 2020

@nina004 nemeraj,presne ,ako pise
@kika123kika ...je to zbytocny stres,este si nazenies nejaku infekciu....teraz len ver,ze to dopadne dobre....drz sa🤗

nina004
22. júl 2020

@giuli To je pravda 🙂 Skúsim dať teplomer do šuplíka 🤦

kika123kika
22. júl 2020

@nina004 ona je uz potom teplota taka vselijaka 🙂 skace hore dole predsa hormony 🙂 cize fakt len klidecek nozky hore a uz len cakat na prichod toho uzlicka 🥰

nina004
22. júl 2020

@kika123kika Ešte určite nejaký test urobím,aby som bola kľudná. Ale teplomer už vynechám 🙂 Teraz už len aby bolo po kontrole. To nebudem vedieť dospať 🙈

kika123kika
22. júl 2020

@nina004 uz si volala dr? 🙂

nina004
22. júl 2020

@kika123kika Chcela som sa tam ísť dnes objednať. Mám to hneď pri práci. Ale obmedzili pracovnú dobu len na utorok. Zájdem tam utorok. Neviem ako pokračovať s liekmi,čo beriem a kedy sa objednať na hematológiu 🤷

patusss
23. júl 2020

Dobré ránko. Digi test ešte nebudem robiť, čiarky sú slabučké... ale sú 😊 sa mi zdá

nina004
23. júl 2020

@patusss Jeeee vidím čiarku na oboch testoch 🙂

majka_3
23. júl 2020

@luckynko44 ahoj, ďakujem za opýtanie... No Vaječníky mam dnes ok, zatiaľ. Akurát kríze mam horšie,mam pocit ze ma sekne... A celú noc som sa hrozne potila a ráno totálny pokles 😒
A ty ako pokračuješ,čo máš nové 😊 tento cyklus iui? Kedy 😊

luckynko44
23. júl 2020

@majka_3 joj tak tie krize ma mrzia 🙈 ..ale hlavne ze ziadny zapal! Snad sa ti rychlo ulavi...no ano idem si pre babatko 😊 v sobotu sono,uz som dobrala clostil, pichnut pregnyl a snad v pondelok utorok idem mat drahy sex 😁 ...ale tesim sa mam dobre pocity z toho 😘modlim sa

majka_3
23. júl 2020

@luckynko44 výborne... Veľmi ti držím palce 😊 🍀♥️ verím ze to vide 😉

nina004
23. júl 2020

@luckynko44 Strašne budem držať prsty 🍀

kika123kika
23. júl 2020

@patusss vidim aj ja ✊🏼🙏🏽🍀

123alena123
23. júl 2020

Dobre ranko zienky, ja som uz nestastna z tohto mojhi grafu, teploty len doleeee doleee moze byt problem ze spim pri otvorenom okne? 🙄🤔

shellynda
23. júl 2020

@123alena123 nemyslím,že to bude tým... Už len musíš čakať, kedy ti vyskočí hore 😊. Testy nerobíš?

shellynda
23. júl 2020

@luckynko44 ja už sa neviem dočkať kedy sem ukážeš tvoje // zlatko😘 ako
@nina004 ♥️

naty1987
23. júl 2020

@nina004 testik je krásny a keď berieš lieky aspoň dr.zavolaj že ako ďalej nech vieš
@patusss vidím ciarky na oboch nech silnejú ✊🍀

123alena123
23. júl 2020

@shellynda ja ich asi neviem robit, stale ich mam negativne, cez den pijem aj 3 litre vody proste ani sa necudujem ze ich mam negativne takze sa neviem ani zariadit, kazdy cyklus som uz 23DC davno po ovu a teraz 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

giuli
23. júl 2020

@123alena123 bud trpazliva,aj mne tentokrat prisla ovulacia az na 60dc,dufam,ze u teba to bude skor...a to okno by az taky problem nebol,je leto,tie teploty sa v miestnosti viac menej drzia...

luckynko44
23. júl 2020

@majka_3
@nina004
@shellynda juuj dakujem ste slniecka 😘😘😘tak dobre to padne !🙏

tufik07
23. júl 2020

Ahojte, mám zvýšené protilatky antiTPO okolo 200. Myslíte, že to ma vplyv na otehotnenie? Endokrinologicka sa mi k tomu nevyjadrila

varhuanna
24. júl 2020

Baby tak ja pokračujem takto, čo na to poviete?že by sa nám po 6rokoch konečne zadarilo?kedy si mám spraviť testik?asi je to ešte krátko však? Strastne sa bojím sklamania

mirus11
24. júl 2020

@varhuanna ja na tvojom mieste by som už testovala,ale nechcem ťa do ničoho tlačiť,ale každopádne držím palce,aby to tam bolo 😀

varhuanna
24. júl 2020

@mirus11 no skúsim ešte vydržať jeden alebo dva dni bo si vieš predstaviť koľko testovacích sklamaní mám za sebou po toľkých rokoch ale ďakujem ti za podporu zlatá si

nina004
24. júl 2020

@varhuanna Graf vyzerá veľmi pekne. Držím ✊

varhuanna
24. júl 2020

@nina004 ďakujem za povzbudenie, kiež by to vyšlo, asi by som zomrela 😃

nina004
24. júl 2020

@varhuanna Budem čakať ,čo najbližšie dni napíšeš. Neviem aké grafy si mala po iné mesiace ,ale teraz to vyzerá na peknú trojfázovú krivku 😉 Joooj, dúfam,že to vyjde 🍀

junyk
24. júl 2020

Ahojte dievčatá pripomínam sa Vám po mesiaci 😊 posledný cyklus som si povedala aj tu na MK som písala, ze už vypúšťam od tolkeho sledovania. Už ma nebavia dalsie sklamania z testovania ci ide o ovu testy alebo o tehotenske testy ešte pred očakávanou MS. Myslím ze to pomohlo 😊 takmer totálny reset od MK, od testov a od plánovaného sexu. Merala som si len BT a užívala júl. Boli sme aj na dovolenke a asi 4 ďalšie drobné výlety. Verím že sa nám to tentokrát mohlo podariť 🥰 test som si robila prvý až dnes, keďže som mala dostať MS a tyzden sledujem že nemám predmenstruacne priznaky. Prikladám graf aj test. Co myslite?.