Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika krásna, ona už teraz aká modelka😘
@butterfly333 ďakujem 💗💗💗 a isto sa podarí. Čítala som tvoj prispevok , velmi drzim pršteky. Hlavne to nevzdávaj 💗💗💗
Baby prosím vás neostalo vám pár tabliet duphastonu alebo utrogestanu alebo progesterónu díki pekne za odpoveď
@kika123kika nadherné 🥰 som rada, ze vsetko pekne ide bez komplikácii 💗
Užívaj si tehu, ozaj ktorý tt si?
@martinade ďakujem moja. No budeme sa snažiť ísť čo najskôr na ďalší ket. Iné nám neostáva raz sa to musí podariť len keby to nebolo take drahé za každým dať 1200e len do kedy to takto zvládnem.Tiez už nie som najmladšia.
@butterfly333 hlavne po kete buď v teple, nejedz nič studené. Dali ti aspon po kete fraxiparine a hcg?
Vydrž moja, ja tiež nie som najmladšia a podarilo sa.
@martinade áno beriem fraxik 0,4 aj medrol už od februára a bola som 3x na intralipidy no a nič mi nepomohlo na tie zvyšné cytokiny.
@butterfly333 ahoj,takže sa nepodarilo? Ach, nevedela som. Máte ešte embryjka?
@kakatulik no test biely som 9dpt .Embryo už nemáme to len jedno sa kupovalo teda s DE vždy len jedno a keď sa nezadari tak znova nám nájdu vhodné embryo.
Ahojte babule...mam za sebou kontrolne sono..na pravo jeden 14mm dva 12mm a dva 11mm folikuly,na lavo dva 12mm...v pondelok kontrolne sono opat kvoli tomu poctu..myslite ze je este sanca ze dozrie menej,taky pocet ze mi iui aj realne spravia? Mate dakto skusenosti? 🙈 dajte mi nadej lebo mam hlavu v smutku 😔😔😔
Dievčatá, tak ja už ani do štvrtku čakať nemusím. Potratila som a mali to byť dvojičky. Už nemám ani silu, nechápem, prečo sa toto stále deje.. 😥 Teraz musím dúfať, že sa aspoň sama vyčistím..
@butterfly333 vy ste mali darované embryo? Prečo ste nešli do DV? Tam by ste mali asi viac emrii či?
@rosalie1411 bože, je mi to tak strašne moc ľúto, myslela som, že bude dobre😭... Viem ako sa cítiš, toto by sa nám nemalo diať 😔. Posielam veľa síl ♥️
@rosalie1411 oh zlatko..Neviem si predstavit ako sa citis a neviem si predstavit vhodne slova utechy 😔 strasne ma to mrzi..drz sa slnko!
@luckynko44 @shellynda, ďakujem dievčatá.. Je to strašne, že ta cesta za bábätkom je taka trnista... Keby človek aspoň vedel, kde je problém a vedel by to aspoň riešiť.. Ale stále dokola.
Dievčatá, vám držím palce v tomto cykle, nech to vyjde a všetko je tak ako ma byt.. 🍀🍀
Ja sa musím z tejto ďalšej straty zasa spamätať a potom sa niekedy opäť (snáď) odhodláme na ďalšie pokusy.. Manžel je z toho tiež úplne zdrveny..
Ahojte baby prebehla ovu? Myslela som, že app mi ju uz vyznaci toho 23 a stale nic🤷
@rosalie1411 Je mi to strašne ľúto. Viem,že to teraz strašne bolí a prajem vám veľa síl na prekonanie tohto ťažkého obdobia.
@luckynko44 S takým počtom folikulov som sa ešte nestretla. Možno ti nedozrajú všetky,uvidíš. Držím prsty,aby sa dalo IUI urobiť 🙏 A nemala si nejakú vyššiu dávku Clostylu? Či to už na teba nebolo moc a neprestimuloval ťa.

@kika123kika krasna babika🥰