icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

varhuanna
•
27. júl 2020

@junyk tak tu je grafík malo by to podľa appky doraziť vo svrtok..dáko sa mi to nepáči že to tak skáče

mirus11
•
27. júl 2020

@varhuanna moja to ešte nemusí nič znamenať,ale pre presné meranie ti odporúčam aby si každý deň merala v presnú hodinu,lebo ako je vidieť,posledných 6 dní si merala každý deň asi inú hodinu,preto tam máš aj tie šípky,základom je merať každý deň v rovnakú hodinu

varhuanna
•
27. júl 2020

@mirus11 nj som si toho vedomá..škoda že ma dnes priateľ zobudil o štvrtej ráno keď šiel do práce...bože toto čakania 🙄

junyk
•
27. júl 2020

@varhuanna ak by to aj náhodou tento cyklus nevyšlo tak sa vykašli na to. Pomôže to... žiadne ovu testy ani tehotenské testy. Ide august užívaj si ešte leto a keď si najmenej pomyslíš ze to príde, tak vtedy to príde 😊 sama som sa o tom presvedčila že to tak je. Držím ti palčeky ✊✊✊

varhuanna
•
27. júl 2020

@junyk no kaslala som na to 5rokov verila som prírode, ale nakoľko má v centre vystrašili s tým že ovulku vôbec nemám a že prirodzene to nepôjde, tak som si to chcela overiť či je to naozaj tak..skúsim ešte august posledovat a potom kašlem na to..bo máš pravdu psychika robí veľa, ďakujem ti😘

123alena123
•
27. júl 2020

Dorbe ranko, tak zase dole dole uz sa na tom musím smiať 🤷‍♀️🤦‍♀️😂😂

shellynda
•
27. júl 2020

@123alena123 júj, to je nekonečný cyklus🙈... Už by mohla skočiť hore😍

123alena123
•
27. júl 2020

@shellynda😂 mne to hovor, ale tak posnazime sa este chvilku aspon kym teplota neskoci hore co uz 🤷‍♀️ a ked nie tak pojdem k lekarovi aj tak mam ist na preventivku

mirus11
•
27. júl 2020

@123alena123 u teba je to ako u mňa minulý cyklus,u mňa dnes takto.som zvedavá na ďalšie dni.

luckynko44
•
27. júl 2020

@shellynda ahooj 😊 tak.som po...dalsie sono v stredu ale uz aspon mozem ostat doma a nemusim 4 hodiny sediet v aute...folikuly na lavo co boli 2x12mm su teraz 11mm a 10mm takze super tie sa zrejme zmensili 😁..a na pravo bola jedna 14mm teraz je 17mm a 2x12mm su teraz 2x13mm a dalsie 2ks 11mm tam uz nevidela zrejme...takze pozitivne spravy 😘😘🙏 takze sa tesiiiim vytesujeem 😊😊

nina004
•
27. júl 2020

@luckynko44 Jeee, to sú perfektné správy. 🙂

nina004
•
27. júl 2020

@varhuanna Uvidíš ešte ako zajtra. Joj,jak by som ti to priala 🙂

mirus11
•
27. júl 2020

@luckynko44 teším sa s tebou,a verím,že ti to tento mesiac vyjde.u mňa ani tento mesiac nič,keďže muž nie je od piatku doma.

luckynko44
•
27. júl 2020

@nina004
@mirus11 juuj dakukem kocky..sice maly ale velmi dolezity krocik 😛😊 ...! Ste zlatee...mirus to ma mrzi 🙈

varhuanna
•
27. júl 2020

@nina004 nj uvidím ale tak už tomu veľkú nádej nedávam ale ďakujem ti 😘 raz to určite príde len dúfam že nie na dôchodku 😅

junyk
•
27. júl 2020

@varhuanna prajem ti to tak veľmi 💋 uvidíme zajtra co bude na teplomeri. Predsa si len 12DPO. aj uzivas nejaké vitamíny?

shellynda
•
27. júl 2020

@luckynko44 no super správy 👍už som bola nedočkavá😘... Teraz to vyjde zlatko 🙏♥️

luckynko44
•
27. júl 2020

@shellynda zlataaa 😍😍😘 ano teraz to vyjde 😊 myslim pozitivne a tesim sa❤❤ dakujem posielam srdiecko

varhuanna
•
27. júl 2020

@junyk ďakujem ti za podporu 😘stále mám zvýšenú telesnú teplotu čo vôbec nechápem.. vitamíny už som skúšala všetko pred ovu Gynex materskú kašičku pupalkovy olej čaje a po ovu len kyselinu listovú a vitamin D

mirus11
•
27. júl 2020

@luckynko44 u mňa je uz v poslednom čase aj zbytočne aj to meranie,keď vždy to vyjde tak,že v čase ovulky muž nie je doma.ale hádam raz sa to pošťastí.

lubik2005
•
27. júl 2020

Ahojte. Pripájam sa ku vám. Odkedy sa snažíme, tak mám vždy takú túžbu si urobiť test, čo robíte, aby ste to vydržali až do ms?

alzbeta162
•
27. júl 2020

Baby od dnes nemeram teplotu ale uz druhý den beriem duphaston, to ma tak pobolievat v podbrušku z toho ? Až zo spodu niekedy tak nepríjemné 😬🤷

varhuanna
•
28. júl 2020

@alzbeta162 môže byť že s toho dufaku, ja som tiež mala po ňom kadejaké šťavy😏

varhuanna
•
28. júl 2020

@alzbeta162 stavy nie šťavy 😃

varhuanna
•
28. júl 2020

Tak baby mne už z toho šiši..myslím že by už mala teplota klesnúť dva dni pred..ajaj ako sa to so mnou zahráva.. škoda tých skokov, že som sa budila tak skoro.

varhuanna
•
28. júl 2020

@lubik2005 ja nevydržím a vždy si ho urobím a potom revem do vankúša 😅

mirus11
•
28. júl 2020

@123alena123 moja ja dnes zasa pad,tak už viem že ovu bude zasa neskôr,ako 22dc.uz tento mesiac meram posledný krát,a už potom nebudem merať,veď aj tak muž nie je doma v ten správny čas.

123alena123
•
28. júl 2020

@mirus11 no ja dnes rovnako ako vcera😂

123alena123
•
28. júl 2020

@varhuanna vidim ze nemerias kazdy den v rovnaku hodinu, nemozu byt tie zmeny sposobene tym?

123alena123
•
28. júl 2020

@mirus11 a najlepsie je ze za 4 dni mam mat kramy 😂🤦‍♀️