Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@varhuanna ak by to aj náhodou tento cyklus nevyšlo tak sa vykašli na to. Pomôže to... žiadne ovu testy ani tehotenské testy. Ide august užívaj si ešte leto a keď si najmenej pomyslíš ze to príde, tak vtedy to príde 😊 sama som sa o tom presvedčila že to tak je. Držím ti palčeky ✊✊✊
@junyk no kaslala som na to 5rokov verila som prírode, ale nakoľko má v centre vystrašili s tým že ovulku vôbec nemám a že prirodzene to nepôjde, tak som si to chcela overiť či je to naozaj tak..skúsim ešte august posledovat a potom kašlem na to..bo máš pravdu psychika robí veľa, ďakujem ti😘
@123alena123 júj, to je nekonečný cyklus🙈... Už by mohla skočiť hore😍
@shellynda😂 mne to hovor, ale tak posnazime sa este chvilku aspon kym teplota neskoci hore co uz 🤷♀️ a ked nie tak pojdem k lekarovi aj tak mam ist na preventivku
@123alena123 u teba je to ako u mňa minulý cyklus,u mňa dnes takto.som zvedavá na ďalšie dni.
@shellynda ahooj 😊 tak.som po...dalsie sono v stredu ale uz aspon mozem ostat doma a nemusim 4 hodiny sediet v aute...folikuly na lavo co boli 2x12mm su teraz 11mm a 10mm takze super tie sa zrejme zmensili 😁..a na pravo bola jedna 14mm teraz je 17mm a 2x12mm su teraz 2x13mm a dalsie 2ks 11mm tam uz nevidela zrejme...takze pozitivne spravy 😘😘🙏 takze sa tesiiiim vytesujeem 😊😊
@luckynko44 Jeee, to sú perfektné správy. 🙂
@luckynko44 teším sa s tebou,a verím,že ti to tento mesiac vyjde.u mňa ani tento mesiac nič,keďže muž nie je od piatku doma.
@luckynko44 no super správy 👍už som bola nedočkavá😘... Teraz to vyjde zlatko 🙏♥️
@shellynda zlataaa 😍😍😘 ano teraz to vyjde 😊 myslim pozitivne a tesim sa❤❤ dakujem posielam srdiecko
@luckynko44 u mňa je uz v poslednom čase aj zbytočne aj to meranie,keď vždy to vyjde tak,že v čase ovulky muž nie je doma.ale hádam raz sa to pošťastí.
Ahojte. Pripájam sa ku vám. Odkedy sa snažíme, tak mám vždy takú túžbu si urobiť test, čo robíte, aby ste to vydržali až do ms?
Baby od dnes nemeram teplotu ale uz druhý den beriem duphaston, to ma tak pobolievat v podbrušku z toho ? Až zo spodu niekedy tak nepríjemné 😬🤷
@alzbeta162 môže byť že s toho dufaku, ja som tiež mala po ňom kadejaké šťavy😏
@alzbeta162 stavy nie šťavy 😃
@123alena123 moja ja dnes zasa pad,tak už viem že ovu bude zasa neskôr,ako 22dc.uz tento mesiac meram posledný krát,a už potom nebudem merať,veď aj tak muž nie je doma v ten správny čas.
@mirus11 no ja dnes rovnako ako vcera😂
@varhuanna vidim ze nemerias kazdy den v rovnaku hodinu, nemozu byt tie zmeny sposobene tym?
@mirus11 a najlepsie je ze za 4 dni mam mat kramy 😂🤦♀️

@junyk tak tu je grafík malo by to podľa appky doraziť vo svrtok..dáko sa mi to nepáči že to tak skáče