Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 uz som mala clostil a teploty taketo neboli vysoke....ale ono by to malo klesnut....dufam
Dievčatá, tak ja som po 1. Kontrole u Dr, ale akurát ma vystresovala nakoľko boli vidieť 2 gestacne vačky, ale zatiaľ prázdne.. Podľa ovulky som 6+5tt a Dr tvrdí, že to by už malo byť vidieť, ale mam prísť ešte o týždeň.. Tak mam ešte maličkú nádej, ale obávam sa najhoršieho 😒. Držte palce..
@rosalie1411 nie nie dievca hlavu hore! Bude to v poriadku uvidis.. musis mysliet pozitivne a pride to...❤veriim🙏 este bolo skoro urciteee
Ahojte babulky otazocka ak by mi zajtra ostala teplota hore myslite ze mozem nasadiť duphaston či počkať pokiaľ mi vyznačí ovu? A este otazocka ak by sa náhodou pošťastilo a nemala by som uz duphaston ( chcem menit lekara, tak neviem ako dlho bude trvať pokial ma vyradia od jednej atď.) Bol by to problem zeby som ho nebrala do nejakého casu?
@rosalie1411 Ešte nezúfaj. Veľakrát som na koníkovi čítala diskusie, kedy sa srdiečko ukázalo až v 7tt.
@patusss To je mi veľmi ľúto. 😔
@nina004 @luckynko44, ďakujem za podporu 😘, už som si poplakala, ale stále si hovorím, že nemusí to byť presne tabuľkovo a každý organizmus je iný.. Ale teda bude to hrozný týždeň, nedá sa na to nemyslieť.. Ach, keby to otehotnenie a aj tehotenstvo boli u každej bezproblémové.. Takto sa stále len trápime.. Inak ale netreba asi chodiť k Dr skoro, lebo toto je zbytočný stres.. Mam ponaučenie, že nabuduce pôjdem až v 8tt, resp. 9tt.. Len teraz ma objednala skôr kvôli plánovanej dovolenke.. Nepáčilo sa jej to kvôli tomu, že podľa ms som 7+2, a to už by malo byt.. A pritom dobre vie, kedy som mala ovulku, lebo bola od sledovaná folikulometriou.
@tufik07 hmm, ja by som sa dohodla s obvodackou, možno ti to vyjde skôr, a tá ti vie spraviť aj hormóny štítnej žľazy. A endokr. Si nehovorila, že chces mať bábätko? Bože, tak ma rozčuľuje, keď doktori nič nevysvetľujú. Tiež mi brali na gynde teraz viacraz krv a dohadoval som sa v labaku, nech mi pošlú výsledky, lebo od lekára som sa nedozvedela....🙈
@rosalie1411 toto sú hrozné stavy, poznám to 😔 a títo tabuľkovi doktori....viem,že sa to ťažko robí, ale zamestnaj si hlavu niečím iným. A budem veľmi držať všetky prsty, nech je budúci týždeň všetko v poriadku ♥️
@nina004 super gratulujem 😘
@martinade moja prepáč až teraz píšem a veľmi moooc gratulujem drobček je nadhernučky prajem všetko dobré veľa zdravička. Krásne meno aj my také chceme keď sa raz podarí.
@rosalie1411 Budem na teba silno myslieť a verím,že sa ❤️ ešte ukáže.
@luckynko44
@giuli tak už sme 3 a tento mesiac to dáme 😉🙏...ja som začala merať dnes😃
@rosalie1411 hlavne kľud, netráp sa😔 ja viem, že sa to ľahko píše, ale skús myslieť len pozitívne a ja ti moc moc prajem, aby bolo všetko v poriadku ♥️🙏
Ahojte dievcata 🙂 tak konecne doma 🥰🙏🏽 Cesta tam bola vselijaka dnes 🙂 ale dali sme to 🙏🏽🍀
Tak nase dievcatko je zdrave pan dr povedal ze nadherne babo ze sme sa pekne posnazili a mame ukazkove tehotenstvo 🥰🥰❤️❤️ Konecne prichadzaju len krasne spravy 🥰
Och ona je tak krasna ze z nej nevieme oci vyocit ❤️❤️ P.S. Pery ma po mne 😂😂
@kika123kika super správy 🤗je to krásna bambuľka😍.... Užívaj si tehulkovanie ♥️
@kika123kika krásna je gratulujem
@shellynda
@butterfly333 dakujeme babule ❤️
@shellynda krásne dievčatko, blahoželám k dobrým správam! 🙂
@kika123kika Nádherná 😍
@nina004 dakujem 🥰
@kika123kika ta je nádherná 😍😍😍 už len dobre správy budú mojko 🥰👌
@naty1987 dakujem ❤️ Veru bola to laska na prvy pohlad 🥰 drahy ze jezis tak tazko som udrziavak slzy ❤️ Verime tomu 🥰

@giuli naozaj ich mas vyssie...ale tesne po ms aj ja som mavala vyssie...aj posledny cyjlus hadam 36.8 alo ty...ono to klesne,hormony pracuju...vidis skoda ze som nemerala s clostilom jaaj