Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123alena123 Neskúšala si dnes test,keď tak pekne stúpaš?
@shellynda
@luckynko44 dakujem zienky, zatial je to "len" graf 🙂
@nina004 dnes nie, ked tak uvidim zajtra rano ze ako budem teplotne, lebo v stredu by som mala dostat tak zajtra ocakavam pokles teploty, tak ak nebude pokles tam spravim dalsi test, vcerajsi bol negativny
@nina004 aj ja sa veru neviem dočkať 😍od zajtra začína testovanie a dúfam, že si nájdem //a s
@luckynko44 sa k tebe pridáme 🤗
@shellynda ale že aký pyšný grafík máš ty? 🙂
@123alena123 nóóó 😍ale aby s toho aj niečo bolo 🙏🤗
@shellynda ja verim tomu a velmi drzim palceky 🙂
@123alena123 graf vyzerá super, podľa mňa zajtra teplota dole nepôjde. Verím tomu,že tento mesiac tam // nájdeš 🙂
@shellynda Už iné ako ,že sa s @luckynko44 pridáte ani nečakám ;) budem ráno netrpezlivo sledovať,čo sem pridáte 🍀🙏
@nina004 kiež by 🙂 velmi by som si to priala 🙏
@luckynko44 prosím ťa, ako dlho trval u vás proces pred samotným IUI? Tá predpríprava? Obávam sa, či u nás bude vôbec IUI mať zmysel, oni aj nejak vyselektujú tie spermie, ktoré sú v poriadku? Či zavedú všetky len očistené od ejakulačnej tekutiny?
@123alena123 moja to je taký pokles ako keby ani nebol,podľa mňa to tam je,veď urob test a budeš vedieť na čom si.
@123alena123 absolutne zanedbatelny...presne ,ako vravi
@mirus11 skus test...drzim ✊
@123alena123 veď toto sa ani nedá brať ako pokles 🙃
@123alena123 krásny graf, ja už by som teda isto testovala🍀
@shellynda ako miciiii ? Dufam ze si plna sil do testovania! 😊😊 ja uz moc nie..nevidim to ruzovo
@luckynko44 Na tom modrom vidím ducha ;)
@nina004 😅 alebo kanalik? Uz som zufala asi by som uz mala prestat testovat...a uz som 11dpi 🙈
@luckynko44 moja ešte nevesaj hlavu 😉 verím ze bude tmavnut... Skus ráno iný test 😊 🍀♥️
@123alena123 graf úplne krásny.... Skus Testik 🍀♥️
@shellynda ako Testik? 🍀🤞
@luckynko44 a koľko má asi LF? Ešte stále môže byť na test skoro.
@luckynko44 na tom modrom vidno✊
@shellynda neskusala si test,?
Ja sa zatial stveram ...
@nina004 podla 10 dnovej lf dnes mam mat ms...ale vkladam progesteron
@luckynko44 zlatíčko nevešaj ešte hlavu, ja na tom vrchnom teste krásne vidím 😍, tak už len ne h silnie🙏. ..ja sa asi dnes objednám k očnému, lebo sa pozerám už všeliako 😅,ale na tom svojom teste z rána som nevidela nič, úúúplne je biely, ale tak je to ešte skoro na test. Skúsim zase zajtra😃

@shellynda @luckynko44 Som zvedavá na ráno 🍀