icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rsimoneees
7. aug 2020

@eduvalia ahoj no neviem povedať s presnosťou nakoľko som MS nemala dlho bez vyvolavacky .. ale teraz v júni mi prišla samovoľne MS 30DC a v júli 36Dc.. takze okolo 36?cca🤷🏼‍♀️😔ale keď som brala HAK tak tiež okolo 32-35 keď som mala MS .
Vysadila som ju 2 roky dozadu a odvtedy samé problémy len .

eduvalia
7. aug 2020

@rsimoneees no tazko povedat. Ovu vsak este stale moze prist. Nic nie je stratene. @giuli mava tiez dlhsie cykly a ovu neskor. Aj ovu testy robis?

rsimoneees
7. aug 2020

@eduvalia už nerobím 🙂 vraj pri PCO to nieje spoľahlivé

shellynda
7. aug 2020

@luckynko44 jéééj, ♥️ moje, ja silno verím, že tie // nie sú z pregnylu, ale z tehu 🙏😘. Neviem sa dočkať tvojho zajtrajšieho testu 😍🍀

luckynko44
7. aug 2020

@shellynda boze prosim nech nie je pregnylovaa 🙏🙏😘

shellynda
7. aug 2020

@luckynko44 ja sííílno verím, že to bude tehu, musí,zaslúžiš si to😘😘😘

mirus11
7. aug 2020

@luckynko44 bude to tehu,uvidíš.ja ti to tak prajem,že to bude pravda 😀🤞

majka_3
7. aug 2020

@luckynko44 ukáž aký bude suchý 😉 a teda porovnaj s ranným 😉

luckynko44
7. aug 2020

@shellynda poklaaad 😘😘😘 dakujem ti za obrovsku podppru ktorou nas zahrnas..myslim ze mozem.pisat aj v mene ostatnych kukuriciek!🌷🌷🌷

shellynda
7. aug 2020

@luckynko44 ♥️♥️♥️

luckynko44
7. aug 2020

@mirus11
@majka_3 😘😘😘juj ake ste zlatee...no toto je sice mamatest ale kazetovy..ale je jasne silnejsi ako ranny krasne to vidno, len neviem ci to mozem porovnavat...nvm kocky som len 8den po iui bolo by mozne ze to nieco ukaze? 🙈🙏

luckynko44
7. aug 2020

Lepsia foto..som v praci tak som obmedzena hh

majka_3
7. aug 2020

@luckynko44 no úžasné, tak verím ze ráno nám povie viac 😉 a bude to jasne 😉

rosalie1411
7. aug 2020

@milik45 to vôbec nevadí, že klesla.. Nesmie klesnúť pod tu čiaru.. 😊 Držím palce

milik45
7. aug 2020

@rosalie1411 Dakujem za odpoved 🙂 meriam uz 6mesiacov a nikdy mi to takto nekleslo tak preto ma to zarazilo 🙂 lebo vzdy mi po ovu vystrelila hore a tam sa drzala az do ms 😏

pet888
7. aug 2020

@rsimoneees pri PCO tazko povedat dopredu ci ovu bude alebo nie,podla tvojho grafu zatial nebadat,musis merat dalej a ked teploty budu aspon 3 dni za sebou vyssie ako tie predchadzajuce,tak ovu prebehla.

rsimoneees
7. aug 2020

@pet888 ďakujem pekne 🙂 no som zvedavá či bude teplota 3 dni hore alebo opäť na horskej dráhe😔

abigaile
7. aug 2020

@milik45 ahojky 😊 ten pokles je bežný, dokonca som videla grafy, kde implantacny pokles (IP) jednodňový klesol až pod čiaru.
Super to máte pokryté, aj keby bola 29tejo aj keby 23😉 takže už len počkať na výsledok😊

milik45
7. aug 2020

@abigaile Ale toto asi IP nebude, to by bolo skoro, ci? 🙂

abigaile
7. aug 2020

@rsimoneees zatiaľ nevyzerá, že by bola ovu. Tiež mám pcos a v podstate sa spolieham na moje vlastné pocity, snažím sa zachytiť plodný hlien, aj keď ho nie je veľa a využívam aj ovu testy, keď mám hlien. Ovu testy ti síce nepovedia, či prebehla ovu, to až zvýšená teplota, ale aspoň vieš, že je tam šanca akurát...pri týchto nekonečných dlhých cykloch je upresnenie super😁🙈

abigaile
7. aug 2020

@milik45 vieš čo, vidím u veľa žien, že nejaký 3-4 deň takto poklesne teplota. Asi to nebude síce ip, ale je to bežné, ako sa menia hormóny 😊

majka_3
8. aug 2020

@luckynko44 no ako moja 😊

luckynko44
8. aug 2020

@majka_3 ahook zlatik...tak nvm..duch tam este stale je..pride mi rovnaky ako vcera-tazko povedat lebo je to skoro neviditelne..velmi by som si priala aby bol skutocny ale bojom sa ze nie je..drahy tam nic nevidi-klasika 😃 zvysila som trosku kontrast lebo je to nefotitelne mojim mobilom hh

rsimoneees
8. aug 2020

@abigaile hej určite nebola 🤦🏼‍♀️😔 ja tomu nechápem lebo ja taktiež sa spolieham na pocity .. bolesť jemná bola a aj hlien .ja už tomu nerozumiem ..ako vidím ja uvulaviu nebudem mat nikdy

nina004
8. aug 2020

@luckynko44 Dusíka tam vidím 🙂 Bože,nech je to ten skutočný 🙏

majka_3
8. aug 2020

@luckynko44 daj na porovnanie viac tých testov 🍀

luckynko44
8. aug 2020

@majka_3 tak snazila som sa to odfotit neviem ci zdarne 😃😄

shellynda
8. aug 2020

@luckynko44 zlatíčko strašne moc ti držím palčeky, aby to tam bolo ♥️🙏... Som sa nevedela dočkať tvojho testu 🤗. Ja si myslím, že keby to bol pregnyl, tak by to už len slablo, ale neslabne 😍

luckynko44
8. aug 2020

@shellynda myslis draha? Ja som uz taka zmetena ze neviem ci nevidim kanaliky 🤣🤣🤣 ..velmi si to prajeeem joj 😍😍😍 dakujem poklad 😘😘😘💗 si skvela

123alena123
8. aug 2020

Dobré ranko, ja dnes takto s grafom, skusala som aj test ale ten je negativny