Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alzbeta162 Strach bude vždy až kým bábätka nebudeme držať v rukách ;)
@luckynko44 Joj ja sa už teším na tvoje testovanie,ako by bolo moje. Snáď čiarka z pregnylu zachvíľku zmizne,nech sa môže ukázať tá pravá čiaročka 🍀
@123alena123 Pekný graf a teploty sa držia krásne hore...tfuj thuj 🍀
@nina004 dakujem si slnko ! 😘😘😘😘
@kikusha2212 no ja by som skúsila ako prvé test 😊
@majka_3 tak som skúsila, negatívny. Asi ide o niečo iné.. Ale ja už neviem čo by mi mohlo byť. V pondelok a aj dnes mi z ničoho nič prišlo zle a aj som sa následne zgrckala. Keď idem za doktorkou, tak má vždy odbije, že mám ešte čakať, že sa cyklus upraví. Vôbec má nevysetri, nič so mnou nerobí. Mne je v podstate od MA stále zle.. Už som z toho zufala. Neviem poriadne fungovať a len mám čakať 😔
@luckynko44 drzim palceky 🙂 ja som dnes 2 dpi, brusko ma obcas taha, ale to moze byt z injekcie, progesteronu, cohokolvek. Vcera som zaspala uz o 20. Manzel sa mi smial, ze este ani tehotna nie som a uz ma to lame v taku skoru hodinu 😂
@eduvalia noo to s tym spankom 🤣🤣🤣 sa smejem..pridem z pracu lahnem na gauc ze trosku oddychnut a hned ma zlomi 😁 tesne po aj ja som mala divne pocity ako pred ms ale uz to preslo..budes testovat ako vyprcha pregnyl? Drzim prsty moja 😘
@kikusha2212 zmeň lekára keď nemá o teba záujem... Noo možno skoč na krv na hcg ci nemáš
@luckynko44 tento mesiac máme víťazné grafy😉🙏...iné ani nečakám 😘
@luckynko44 som rada, ze nie som sama. Spachtosky sme teraz 😂 jasne, budem testovat, ja to urcite nevydrzim. Musim si odsledovat kedy vyprcha Ovitrelle, potom skusim. Najskor asi az buduci piatok, to by som mala byt 11DPI.
@123alena123 aj tvoj vyzerá veľmi dobre🤗... Najhoršie je to dlhééé čakanie 🙈
@shellynda jasne ze ine necakame 😘🙏!
@eduvalia ano..ty zaspis o osmej ja uz pp siestej 🤣🤣🤣 hroza...pregnyl sa drzi vraj 10dni,ale je to individualne...ovitrelle netusim aka sila jednotiek hcg tam je ale tusim som citala niekde ze vyprcha skor..11dpi uz by nemalo byt po nom ani stopy myslim 😊 ...no ale aspon raz mam na teste // aj ked pregnylove 🙈 ...no som pripravena na tie prave 😉 ktore urcite zachvilku uvidim..a ty so mnou dufam tiez!
Dievčatá.. Dnes som sa rozhodla zavolať a objednať nás na prvú konzultáciu do centra 🤷♀️
Ešte mesiac musím vydržať..
@luckynko44 ovitrelle ma 6500ui, teda o 1500 viac ako Pregnyl. Tiez som citala a ocakavam, ze okolo 10dpi by uz nemusel byt v moci. Kazdopadne, treba vela pit, to pomaha na rychlejsie vyplavenie z tela. A tiez, o 2 tyzdne, neocakavam iny vysledok ako //. To nech sa ten test neopovazi ani ukazat. 😘
@eduvalia to je mi rec ! 😘😘😘😘🌷
@majka_3 super Maji..nebudes lutovat..uz len vnutorne ta to upokoji uvidis! 😊 a potom sa ppdari prirodzene 😉
@luckynko44 ďakujem moja ♥️
Veľmi som zvedavá ako toto cele dopadne 😊
A ty ako pokračuješ, kolky deň si od iui? Teplotu aj merias?
@majka_3 dopadne to najlepsie ako moze,ver....6pdi 😊 slapem na progestanelle takze som s teplotou hore
@luckynko44 noo a kedy máš v pláne skúsiť Testik? 😊
@majka_3 mam plno testov takze testujem kazdy den len na odsledovanie ako prcha pregnyl..a zatial sa mi drzi takze netusim..buduci stvrtok mam ist na krv to budem 14dpi 😊🙏
@luckynko44 noo veľmi držím palce...
Veľmi 😊🍀♥️
@majka_3 dakujem poklad 💗💗💗je to vzajomne!
@alzbeta162 gratulujem zo ♥️ ani nevieš jak ma potešila tvoja správa
@varhuanna joj dakujem krasne 😘z celého srdiečka dufam, ze to uz dobojujeme do šťastného konca 😘
Podla ovu mi ráta krámy na budúcu stredu 🙄

Ja dnes grafík takto a cakam cakam ako cely mesiac 😂