icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

varhuanna
27. júl 2020

@junyk tak tu je grafík malo by to podľa appky doraziť vo svrtok..dáko sa mi to nepáči že to tak skáče

mirus11
27. júl 2020

@varhuanna moja to ešte nemusí nič znamenať,ale pre presné meranie ti odporúčam aby si každý deň merala v presnú hodinu,lebo ako je vidieť,posledných 6 dní si merala každý deň asi inú hodinu,preto tam máš aj tie šípky,základom je merať každý deň v rovnakú hodinu

varhuanna
27. júl 2020

@mirus11 nj som si toho vedomá..škoda že ma dnes priateľ zobudil o štvrtej ráno keď šiel do práce...bože toto čakania 🙄

junyk
27. júl 2020

@varhuanna ak by to aj náhodou tento cyklus nevyšlo tak sa vykašli na to. Pomôže to... žiadne ovu testy ani tehotenské testy. Ide august užívaj si ešte leto a keď si najmenej pomyslíš ze to príde, tak vtedy to príde 😊 sama som sa o tom presvedčila že to tak je. Držím ti palčeky ✊✊✊

varhuanna
27. júl 2020

@junyk no kaslala som na to 5rokov verila som prírode, ale nakoľko má v centre vystrašili s tým že ovulku vôbec nemám a že prirodzene to nepôjde, tak som si to chcela overiť či je to naozaj tak..skúsim ešte august posledovat a potom kašlem na to..bo máš pravdu psychika robí veľa, ďakujem ti😘

123alena123
27. júl 2020

Dorbe ranko, tak zase dole dole uz sa na tom musím smiať 🤷‍♀️🤦‍♀️😂😂

shellynda
27. júl 2020

@123alena123 júj, to je nekonečný cyklus🙈... Už by mohla skočiť hore😍

123alena123
27. júl 2020

@shellynda😂 mne to hovor, ale tak posnazime sa este chvilku aspon kym teplota neskoci hore co uz 🤷‍♀️ a ked nie tak pojdem k lekarovi aj tak mam ist na preventivku

mirus11
27. júl 2020

@123alena123 u teba je to ako u mňa minulý cyklus,u mňa dnes takto.som zvedavá na ďalšie dni.

luckynko44
27. júl 2020

@shellynda ahooj 😊 tak.som po...dalsie sono v stredu ale uz aspon mozem ostat doma a nemusim 4 hodiny sediet v aute...folikuly na lavo co boli 2x12mm su teraz 11mm a 10mm takze super tie sa zrejme zmensili 😁..a na pravo bola jedna 14mm teraz je 17mm a 2x12mm su teraz 2x13mm a dalsie 2ks 11mm tam uz nevidela zrejme...takze pozitivne spravy 😘😘🙏 takze sa tesiiiim vytesujeem 😊😊

nina004
27. júl 2020

@luckynko44 Jeee, to sú perfektné správy. 🙂

nina004
27. júl 2020

@varhuanna Uvidíš ešte ako zajtra. Joj,jak by som ti to priala 🙂

mirus11
27. júl 2020

@luckynko44 teším sa s tebou,a verím,že ti to tento mesiac vyjde.u mňa ani tento mesiac nič,keďže muž nie je od piatku doma.

luckynko44
27. júl 2020

@nina004
@mirus11 juuj dakukem kocky..sice maly ale velmi dolezity krocik 😛😊 ...! Ste zlatee...mirus to ma mrzi 🙈

varhuanna
27. júl 2020

@nina004 nj uvidím ale tak už tomu veľkú nádej nedávam ale ďakujem ti 😘 raz to určite príde len dúfam že nie na dôchodku 😅

junyk
27. júl 2020

@varhuanna prajem ti to tak veľmi 💋 uvidíme zajtra co bude na teplomeri. Predsa si len 12DPO. aj uzivas nejaké vitamíny?

shellynda
27. júl 2020

@luckynko44 no super správy 👍už som bola nedočkavá😘... Teraz to vyjde zlatko 🙏♥️

luckynko44
27. júl 2020

@shellynda zlataaa 😍😍😘 ano teraz to vyjde 😊 myslim pozitivne a tesim sa❤❤ dakujem posielam srdiecko

varhuanna
27. júl 2020

@junyk ďakujem ti za podporu 😘stále mám zvýšenú telesnú teplotu čo vôbec nechápem.. vitamíny už som skúšala všetko pred ovu Gynex materskú kašičku pupalkovy olej čaje a po ovu len kyselinu listovú a vitamin D

mirus11
27. júl 2020

@luckynko44 u mňa je uz v poslednom čase aj zbytočne aj to meranie,keď vždy to vyjde tak,že v čase ovulky muž nie je doma.ale hádam raz sa to pošťastí.

lubik2005
27. júl 2020

Ahojte. Pripájam sa ku vám. Odkedy sa snažíme, tak mám vždy takú túžbu si urobiť test, čo robíte, aby ste to vydržali až do ms?

alzbeta162
27. júl 2020

Baby od dnes nemeram teplotu ale uz druhý den beriem duphaston, to ma tak pobolievat v podbrušku z toho ? Až zo spodu niekedy tak nepríjemné 😬🤷

varhuanna
28. júl 2020

@alzbeta162 môže byť že s toho dufaku, ja som tiež mala po ňom kadejaké šťavy😏

varhuanna
28. júl 2020

@alzbeta162 stavy nie šťavy 😃

varhuanna
28. júl 2020

Tak baby mne už z toho šiši..myslím že by už mala teplota klesnúť dva dni pred..ajaj ako sa to so mnou zahráva.. škoda tých skokov, že som sa budila tak skoro.

varhuanna
28. júl 2020

@lubik2005 ja nevydržím a vždy si ho urobím a potom revem do vankúša 😅

mirus11
28. júl 2020

@123alena123 moja ja dnes zasa pad,tak už viem že ovu bude zasa neskôr,ako 22dc.uz tento mesiac meram posledný krát,a už potom nebudem merať,veď aj tak muž nie je doma v ten správny čas.

123alena123
28. júl 2020

@mirus11 no ja dnes rovnako ako vcera😂

123alena123
28. júl 2020

@varhuanna vidim ze nemerias kazdy den v rovnaku hodinu, nemozu byt tie zmeny sposobene tym?

123alena123
28. júl 2020

@mirus11 a najlepsie je ze za 4 dni mam mat kramy 😂🤦‍♀️