icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
24. júl 2020

@giuli naozaj ich mas vyssie...ale tesne po ms aj ja som mavala vyssie...aj posledny cyjlus hadam 36.8 alo ty...ono to klesne,hormony pracuju...vidis skoda ze som nemerala s clostilom jaaj

giuli
24. júl 2020

@luckynko44 uz som mala clostil a teploty taketo neboli vysoke....ale ono by to malo klesnut....dufam

patusss
24. júl 2020

@shellynda @nina004 ste naozaj milé, ďakujem... napriek všetkému od teeeeraz začínam zas 1DC. 😓

rosalie1411
24. júl 2020

Dievčatá, tak ja som po 1. Kontrole u Dr, ale akurát ma vystresovala nakoľko boli vidieť 2 gestacne vačky, ale zatiaľ prázdne.. Podľa ovulky som 6+5tt a Dr tvrdí, že to by už malo byť vidieť, ale mam prísť ešte o týždeň.. Tak mam ešte maličkú nádej, ale obávam sa najhoršieho 😒. Držte palce..

luckynko44
24. júl 2020

@rosalie1411 nie nie dievca hlavu hore! Bude to v poriadku uvidis.. musis mysliet pozitivne a pride to...❤veriim🙏 este bolo skoro urciteee

alzbeta162
24. júl 2020

Ahojte babulky otazocka ak by mi zajtra ostala teplota hore myslite ze mozem nasadiť duphaston či počkať pokiaľ mi vyznačí ovu? A este otazocka ak by sa náhodou pošťastilo a nemala by som uz duphaston ( chcem menit lekara, tak neviem ako dlho bude trvať pokial ma vyradia od jednej atď.) Bol by to problem zeby som ho nebrala do nejakého casu?

alzbeta162
24. júl 2020
nina004
24. júl 2020

@shellynda Budem zvedavejšia ako ty,že ako to dopadne 🙂 Keď som brala Clostyl,tak mi dr vravel,že podľa neho sa častejšie zadarí nie v mesiaci ,kedy sa berie ,ale mesiac potom. Tak máš dva veeeeeľmi nádejne mesiace pred sebou 🙂

nina004
24. júl 2020

@rosalie1411 Ešte nezúfaj. Veľakrát som na koníkovi čítala diskusie, kedy sa srdiečko ukázalo až v 7tt.

@patusss To je mi veľmi ľúto. 😔

tufik07
24. júl 2020

@abigaile ďakujem za vysvetlenie, ostatné výsledky mám v norme len toto zvýšené, ďalšia kontrola až o rok

rosalie1411
24. júl 2020

@nina004 @luckynko44, ďakujem za podporu 😘, už som si poplakala, ale stále si hovorím, že nemusí to byť presne tabuľkovo a každý organizmus je iný.. Ale teda bude to hrozný týždeň, nedá sa na to nemyslieť.. Ach, keby to otehotnenie a aj tehotenstvo boli u každej bezproblémové.. Takto sa stále len trápime.. Inak ale netreba asi chodiť k Dr skoro, lebo toto je zbytočný stres.. Mam ponaučenie, že nabuduce pôjdem až v 8tt, resp. 9tt.. Len teraz ma objednala skôr kvôli plánovanej dovolenke.. Nepáčilo sa jej to kvôli tomu, že podľa ms som 7+2, a to už by malo byt.. A pritom dobre vie, kedy som mala ovulku, lebo bola od sledovaná folikulometriou.

abigaile
24. júl 2020

@tufik07 hmm, ja by som sa dohodla s obvodackou, možno ti to vyjde skôr, a tá ti vie spraviť aj hormóny štítnej žľazy. A endokr. Si nehovorila, že chces mať bábätko? Bože, tak ma rozčuľuje, keď doktori nič nevysvetľujú. Tiež mi brali na gynde teraz viacraz krv a dohadoval som sa v labaku, nech mi pošlú výsledky, lebo od lekára som sa nedozvedela....🙈

abigaile
24. júl 2020

@rosalie1411 toto sú hrozné stavy, poznám to 😔 a títo tabuľkovi doktori....viem,že sa to ťažko robí, ale zamestnaj si hlavu niečím iným. A budem veľmi držať všetky prsty, nech je budúci týždeň všetko v poriadku ♥️

butterfly333
24. júl 2020

@nina004 super gratulujem 😘

butterfly333
24. júl 2020

@martinade moja prepáč až teraz píšem a veľmi moooc gratulujem drobček je nadhernučky prajem všetko dobré veľa zdravička. Krásne meno aj my také chceme keď sa raz podarí.

nina004
24. júl 2020

@rosalie1411 Budem na teba silno myslieť a verím,že sa ❤️ ešte ukáže.

shellynda
24. júl 2020

@luckynko44
@giuli tak už sme 3 a tento mesiac to dáme 😉🙏...ja som začala merať dnes😃

shellynda
24. júl 2020

@rosalie1411 hlavne kľud, netráp sa😔 ja viem, že sa to ľahko píše, ale skús myslieť len pozitívne a ja ti moc moc prajem, aby bolo všetko v poriadku ♥️🙏

shellynda
24. júl 2020

@nina004 ďakujem veľmi za podporu 😘... Takže ak sa nezadarí, tak možno ďalší mesiac 😍. Toto som nevedela😃, ale najlepšie by bolo už teraz 🤗🙏

shellynda
24. júl 2020

@patusss júúúj, je mi to strašne moc ľúto 😪. Dobre to poznám aj ja 😔

kika123kika
24. júl 2020

Ahojte dievcata 🙂 tak konecne doma 🥰🙏🏽 Cesta tam bola vselijaka dnes 🙂 ale dali sme to 🙏🏽🍀
Tak nase dievcatko je zdrave pan dr povedal ze nadherne babo ze sme sa pekne posnazili a mame ukazkove tehotenstvo 🥰🥰❤️❤️ Konecne prichadzaju len krasne spravy 🥰
Och ona je tak krasna ze z nej nevieme oci vyocit ❤️❤️ P.S. Pery ma po mne 😂😂

shellynda
24. júl 2020

@kika123kika super správy 🤗je to krásna bambuľka😍.... Užívaj si tehulkovanie ♥️

butterfly333
24. júl 2020

@kika123kika krásna je gratulujem

kika123kika
24. júl 2020

@shellynda
@butterfly333 dakujeme babule ❤️

rosalie1411
24. júl 2020

@shellynda krásne dievčatko, blahoželám k dobrým správam! 🙂

nina004
24. júl 2020

@kika123kika Nádherná 😍

kika123kika
24. júl 2020

@nina004 dakujem 🥰

naty1987
24. júl 2020

@kika123kika ta je nádherná 😍😍😍 už len dobre správy budú mojko 🥰👌

kika123kika
24. júl 2020

@naty1987 dakujem ❤️ Veru bola to laska na prvy pohlad 🥰 drahy ze jezis tak tazko som udrziavak slzy ❤️ Verime tomu 🥰

janedoe
24. júl 2020

@nina004 aj ja som take citala o clostile, ale aj fytoestrogenoch a u mna to sedelo 😊 Mohli by aj teraz 🥰